-
ancak bence bugünkü yukarı hareket kağıdın sıkıştığını gösteriyor yukarı hareket devam etmedi etseydi çıkış başladı derdim ancak ky artik yok yere ve zarara mal satmayı bırakmalı ki kağıt çıkışı kalıcı olsun...birde sağlam bir spek el atarsa açıkçi ve tahta yapıcı pzvenk ortada kalır
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bugün nasıl hareket eder acaba
-
felaket olcak

Originally Posted by
ideaid
Bugün nasıl hareket eder acaba
dunkı alanlarda bugun vercek 15 goruru bugun
-

Originally Posted by
topborsa07
dunkı alanlarda bugun vercek 15 goruru bugun
Bu nasıl mantık. Dün alanlar bugün zararına verecek.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
-
Bu halka arz la 10.000 yeni yatırımcıdan bahsediliyordu. Kurtlar bu kuzuları görünce iştahı kabardı. Klasik oyununu oynuyorlar. Ben hala idda ediyorum ki bu mal verme değil ucuza mal toplama oyunu. Önümüzdeki altı ayda bunu herkes görecek.
-

Originally Posted by
yorenti
Bu halka arz la 10.000 yeni yatırımcıdan bahsediliyordu. Kurtlar bu kuzuları görünce iştahı kabardı. Klasik oyununu oynuyorlar. Ben hala idda ediyorum ki bu mal verme değil ucuza mal toplama oyunu. Önümüzdeki altı ayda bunu herkes görecek.
Aynen katılıyorum...
-
o arkadaş yok bugun bir hareket olur mu ?
-

Originally Posted by
yorenti
katiluyorum hatta çıkmaya baslasin 3-5 günde tekrar 21-22 görür onu dünkü harekette gördük
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri