spek aç gözlü olma bırak ky de kazansın ytd
Printable View
spek aç gözlü olma bırak ky de kazansın ytd
Vicdansız sabuha....
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alım yada ortalama düşürmek için şahsi kanaatim 1,55 altı düşünülebilir.ytd
seyirci felan kalmadı...hacimde normale döndü...yükselen hisselerin peşinden koşanlar hep kaybetti...sabırla bekleyenler kazandı...yine öyle olacak.
Yatirirmci olmak sabrederek baslar...nasil bir arsa alinirgen imari varmi kose basimi resmi tapumu dergrenincini cincigini arastirip kafamiza yatiysa aliyoruz....ostim olmasi gerekenden dahada ucuz olmasi insani cezbeiyor...para bankada duracagina ostime ortak oluyorsun...
disiplinli yatırım------------
disiplinli yatırım------------
displinli yatırım-------------
stratejiye sadık kalmak--------sebat etmek-------aç gözlü olmamak-------
kaçanı kovalamamak------------eldekine sahip çıkmak
gösterileni değil-------------sakl***** aramak---------
piyasaya değil---------------verilere yatırım yapmak-------
onların verdiği verileri değil------------vermediklerini bulmak----------
GAZOZ KAPAĞI İLE DEĞİL--------ALINTERİ İLE YATIRIM YAPTIĞIMIZI UNUTMADAN-
------HIRSIMIZA ARZULARIMIZA YENİK DÜŞMEDEN KARARLAR ALABİLMEK-----SEBAT
EDİP - ASLA PANİĞE KAPILIP TELAŞE OLMAMAK
bu kadar mıydı spek efendi
forumda kimse kalmamış yaw nerde bu millet herkes kaçıp gitmiş
63 500 bin koydu birazdan silecek mi spek efendi tahminleri alalım ytd
Nerde çokluk orada.... Böyle daha iyi sn spedeR.. Seviye uygun düzeyde.. Bu arada emeklerinize sağlık sn. Emektar..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kötü bilançolar...
bedelli beklentisi...
hisseyi baskı altında tutuyordu.
en kötüsü geride kaldı...
iskan izni ile hissede hareketlilik başladı...
ilk çeyrekte sermayesi kadar kar açıklayabilir..
ostim prestijde satışlar devam ettikçe sonraki bilançolarda da kar yazmaya devam edecek.
bu yılın en hareketli hissesi olmaya aday görünüyor.
tahtayı bu kadar sıkmalarının anlamı ne zaten kynin çogu döküldü gibi ne istiyorlar ki ytd
metro yine 500 bin almış bakalım ne yapacak ytd
spek yiyorsa alın diyor 61 1milyon 600 bin lot satıcıda 600 binlot tam süzme
bu hisse de galip falan yk cakma galip var oyak a1 metro yapı marbas hepsi aynı adam
cemas la ugrasan adam kimse ostim de de o var
ancak sunu hesap etmiyor ozgyo da ykgyo da klgyo da da bu adam once basladı max 2 hafta sonrsa hisseler ucak oldu
https://resmim.net/f/LSnVEs.png
alış kademeleri 2 milyon artıda hisse ekside
bir hızlı takas alsaydık kim alıcı kim satıcı görelim
Lafantonden Masallar. Net bişey yok. Ancak surası kesin. Adamlar bu kadar küçük şeyler için o kadar sermaye bağlamazlar. 400-500 bin malı satmak için bukadar çaba sarf etmezler. Mutlaka başka hesapları var. Keriz silkeleme dedikleri bu olsa gerek
2.bir OZGYO olmaya en yakın aday.. Bu grubun alışlarını hemen hemen her hissede takip ettim. Tam gelmeden önce bi selam verir gider. Sonra sağlam gelir. Algı da olabilir ama bakalım. YTD
Belki inanmayacaksınız lakin ADNAC ta operasyon yapılırken yeni hedefin OZGYO Olacağı kulağa su kaçırma misali yazılıp çizilmişti.Bende o kişilerden birisine % 99 kazanacağımıda bilsem alınmasının kumardan farksız olduğunu Galibin totalde piyasayı yolduğundan bahsettim.İsterseniz ADNAÇ gibi son operosyonlarını bir inceleyin;işi bittiği an arkasına bakmaz istisnalar harici takılanların % 80-90 ı kaybeder..Yoksa benim neme lazım herkes yatırım kararında özgürdür.
Bugün itibarıyla Oyak aldığı malları dagıttı. Yarın kağıdın ateşi düşer artık. Ama Ben hala anlamıyorum 2,5-3 milyonluk bir kagıdı satmak için neden bukadar aşağı yukarı yapar insan. Zaten bişey yapmasa daha yukarıdan bu malları satardı. Ben iddaa ediyorum işin için de iş var. Biz küçük yatırımcının çok fazla anladığı işler değil. Burada yapılması gereken eğer kağıda güveniyorsan hedef fiyat belirleyip, o fiyata gelincede satmak. Aşağı veya yukarı. Kağıda Yok Galip girmiş, Yok girecekmiş. Bunlar hikaye. Leyleğin ömrü lak lak la geçermiş. Tek bildiğimiz hisse senedi Teknik olarak sıkıştı. Borçlarını yeniden yapılandıracak. Endeks kağıdı olmamasına rağmen fiyat ı endeksin altında,3 Aylık bilançoda güzel kar açıklıyacak. (Birkereliğinide olsa). En önemliside Borsada operasyon yapılacak çok fazla kağıt kalmadı. Sadece bir öngörü.
Sadece adnac degil,euhol eukyo ve daha birçok hissede aynı olay oldu
Birde millet galiple yatıyor galiple kalkıyor bugün polho topigine takıldım millet galip gelirmi yada gelecekmi yada gelsedr 3 tavan olsa falan filan
Yav forumların suyu çıktı galip ayda yılda bir hisseye giriyor onuda aldımı uçuruyor artik galip hayalini biraksalar gercek dünyaya dönseler iyi olur
Birde galipin kurumları çoğu zaman %10 la dükkanı kapatıyor şansa tuttumu bırakmamak gerek,ozgyo yakaladikta ne oldu ben zararla çıktım kağıt uçtu şans diyelim kısmet diyelim,yalnız bu ostimin gideri olacak ama ne zaman sabredip bekleyen kazanabilir.ytd
bugünün takası nasıl acaba.
bir arkadaştan rica etsek.
Galip Milyon Dolar verse bu kadar reklamını yaptıramazdı. Piyasada Metroyu gören Galip diyor. Herhalde şimdi oyuncular Metro Yatırımın önünde kuyrağa girmişlerdir. Kimse merak edip okumuyor. Finansal okur yazarlığımız 0. Armut piş ağzıma düş. Yazar boşuna dememiş Borsa Sabırsızların Sabırlılara para kazandırdığı yer diye
Aynen,galipin haberi bile yoktur gün içinde hangi hareketli hisseye baksan galipin adı geçiyor kazandırırsa övgü kaybettirirse hakaret millet işine geldiği gibi bilirsin
Mesela ozgyo da millet almaya başlayacak hisse çakılacak sonra galipe hakaretler kardeşim zorlamı aldırıyorlar büyük operasyon yemiş kağıt adamı batırabilir
Takasları koyacak kimse yokmu
Beklediğim gibi en yüksek fiyat 1.71 oldu.Hisse görünüşte dağıtılmış(?) gibi görünsede tavanda gördüğü fiyattan sonraki günler işlem hacminin giderek azalması olumlu.Yarın 1.60 ların altında alış fırsatı olacağı kesin,bir kaç kademe üstte kapanış olması 1.62-63-64 benim için süpriz olmaz..
YTdeğildir...