YKB 14.536 lot aldı 8,89 maliyetle , 15.858 lot sattı 8,59 maliyetle doğrusu bravo ya böle bişi yok yane nese bizede satış fırsatı verdi bu vesileyle yukarılardan Allah razı olsun
Printable View
YKB 14.536 lot aldı 8,89 maliyetle , 15.858 lot sattı 8,59 maliyetle doğrusu bravo ya böle bişi yok yane nese bizede satış fırsatı verdi bu vesileyle yukarılardan Allah razı olsun
iyi bi yatırım gibi görünsede tahtası tahtacısı belliki tırsak bir kağıdın yukarı gıdebılmesı potansıyle olusması ıcın fıyatın dusuk olması yetmezki yani endeks yukarıda yapsa lınk dusmeye yada yatay kalmaya devam edebılır belkıde pyasa duserken gıtmeyı tercih edebilir bu yalnızca tahtacının ısteği cesaretiyle alakalı bir durum umarım iyi olur bol şans
kAĞIT ucuz ama gitmiyor işte gitmedikden sonra ucuz olsada işe yaramıyor
Hatice değil netice önemli demek ki şua hissede öenmli bir beklenti ve gelişmeyi fiyatlamıyor sözün kısası ortaklık veya satış için alıcı yok gibi anlıyorum bu fiyatlardan işlem gördüğüne göre benim şahsi fikrim
logo yanından bile geçemez kapastise yetmez
yazdıklarım yatırım tavsiyedil şahsi görüşlerimdir
bu tuvalet kağıdıyla kımse ılgılenmıyormu
Kimsenin umurunda olmayan sahipsiz kağıt 1 kaç bin lotla 10 kademe inip çıkabiliyor kademeleri boş hani bunun yabancı ortaklığı ne oldu niye her gün dur duraksız düşüyor doğru düzgün hacmide yok
Bence şuan ki fiyat baskısı ortaklık işinin tırt olduğunu düşünüyorum
Ytd
Yabancı ortaklık yada satış hikayesi rafa kalktı en son kap açıklamaları da bunu gösteriyor zaten, ama şirketin dinamikleri bana her zaman güzel geliyor. Bilanço da bozulma olmadıkça ve sıkı takip ettikçe bu hisseden ciddi bir zarara gırmeyecegımı düşünüyorum güncel fiyata yakın bir yerden güzel bir maliyetle artık orta ve uzun vadede hissede kalıcı olmaya karar verdim. Ha bir de satış hikayesini tekrar ısıtırlarsa yakasını hiç bırakmam. 666 senin de gelecekle ve bu hissede pozisyon açmakla ilgili düşüncelerini almak isterim.
Biri korkuyu saliyor digeri destege geliyor yazilanlarin altini doldurdugunu sanip süslüyüp püslüyüp yamakliga devam ediyor ..
Yedikmi ?
Tabiki Hayir..
Tabiki DEVAM ..
Şu yazdiklarinla kendini ustami sandin ?
Bazi hisseler vardir hicbir temel teknige sigmaz verilen tarih ve hedef vardir bu aralikta operasyonu gerceklestirir. Link te bu hisselerden alan yatirimcinin buyuk bolumu bunu bilir ve bu aralikta Voleyi vurmaya calisir hisseyi iyi bilmeyen ise Operasyonun bir parcasi olarak mal sahibi yapilir !Sizin gibiler ise korkutup sindirerek iyice panige surekler ..
Simdi Sen gorevini yapmaya devam et ekürün yazsin sende altini doldur ..Benim bilgim
de bana kalsin benim yazdigim topiklerdeki hisselere takil sana yeter.
tahta yapıcıyı gene çarpmişim 7.60 ortalamayla 800 lot kapmişim hehe bu ziraatla iş de aynı kişiler sanırım ha
bi de şu bizim 7 milyoncuk u naptıklarını söleseler ya o şimdiğe 15 olmuştur 6 sene oldudu offffffffffffffff
Nasıl da on yargılı ve suçlayıcı davranıyorsun sen benden farklı ne diyorsun yada ne yapıyorsun hiç birşey nedense tutturmussun yamak meselesi paslastıgımı iddia ettiğin 666 ile kavga ettiğimiz zamanlarda oldu pozisyon acıyorum diyorum sen milleti korkuttugumu söylüyorsun. Önyargılarından kurtul ne yazdığımı biraz daha dikkatli oku ustalık kelimesi de senin yamahından esinlenerek söylendi. Yoksa burdaki insanlardan çok da farklı olduğumu iddia etmiyorum. Sadece fikirlerimi yazıyorum canım istediğinde.
Satış işlemi olmadı diyonuz.peki bunu şirket kap ta niye açıklamıyor.. hiç bir açıklama yok...
Satış meselesi bir kenarda dursun ben bu şirkete güveniyorum borsada 3 de 1 fiyatına işlem gören birçok hisse var bu ortamda link ı tercih ediyorum. Mahçup etmeyecek inşallah
Benim hep pozisyonum var senelerdir Cover. Artira azalta gidiyorum. Ortaklik hikayesi bonus oldu zaten. ARGE'den fayda sagliyor sirket, kara gecti. Uzun vade durma taraflisiyim.
Ama isin gercegi ortaklik hikayesini 2010'da da cekmis ayni sekilde. Eski yazimda koymustum. Adam boyle de para kazaniyor demek, bu hos degil.
Benim asil beklentim 18'li fiyatlarin ustune atip A Grubuna gecmesiydi (fiili lot sayisinin ederi 30 milyonu gecenler A Grubu'na aliniyor). Ama maalesef olmadi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1012599408.png
Su yazima bir bak. Orda anlattim durumu bir ay once: http://www.hisse.net/topluluk/showth...93#post2141693
Fiyatlarin kalici olmasini saglar. Ufak hisselere giremeyenler gelmeye baslar. Kredi oranlari, ozkaynak oranlari degisir. Tabi ki tek basina bir anlam ifade etmez. Ama biraz da temel verilerle destekleyip kendini oraya atsaydi olumlu olurdu. Benim beklentim bu yondeydi.
Ne oldu şimdi bi gitti geri geldi
Yazdigim anlasilmiyor. Ben fiyatla ilgli yazmadim ki. Buralara gelip grup atlarsa, duzelen verilerlerle, gelecek beklentilerle daha iyi olabilir dedim. Bir ortalik gelismesiyle bu pekisse guzel olurdu.
Hisse duser dusmez. Ayrica 6'dan 2'ye dusmesi birsey degil ki. Grup degisimlerinde 6 aylik agirlikli ortalamaya bakiliyor.
şirketin kurumsallaşma ile ilgili bir beklentisi yok ki zaten ortaklık-satış haberi yollayıp burda malı ky çakıp onları ortak alıyor neden gidip ortak alıp yönetim kuruluna yabancı soksun ki değil mi? onlar için A grubu olsa ne olur D grubuna girse ne olur zaten bu saatten sonra gireceği grup D başkası olamz oda gözaltı olur
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir.
bugünkü hareket neydi
Bir zaman gelecek bu fiyatlar çok komik gelecek . Sabredene .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi