Sagolasin mesud, vakit harcamissin.
Yanliz benim sordugum en son iflas, temyiz, vs. bunlarin durumu nedir. Paranizi geri alabilecek misiniz?
Sagolasin mesud, vakit harcamissin.
Yanliz benim sordugum en son iflas, temyiz, vs. bunlarin durumu nedir. Paranizi geri alabilecek misiniz?
Ona gelene kadar bi sürü dava ve komisyon araþtýrmalarý var devam eden. Ýstinaf veya temyiz sonda kalýyor.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýflas etti gibi. Etmedi gibi. Paramýzý alacaðýz gibi. Alamayacaðýz gibi. Mesut un yazdýklarý kýsmen doðru gibi.. Ancak kronoloji ve sermaye kýsýtý yanlýþ gibi. Genyh la jeneratör birleþme müracaat durumu 17,6 ayrýlma hakký var gibi. Olmadý gibi. Müjdat yerine baþkasý olsa, iflas da doðru olsa bunalýma girer gibi. Müjdat çok moralli sanki herkesi kandýrýyor gibi. Her þey hem var hem yok gibi. Çeviklerin susmasý bir plan var her þey týkýrýnda gibi.![]()
Ne oldu meteak? YTM deki satýlýk Genyh hissesini mi aldýn?
Arkadaþlar sizlere daha önce bahsettiðim toplantý , Mesut Kemal ULU bey AÇTIÐIM mahkeme masraflarýný kendine düþen kýsmýný karþýlamadýðýndan para vermeyenleri gruptan çýkarttým bu adam bana küsmüþ telefonlarýma engel koymuþ ... neyse dedim toplantýda gönül alýr barýþýrýz yatýrýmcýlara faydamýz olacak þeylerin kararýný alalým uygulayalým dedik... Mesut cevap vermiyor, Deniz telefonu açmýyor... Bu iþ nasýl olacak Ýzmirli gruba karþý mahcup düþtüm... sizden ne dað olur ne bað olur sayýn ulu o mahkemede aldýðým 4375 sayfalýk tüm raporlarý adliyenin önünde yakýp yok edeceðim... yazýklar olsun... kalýbýyýn adamý deðilmiþsin... Adamlýk parayla olmaz mücadeleyle olur o mücadele ruhunu sende göremedim... o beðenmediðin Müjdat senden daha konuk sever bana inanmýyorsan Fabrikaya gidip Müjdat la görüþen DENÝZ e sor ... Misafir Pervelliðini......... olabilir ancak Misafir Perver... Hadi Allaha Asmarladýk... ytd.. kusura bakmayýn ortaklarým...
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 08-01-2018 saat: 21:40.
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Son düzenleme : mesud; 08-01-2018 saat: 22:19.
Yer Ýmleri