Bilader sen gölge etme başka ihsan istemez. Hadi bak işine. Elinde kağıt yoksa boş muhabbet yapma burda. Egonu başka yerde tatmin et.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Printable View
deniz 15000 lot bırden aldı
üstte kademeler boş
16 üstü kapanış umut verır herkesı ters kose yaptırır kurumun alış taahhütüde bitti birde
Herkes alıyor ozellıkle su aracı kurum alıyoe demek zor
çok sert gelıyorlar akın akın
Anlık 16.19
Tradere girsin bu rakam
16,33 enyuksek
Yabancı yok yıne alışlarda kotu olan tek tarafı bu
Keklik avi olur yine ytd
Umarım daha iyi anlamışsınızdır söylediklerimi...iyice düşünün bakın ne vakitlerde geliyor nasıl oynuyorlar algınızla.tam da bu gün tesadüf öyle mi ???
Elinizi açık etmeyin arkadaşlar aman merminizi bitirmeyin.son olarak birazda savaşmayı öğrenin lazım olduğunda savaşın.kalın sağlıcakla
gel gel yapıyorlar )) kuş olmayın )
koymaya başladılar ...eksiye donerse sasırmayın )))
çıkış fırsatıdır kağıttan )))
16.30 du uyardigimda. Hemen cakmislar. Gel gel yapiyorlar. Kimse karda olmadigi icin satamiyor mevcut sahipler. Yeni gelenlere veriyp geciriyorlar aman kumar masalarindan uzak durun ytd
bu kez yenileri aldı kucağa ))) yeni diplere hazırlayın kendınızı..ytd
Bakın koymaya başladılar filan gerçekten ayıp oluyor burda ciddi maliyetli insanlar var.her şartta ben koyarım bu geuplara ama yapmayın insanlara bu şekilde davranmayın EMPATİ lütfen.ha şunuda diyeyim eksiye mi bırak eksiyi hani şelale filan 4 rakamı 12 rakamı vb rakamlar yazıyon ya her kademesinde bekliyorum bilesin/iz
Kapanış 15,96 üstü olması lazım
Sizin hatanız ölüden imkansız isteklerde bulunmak bence yanlış yoldasınız.akşam olduğunda kasana bak hissedarsan yok değilsen sapıkmısın kardeşim?
kağıda yeni atlayan çok kişi oldu ) şimdi onların malını almak ıcın yenı dıp arayıslarına gecıcek ...13 mu 14 mu artık siz tahmın edin ...bu kagıtta lotlar sayılıyor tek tek , kafanızı kuma gomsenızde çöldeki deve misali , spek sizi goruyor ))
Yıne bir çırpınış yaptı ama arkası gelmıyor
geri alım garantisi verdiği günün bitiminde 15.50 gördü ne tesadüf ..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ancak bence bugünkü yukarı hareket kağıdın sıkıştığını gösteriyor yukarı hareket devam etmedi etseydi çıkış başladı derdim ancak ky artik yok yere ve zarara mal satmayı bırakmalı ki kağıt çıkışı kalıcı olsun...birde sağlam bir spek el atarsa açıkçi ve tahta yapıcı pzvenk ortada kalır
Bugün nasıl hareket eder acaba
Bu halka arz la 10.000 yeni yatırımcıdan bahsediliyordu. Kurtlar bu kuzuları görünce iştahı kabardı. Klasik oyununu oynuyorlar. Ben hala idda ediyorum ki bu mal verme değil ucuza mal toplama oyunu. Önümüzdeki altı ayda bunu herkes görecek.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
o arkadaş yok bugun bir hareket olur mu ?
katiluyorum hatta çıkmaya baslasin 3-5 günde tekrar 21-22 görür onu dünkü harekette gördük
kımse kalmamsı zaten halka ırzın altında kapatıı yasasasınn mıllıı lımann
Bunu da geldiği günden beri ara sıra takip ediyorum.
CİN olmadan carpmayı iyi öğrenmiş,
Bu ne terbiyesizliktir.
Dün 1TL yukarı götürdü sonra aşağı getirdi.
Belli ki birtakım insanlıktan nasiplenmemiş kişiler hareketleri yönetiyor.
KY'nin uzak durması gereken bir hisse ,iyice fiyatın durulması lazım.
Haber akışı gelmesi lazım. Gerçek mali bilançoları gelmesi lazım o zaman.
YTD değildir
borsada illa çıkarken değil düşerken de para kazanabilir zarara satanlar tahta yukarı bir iki kademe gidince pişman olup alır.spek açığa vermeye başladımı tekrar satar hatta kredili ise bu işlem gün sonu fark kadar yerine koydumu mis gibi kar bu kagit bu cok oluyor gibi .aslında takasalar netlesinceye kadar beklemekte fayda var.
15,50 ye vermediklerini 15,40 dan paketledik, 25 tl 1 yıllık vade. Yani 2019 da bakacağız. Yabancı iskontolu almıştır, 12 dir belki. 12-25 arası benim sıtrateji. Aşağı gelirse al. Aşağıdan alınanları yukarı giderse sat. Ana paket açılmaz. Başarılı trade ile maliyeti aşağı çek. Bakalım ne kadar başarabileceğiz.
Çok değişik bir kağıt....
Zamanında bende halka arz katılmak istedim ama olmadı. Ben bu hisseyi temettü hissesi olacağı için almak istedim. Görülen o ki çok oynak bir kağıt !
Hakaret neden olsun ki aç bakalım sözlüğü lavuk demek ne demek. Lüzumsuz konuşan kişilere denir lavuk. Burda gereksiz yere milletin kafasını bulandırmasın zevat. Herkes ne yapacağını bilir. Asıl o zevat suç işliyor. Ama bakıyorum ki kusura bakma kardeşim onu savunmak sana düşmez. Aynı kişi farklı isimlerle buraya giriyorsa ona bişey diyemem. Hisse ile ilgili bilgi belge haber VS. paylaşana sözüm yok ama maalesef geyik muhabbetine dönmüş forum. Trader denilen zat burda kardeşim hissesi olan var zararda olanlar var insanların vebalini almasın. Zararda olan arkadaşlara sırf mal sattırmak için Burda yorum yapmasın herkes de görüyor. Herkes kendi iradesiyle kâr/zarar neyse yatırımını yapar.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.