Sayfa 208/486 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. tahta yapıcıyı gene çarpmişim 7.60 ortalamayla 800 lot kapmişim hehe bu ziraatla iş de aynı kişiler sanırım ha

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ne yabanci ortakligi? O hikaye biteli cok oldu.
    o hikayeyle zaten 17 e gittidi o hikaye bitsin yane artık yeni hikayeler olur yazılım işinde ne olcaği belli olmaz bi yazılım çıkaırlar para keserler offffffffff YTD

3. bi de şu bizim 7 milyoncuk u naptıklarını söleseler ya o şimdiğe 15 olmuştur 6 sene oldudu offffffffffffffff

4.  Alıntı Originally Posted by YmhTrader Yazıyı Oku
    Şu yazdiklarinla kendini ustami sandin ?

Bazi hisseler vardir hicbir temel teknige sigmaz verilen tarih ve hedef vardir bu aralikta operasyonu gerceklestirir. Link te bu hisselerden alan yatirimcinin buyuk bolumu bunu bilir ve bu aralikta Voleyi vurmaya calisir hisseyi iyi bilmeyen ise Operasyonun bir parcasi olarak mal sahibi yapilir !Sizin gibiler ise korkutup sindirerek iyice panige surekler ..

Simdi Sen gorevini yapmaya devam et ekürün yazsin sende altini doldur ..Benim bilgim
    de bana kalsin benim yazdigim topiklerdeki hisselere takil sana yeter.
    Nasıl da on yargılı ve suçlayıcı davranıyorsun sen benden farklı ne diyorsun yada ne yapıyorsun hiç birşey nedense tutturmussun yamak meselesi paslastıgımı iddia ettiğin 666 ile kavga ettiğimiz zamanlarda oldu pozisyon acıyorum diyorum sen milleti korkuttugumu söylüyorsun. Önyargılarından kurtul ne yazdığımı biraz daha dikkatli oku ustalık kelimesi de senin yamahından esinlenerek söylendi. Yoksa burdaki insanlardan çok da farklı olduğumu iddia etmiyorum. Sadece fikirlerimi yazıyorum canım istediğinde.

5.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    bi de şu bizim 7 milyoncuk u naptıklarını söleseler ya o şimdiğe 15 olmuştur 6 sene oldudu offffffffffffffff
    7 mılyoncuk nedir. Anlatabılırmısınız

6. Satış işlemi olmadı diyonuz.peki bunu şirket kap ta niye açıklamıyor.. hiç bir açıklama yok...

7.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    7 mılyoncuk nedir. Anlatabılırmısınız
    6 sene önce duran varlık sattı 7 milyon satış karı oldu fona attılardı

8.  Alıntı Originally Posted by reanimasyon Yazıyı Oku
    Satış işlemi olmadı diyonuz.peki bunu şirket kap ta niye açıklamıyor.. hiç bir açıklama yok...
    2 3 ay içinde satılabilir demişti sonra da ses çıkmadı bu aşamada şu beklenir belli bir şirketle görüşüyoruz demesi ama tam tersi sadece gelişme yoktur acıklaması var.

Sayfa 208/486 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •