oldumu ...
Printable View
Açıklasın.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nokta nokta koymak çok ayıp. Şimdi ben de kızdım.
Sen onu engelle. Buna trip at. Ötekine çamur at. Milletten vukuatlı nüfus kaydı işte. Herkesi engelle. Seni engelleyen ayıp etsin. Tamam Mujdat evliya. Sende ya padişah evladı yada peygamber evladı. O yüzden küçük de olsa yaşın sana el pençe duracağız. Demi Muro? YeTeDe
hırsızlığını aciklasin mi? allahim yarabbim yaa. kardesim bu adam sirketin degerini 2 milyar gösterimedimi? sonra 200 milyon kari gosterip sonrada aaa yokmus demedimi? agzima kotu seyler geliyor ama neyse. anlasilan senin canin yanmamis bu isten. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MKU davaya müdahil değildi diye hatırlıyorum Murat Doğan ve RDinçer müdahil olmuştu. Yıllardır hisselerimizle nasıl bekliyorsak bundan sonrada bekleriz yapacak bir şey yok. Bilgisi ve beklentisi olan birşeyler için çabalar olmayan da bekler ben SPK tarafından başvuruma gelen cevap üzerine ; gelen yazıda açıkça Müjdat Uslunun yanıltıcı beyan verdiği yazılmış ve kanıtlanmış olduğundan bunu kanıt olarak sunacağım ve suç duyurusunda bulunacağım sizde isterseniz suç duyurusunda bulunmak ücretsiz kimse birşey kaybetmeyecek
… CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA
MÜŞTEKİ :
SANIK :
SUÇ TARİHİ:
OLAYLAR :
1. ……………………………..…………………………………………………………………… …………………… …………………………………………………………………………………………………..
2………………………………………………………………………………………………….…………………………… ……………………………………………………………………….
3. Sanık eylemi suç teşkil ettiğinden gerekli kovuşturmanın yapılarak sanığın cezalandırılması için Savcılığınıza müracaat zorunluluğu doğmuştur.
SONUÇ VE İSTEM : Sanık hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim.
Saygılarımla.
DELİLLER :
Müşteki
(Adı Soyadı)
(İmza)
Mesud kod ad!!Müjdat sen misin yoksa? Adam kicimizda don koymadı. Simit çalan hırsız, katrilyon çalan beyefendi. Haklısın. Katrilyon olmadı daha. Olursa ben de beyefendi diyeceğim. Kod Mesud.
Stok affı şirkete tanınan hak. Tutup şahsi hak gibi bana göre 300 ona göre 200 milyon parayı yuttu. Kırcı davasında o paraları yuttu. Karları yuttu. En son 40 milyonluk malı yuttu. 17 milyonluk malı yutmaya hazır. Hırsız basit bir tabir. Daha ağır tabiri sözlükte arıyorum. YeTeDe
habu arada MESUD = MÜJDAT MIYMIŞ... VAY ANASINA ADAM KIÇIMIZA KADAR GELMİŞ ... KELİME ZORUNA GİTTİ ..
Syncelik abi de gelmiş. Abi sen ne diyorsun mevzuuya? Sen ömründe böyle batış, böyle iflas, iflas masasında iken üretim yapan tek şirket gördün mü?
Deepimpect, çabanızı kutluyorum. Arkadaşlar ellerinde kanıt olmadan yakıştırmalar yapıyorlar. Ama önemli olan kanıt elde etmek.
Ben de başvurumu yaptım. Araştırma komisyonunda... Sonucunu bi görelim bakalım işin aslı neymiş... Ona göre biz de başımızın çaresine bakarız.
Zarara uğradık diye iftira atmanın veya yakıştırma yapmanın alemi yok.
Birçok arkadaş kar etseydiler Müjdat Uslu ya ağam, paşam çekerlerdi. Bu iş böyle...
Biz de zarardayız ama kimseye hakaret etmiyoruz, iftira atmıyoruz. Aranacak hakkımız varsa arıyoruz.
Mesud, ben işime gelse de hırsız gördüm mü hırsız derim. Hatır gutmem. Ben Mujdat a hırsız diyemem. Arıyorum dil kurumu sözlüğünde. Bulunca yazarım.
Abi gerekli başvuruları hemen yap o zaman. Delilleri bana da gönder ben de yapayım.
Bu işin sonunne olur? Tahminleri alalım madem...
2016 Kasım. Spk bülteni. Bülten bu adam hırsız. Yatırımcılar dava açsın dedi. Başka delil? Parmak izi lazım ise, hepimizin arkasında mevcut. Mizahidir YeTeDe :)
:halay::halay::halay::halay:
[attach=confıg]13333[/attach] denyo1 [attach=confıg]13334[/attach] denyo 2 [attach=confıg]13335[/attach] denyo 3
arşivden anlaşmalar
Anlaşmalar 2015 yılına ait eski hatıra olarak saklamak isteyen olursa diye attım...
Murat doğan
Müge Anlı da kocası tüfekle vurulan bir kadın var. Tam olay kim vurdu ya gelince, kadın kaynanam beni dövdü. Kocam Arabistan da 30 sene çalıştı. Kaynım geçen sene bizde yumurta yedi diye konu değiştiriyor. Senin paylaşımlar bana bu drama komik olayı hatırlatıyor Murat. :) YeTeDe
Ben gündem yaratmaya bayılırım... şimdik buraya öyle bir belge yayınlasam forum patlar ama canım istemiyor nuri bey mesut kemal beni üzdü...
Geldim arkadaslar. Kacirmam!
Haaa, ben her yerden engelledim pia yı. Sağlığım için. AIDS frengi hepatit... Allah korusun.
Ne oluyor ya. Mesut Mujdatmis. Ben Deniz. Otekisi MKU.
Her gordugunuz sakalliyi dedeniz niye zannediyorsunuz?
Arkadaşlar çok esprilidir. Bakma sen onlara, 666.
Murat Doğan, Patlat şu bombayı...
Hazır foruma hareket gelmiş...
Muahahahaha. Kafire kusup oruc bozulmazmis. O neymis yahu?
Unal, mujdat kismi ironi olabilir ama 3 gun once yazdigin benim Deniz oldugum kismi ciddi idi.
Hatta Polar Murat bile "Deniz nerde, ozledik" yazimi alintilayip kendini ovuyorsun diye yazmisti. Be ortak, hem senle hem Denizle beraber takaslari koydugumda kavga etmistik. Bana 3'er sayfalik hakaret etmistiniz. Onu bile hatirlayamiyorsun artik. Ac 3. kisiligine sor.
İroniler, benzetme betimleme olmadan havada kalır. Bunca borsa hesap kitap arasında az da edebiyat tavsiye ederim. Beni küfürbaz lanse edenler var. Ben küfrü bile edebi ederim. Edepli değil, edebi.. :)
Murat Doğan; bunca alengirli gurup falan filan. Onca insan. Sen Çevik birinin, yada patronun adamlarına temas etmediğini onlardan edindiğin bilgilerle yanlış yunluş yollara saptmadığını düşünüyor isen, harbi safsın. Seni Almanya diye kamyona bindirir, Bolu da indirirler. :) YeTeDe
Murat Doğan,
Abe patlat şu bombayı da şenlensin ortalık. Rica ediyoruz...
Murat bu, der mi? Der vallahi. Bak Murat offline olunca Pia online oldu. :)
Burası kocholding sayfasından bile reating sahibi ise. İşin zor Müjdat. Biz ölsek hortlar seni buluruz. :)
Sana yukardakini 3 ay once yazdim.Alıntı:
Defalarca yazdim, milyon liralari olan insanlar, bu kadar saibeli hisselere bulasmazlar diye. Borsagundemin hikayesi 2014 tarihli, fisli sahtekara yurt disi yasagi 2013'te gelmis. Niye bulassin milyonlari olan buna 2015'ten sonra? Bulasmissa kumarbazin tekidir. Birsey bildiginden degil. Sadece sizde var zannetmeyin milyon liralar. "El yumrugu yemeyen, kendi yumrugunu balyoz sanarmis" misali.
Olaydaki mantiksizlik silsilesini bir turlu anlayamadim. Dusunuyorum da elimde milyon lirami bagladigim, 2 sene her allahin gunu topladigim bir hisse kapandi. Bu isle ugrasmak isteyen bir arkadasimiz var. Anlasmasini yaparim 30 bin lira veririm takip etsin adima diye. Bir de anlasmaya bonus sarti koyarim: "Hissede istedigim su sonuc alinirsa, 100 bin lira da bonus verecegim" diye. Olay biter. O sahsin da ne gidip forumlarda para toplamasina, ne hisse ticareti yapmasina gerek kalir. Cunku 100 binin hayaliyle gece gunduz ugrasir.
Bunu birak... Hadi elimdeki hisselerin onemi yok diyelim (ki mumkun degil bu 2 sene her allahin gunu vakit harcamissam). Ben 6 ay KAP'a haber yollayip kac kisinin kanina girmissem, utancimdan butun masraflarini ustlenip bu yukarda dedigimi yaparim herkesin adina.
Ozetle, sizin amaciniz nedir, niyetiniz nedir anlamak mumkun degil. Yanliz ben bir yatirimcisi olsam, sizlerin yazdiginin hicbir satirini kaale almam.
Bu yukaridakileri sen hipotez olarak dusunuyorsun ama ben sana burda birebir bilgi verdim milyonlari olan birinin ne yapacagi hakkinda. Forumda birine gosterdim portfoyu kac ay once.
1. Bana kimse boyle bir hisseye milyon lirayi sokturamaz. 2013'teki Mujdat'a mahkemenin yurtdisina cikis yasagi koymasini duymam olayi bitirir benim acimdan. 50 bin liralik zar sallarim ama, o baska.
2. Bir sirketin, hem de gozalti pazarindaki bir sirketin patronu ile inatlasmak nasil bir kafasizliktir? Burda KAP'a 6 ay haber gonderilerek yapilan bu. Yoksa esinin dayinin ustune de alirsin, %5'in altinda tutarsin.
3. Boyle bir davranista bulunmus olsam ve 6 ay her iki gunde bir KAP'a haber gondererek insanlari manipule etsem , yukarda belirttigim gibi cikar butun masraflarini karsilayacagim derim. 30 bin lirayi sana veririm takip et diye, dava istedigim sekilde sonuclanirsa 100 bin lira da bonus verecegim derim.
Milyonunu sokmus birisi niye bunlari yapmamis arastir.
Bu hissedeki hersey ve herkes cok saibeli.
M K ulu hala o hisseleri tutuyormu elinde