Sayfa 205/470 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Sagolasin mesud, vakit harcamissin.

Yanliz benim sordugum en son iflas, temyiz, vs. bunlarin durumu nedir. Paranizi geri alabilecek misiniz?

2. Ona gelene kadar bi sürü dava ve komisyon araştırmaları var devam eden. İstinaf veya temyiz sonda kalıyor.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
    İflas etti gibi. Etmedi gibi. Paramızı alacağız gibi. Alamayacağız gibi. Mesut un yazdıkları kısmen doğru gibi.. Ancak kronoloji ve sermaye kısıtı yanlış gibi. Genyh la jeneratör birleşme müracaat durumu 17,6 ayrılma hakkı var gibi. Olmadı gibi. Müjdat yerine başkası olsa, iflas da doğru olsa bunalıma girer gibi. Müjdat çok moralli sanki herkesi kandırıyor gibi. Her şey hem var hem yok gibi. Çeviklerin susması bir plan var her şey tıkırında gibi.

4. Ne oldu meteak? YTM deki satılık Genyh hissesini mi aldın?

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Ne oldu meteak? YTM deki satılık Genyh hissesini mi aldın?

Adini degistirdim onun "Fayton Mete"den.

YTM Mete
    YeTeMe te

Hepinize de buldum lakap. Sulandirmayalim ortaligi, insanlar stresli.

Arkadaşlar sizlere daha önce bahsettiğim toplantı , Mesut Kemal ULU bey AÇTIĞIM mahkeme masraflarını kendine düşen kısmını karşılamadığından para vermeyenleri gruptan çıkarttım bu adam bana küsmüş telefonlarıma engel koymuş ... neyse dedim toplantıda gönül alır barışırız yatırımcılara faydamız olacak şeylerin kararını alalım uygulayalım dedik... Mesut cevap vermiyor, Deniz telefonu açmıyor... Bu iş nasıl olacak İzmirli gruba karşı mahcup düştüm... sizden ne dağ olur ne bağ olur sayın ulu o mahkemede aldığım 4375 sayfalık tüm raporları adliyenin önünde yakıp yok edeceğim... yazıklar olsun... kalıbıyın adamı değilmişsin... Adamlık parayla olmaz mücadeleyle olur o mücadele ruhunu sende göremedim... o beğenmediğin Müjdat senden daha konuk sever bana inanmıyorsan Fabrikaya gidip Müjdat la görüşen DENİZ e sor ... Misafir Pervelliğini......... olabilir ancak Misafir Perver... Hadi Allaha Asmarladık... ytd.. kusura bakmayın ortaklarım...
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 08-01-2018 saat: 21:40.
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : mesud; 08-01-2018 saat: 22:19.

Sayfa 205/470 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •