Sayfa 209/581 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. alış kademeleri 2 milyon artıda hisse ekside

2. bir hızlı takas alsaydık kim alıcı kim satıcı görelim

3. Lafantonden Masallar. Net bişey yok. Ancak surası kesin. Adamlar bu kadar küçük şeyler için o kadar sermaye bağlamazlar. 400-500 bin malı satmak için bukadar çaba sarf etmezler. Mutlaka başka hesapları var. Keriz silkeleme dedikleri bu olsa gerek

4.  Alıntı Originally Posted by hissesever Yazıyı Oku
    Lafantonden Masallar. Net bişey yok. Ancak surası kesin. Adamlar bu kadar küçük şeyler için o kadar sermaye bağlamazlar. 400-500 bin malı satmak için bukadar çaba sarf etmezler. Mutlaka başka hesapları var. Keriz silkeleme dedikleri bu olsa gerek
    aynen öyle.gecen hafta bu şirket zorda vs piyasa dedikodusu vardı. max 2-3 hafta diyorum 2.10 hareketi baslar

5. 2.bir OZGYO olmaya en yakın aday.. Bu grubun alışlarını hemen hemen her hissede takip ettim. Tam gelmeden önce bi selam verir gider. Sonra sağlam gelir. Algı da olabilir ama bakalım. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by mühendis34 Yazıyı Oku
    2.bir OZGYO olmaya en yakın aday.. Bu grubun alışlarını hemen hemen her hissede takip ettim. Tam gelmeden önce bi selam verir gider. Sonra sağlam gelir. Algı da olabilir ama bakalım. YTD
    OZGYO Neoldu şuan.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILBARON Yazıyı Oku
    OZGYO Neoldu şuan.
    Tahtası 3 günlüğüne kapandı. Sana zahmet inmek için de kapanmasını bekleme yani.. o kadar uçan bi kağıtta ana parayı al gerisi ne olursa olsun de. YTD

8.  Alıntı Originally Posted by mühendis34 Yazıyı Oku
    Tahtası 3 günlüğüne kapandı. Sana zahmet inmek için de kapanmasını bekleme yani.. o kadar uçan bi kağıtta ana parayı al gerisi ne olursa olsun de. YTD
    Belki inanmayacaksınız lakin ADNAC ta operasyon yapılırken yeni hedefin OZGYO Olacağı kulağa su kaçırma misali yazılıp çizilmişti.Bende o kişilerden birisine % 99 kazanacağımıda bilsem alınmasının kumardan farksız olduğunu Galibin totalde piyasayı yolduğundan bahsettim.İsterseniz ADNAÇ gibi son operosyonlarını bir inceleyin;işi bittiği an arkasına bakmaz istisnalar harici takılanların % 80-90 ı kaybeder..Yoksa benim neme lazım herkes yatırım kararında özgürdür.

Sayfa 209/581 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •