Hürriyetini payına ne düşer sizce .? Hisse Başı kaç lira eder bu satış?
SM-E700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hürriyetini payına ne düşer sizce .? Hisse Başı kaç lira eder bu satış?
SM-E700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atv ve sabah 1.1milyar tl ye satilmisti. Cok ucuza satilmis gibi geliyor bana. Hurriyetin piyasa degeri suan 174milyon tl.pdd 2.25. Sadece tv kanallari bu rakama satilsa neyse ama hurriyetin payina pek birsey dusecegini sanmiyorum.tabi borsa burasi biraz sisirip oyle ele verebilirler.
1 Dolar kac TL
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hürriyet sanki bu işin içinde yok ismi geçmiyor.ytd
Nasi okuyorsunuz anlamiyorum ki su durumda bile ortaligi bulandirmayin. Acin dikkatliokuyun
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.
Satışın 3 te 1 hurriyet değeri olsa bile bugünkü piyasa değeri ile en az 2 lira olur ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.90x1.100.000$=4.290.000TL
Aslan payı KANAL D ve CNN in olacaktır. Hürriyetin iştirakleri de var
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu baskı olmasaydı zaten çoktan satacaktı ama onların baskısı yüzünden çok geç satış kararı verdi...aslında direnebilen nadir bir medya gurubu idi..demokrasinin son kalelerinden birisi daha yıkıldı...artık tüm medya bir a habere dönüşecek...tek tip ,tek ses, muhalif tek kelime söylenmeyecek...avrupa için de istenmeyen bir olaydır bu...ama her türlü baskıya ve adı konulmamış anbargoya rağmen yaklaşık 2006 yılından beridir direniyordu...ama görünürde demokrasi adına ufukta bir ışık görünmeyince komple sahayı terk ettiler...
Fox yeter zaten halktan güncel gercek sorunlardan haber yapan tek muhalif haber kanali bize yeter digerlerine baksan ulke isveç !
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim aklıma satış gelince hep banvit geliyor...banvit yıllıkta 100 milyon gibi bir zarar yaparken ve fiyatı da 2 tl iken 12 tl den satıldı...satıldıktan sonra banvit bir yıl içinde 250 milyon kar yapmaya başladı ...dolayısı ile borsadaki fiyatı da 28 leri gördü...
şimdi ne dersek diyelim doğan şirketlerine adı konulmamış bir anbargo vardı...bu ambargo kalktıktan sonra bu şirketlerin kar potansiyelleri ne kadar olabilir ?? bence asıl değer o vakit ortaya çıkacaktır....
kısacası elinde bulunduran dostların bu hisseden çok iyi kazanacaklarını tahmin ediyorum...bu tür fırsatlar insanın ömründe ancak bir kere çıkar...yakalayabilen bana göre şanslıdır...borsada gerçekten de fırsatlar bitmiyor...hiç bir zaman umutu kesmemek lazım...umudu kesenler ancak kafirlerdir diyor yüce ALLAH kuranda...artık bu piyango kime vurdu bilemem...
ha hisse zaman zaman çıktıktan sonra düzeltmeler yapabilir ama orta ve uzunda çok güzel yerlere çıkacağını tahmin ediyorum...
borsayı her zaman kısmet ,cesaret,temel analiz,teknik analiz , takas analiz ve tecrübe faktörlerinin bileşiminden ibaret görmüşümdür...ama kısmetiniz yok ise diğerleri tümü boşa çıkar...en iyi örnek benim...bu kadar yorum yapmama rağmen bana kısmet olmadı...:kahkah:
Aydın doğan bu Adamı donunu ters giydirir.Kap'a haber düşmüş görüşmelere başlandı diye yarın anlaşamadık da diyebilirler.!Dün kendisi hisse toplamış oyunda olabilir.!
daha önce söylediğim gibi iyi polis kötü polis olayı başladı...ya da sayın keko'nun dediği gibi figüranlar jönler bir anda çoğaldı...bu durum haliyle bilgi kirliliklerine kafa karışıklıklarına sebep olacaktır...bu durumda akıldan çıkmaması gereken tek bir kural var nereden alıp nereden satacağına kendi süzgecinizden geçirerek karar verin uçsa da kaçsa da bunun dışına çıkmayın hülyalar kurmayın....
diğer konulara gelince; atv-sabah gibi satışlar ile kıyaslanıp ucuz olduğu söyleniyor dolar o dönem ne kadardı şimdi ne kadar, o dönemki ekonomik koşullar neydi şimdi nedir...hurgz amiraldir marka değeri vardır dip not CNNTURK 45 milyon TL'ye kurulmuş bir kanaldır...
borçlar çıkıldığında 890 milyon $ hisse bedeli denmiştir (890*3.90) bu durumda dolaşımdaki hisseler PD/DD değerleri hesaplanarak oluşabilecek rakamlar ne olabilir...banvit vb. örnekler buna emsal teşkil edebilir mi?
aslında topiklerde karşıt görüşler paylaşılıyor bazen olumlu düşünenler olumsuz düşünenleri ikna edebiliyor bazen de olumsuz düşünenler olumlu düşünenleri ikna edebiliyor...bence bazı dingilleri dahi ikna etmişimdir ama bazı dingiller de bizim gibileri ikna etmişitir....:kahkah:
bu ihtimal dışıdır dostum...zaten bir kaç yıldır bekleniyordu...adamın hapse girmediği kalmıştı...yani bu işin altyapısı çoktandır hazırdır...son yaptığım yorumlarda zarar eden iştiraklerini satıyor olması ve yaklaşan seçimler dolayısı ile bu işin ihtimalinin çok yükseldiğini söylemiştim..yani artık dönüş mümkün değildir..
İyi ki benim gibi doları TL ye çevirerek karşılaştırma yapan bir arkadaş daha yazmış.
Yani şu mantıkla dolar 10 TL olsaydı şuan, tv8 300milyon dolara satıldı diye doğan yayın grubunun 1 milyar dolara satılması gerekir mi diyecektik.
Yani TL ye çevirince ;10 milyar TL Lik bir değeri olur muydu sizce gerçekten :)
Zaten tv8 in satıldığı zamanki dolar kuru olan 2.05 tl li seviyelerde olsaydık şuan, bu sefer 1.8-2 milyar dolar gibi bir rakam üzerinden anlaşılırdı, emin olabilirsiniz.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar süreç olarak tıpkı banvitin süreci yaşanacak...yani önce satış değeri neyse hisse oraya çıkacak ama daha sonra hisse bilançosu ve karı iyileştiğinde bu sefer de bu karına göre değer kazanacaktır...ama bu değerin miktarını bilmiyorum...bunu bilmek için gerçek ederini bilmek lazım...
arkadaşlar bu ana kadar çok yorum yaptık artık kimsenin alış veya satış kararlarını etkilememek adına bir de şu anda çok hasas bir süreçte olduğumuz için yorumlarıma ara vermek istiyorum....alışlarda ben dostlarıma yol gösterebiliyorum ama satışlarına karışmam...bundan sonrası isteyen istediği gibi davransın...ben ky dostlarımın en kısa sürede borsada yaptıkları zararı çıkarmalarını ve kara geçmelerini temenni ediyorum...
Siyasi baskı yüzünden Aydın DOĞAN döneminde verilmeyen reklamlar DEMİRÖREN döneminde yağar artık. Uzun vadede biriktirilir bence. Zarar eden şirket hükümetin ve yandaşın reklam desteğiyle nasıl kar ediyor göreceğiz. Bunun adı faşizm, serbest ekonomi ile ilgisi yok.
Maldamisin dostum nasip olmadi yazmissin? Ben dun tavandan bile yetisemedim sasa da devam
yıllar önce yıllar öncesinin fiyatları nerdesin....
1.47 tavan elinde olanlara hayırlı olsun
Ne uctu be hayrini görün
tulipomania arkadaşımın sayesinde hayatımda ilk defa %20 bir kağıttan kazandım. Açılışta verdim tavandan.
Devremi kesti o
Tavanı bozdu
Tekrar kitler tavana inşallah
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh ne saldi
Tavanlar mı bu acaba yine
hurriyet tavana direniyor...
e tabi yılların korkusu var üzerinde millet hala korku tünelinde
yıllar önce ne günlerdi dolar bazında...
bakın sasaya 15 tl ye yürüyor
dile kolay kuruşlardan 15 tl ye.....:halay:
artık hesap kitap zamanı. 1.200 e satılmışsa . şuan 800 piyasa değeri. yani yüzde elli daha gideri oluyor bu beklentiye göre.ama satış olur olmaz fiyat farklı hesaplanır falan oraları iyi hesaplamak tahmin etmek lazım.verilere haberlere odaklanın.bunların sağı solu belli olmaz.
doğan tavanda ve 17,5 milyon alıcı bekler. hürriyette tavan açmıştı ama doğanın tavanı çözülüp 3 kademe aşağıya salınca hürriyete manyağın biri tam kesiciye kadar %10 verdi yani 1.33 e bastı.(hemde tek kalemde)
hürriyet neden böyle direnir anlamıyorum. asıl hareketin hürriyette olduğunu düşünüyorum. elimdeki mipazları hürriyet ile değiştirdim. doğan tavanda kaldığı sürece(ki sabah doğanın tavanında 44 milyon alıcı vardı) hürriyetinde bugün tavanı kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. ytd............
Sayın akın Adanalı DİTAS da doğan medyanın içinde satış listesinde değilmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dgzte ve doburda da hürriyet in tavan olmasını bekliyor...
yatırım tavsiyesi değildir
Fiyat Lot Yüzde
1,33 2.000 0,01%
1,35 32.354 0,14%
1,36 6.000 0,03%
1,37 62.992 0,27%
1,38 11.999 0,05%
1,39 13.013 0,06%
1,40 103.068 0,45%
1,41 271.304 1,18%
1,42 1.083.782 4,73%
1,43 3.689.404 16,09%
1,44 10.246.105 44,68%
1,45 4.479.162 19,53%
1,46 1.543.588 6,73%
şair burada nedemek istiyor acaba
dohol tavan hurgz çok tehlikeli duruyor
doholün ufak bir çözülmesi burada şelaleyemi sebep olacak acaba :wu:
köpek gibi aldılar. tavan oldu 5 milyon alıcı var
çok şükür yazıyı yazarken tavan olmuş :)