Sayfa 208/985 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. arkadaşlar süreç olarak tıpkı banvitin süreci yaşanacak...yani önce satış değeri neyse hisse oraya çıkacak ama daha sonra hisse bilançosu ve karı iyileştiğinde bu sefer de bu karına göre değer kazanacaktır...ama bu değerin miktarını bilmiyorum...bunu bilmek için gerçek ederini bilmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. arkadaşlar bu ana kadar çok yorum yaptık artık kimsenin alış veya satış kararlarını etkilememek adına bir de şu anda çok hasas bir süreçte olduğumuz için yorumlarıma ara vermek istiyorum....alışlarda ben dostlarıma yol gösterebiliyorum ama satışlarına karışmam...bundan sonrası isteyen istediği gibi davransın...ben ky dostlarımın en kısa sürede borsada yaptıkları zararı çıkarmalarını ve kara geçmelerini temenni ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Siyasi baskı yüzünden Aydın DOĞAN döneminde verilmeyen reklamlar DEMİRÖREN döneminde yağar artık. Uzun vadede biriktirilir bence. Zarar eden şirket hükümetin ve yandaşın reklam desteğiyle nasıl kar ediyor göreceğiz. Bunun adı faşizm, serbest ekonomi ile ilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar süreç olarak tıpkı banvitin süreci yaşanacak...yani önce satış değeri neyse hisse oraya çıkacak ama daha sonra hisse bilançosu ve karı iyileştiğinde bu sefer de bu karına göre değer kazanacaktır...ama bu değerin miktarını bilmiyorum...bunu bilmek için gerçek ederini bilmek lazım...
    Maldamisin dostum nasip olmadi yazmissin? Ben dun tavandan bile yetisemedim sasa da devam

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. yıllar önce yıllar öncesinin fiyatları nerdesin....
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

6. 1.47 tavan elinde olanlara hayırlı olsun

7. Ne uctu be hayrini görün

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. tulipomania arkadaşımın sayesinde hayatımda ilk defa %20 bir kağıttan kazandım. Açılışta verdim tavandan.

Sayfa 208/985 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •