Bugün 10 yıllık tahvile para girişi bence 24 Temmuz için bir faiz artışını fiyatlıyor. 2 yıllık tahvile para girişi olmadı.
Printable View
*trump: Ekonomimiz her zamankinden daha güçlü
17.51 de halkb 6.23 dü
gofrete %25 zam çakmışlar. yazık oldu paracıklarıma :)
Evet TR 5 ve 10 yıllık Tahviller %3,xx üzeri geri geldiler...
Ama göstergede bir çözülme yok...
Powell ın konuşması etkili oldu desek;Dolar endeksinde(dxy) gerileme değil aksine artış var...
ABD 10 yıllıklarında da bir gerileme yok...
DJI da bir sıçrama yok...
Gelişen ülke para birimlerinde bizdeki kadar bir gerileme yok....
Demek ki bize özgü bir gelişme olmuş;Dolar ve tahviller gerilemiş....
Borsa yükselmiş...
Yanılıyormuyum?
sayfılar/başarılar
Borsayı yerlilerde yükseltip düşürebilir...
Onu geç....
Dolar
Hadi orda bir miktarı köpük vardı aldılar desek...
Tahviller alıcı olmadan düşer mi?
Üçünün birlikte olması kıllandırdı beni....
Küçük bir yabancı fon girişimi oldu?
Ne oldu?
Devamı gelir mi?
Akşama veya bir kaç güne anlarız....
saygılar/başarılar
s-400 yerine patriot alıyoruz, dolar ondan düşüyor. yakın zamanda müjde üstüne müjde verip doları düşürecekler. dibi bekleyip dolara gömmek lazım...
4.78 nokta atışı olmuş.
ilk denemede delemedi.
Delerse 73.5'a kadar paraşütsüz sonra 68e kadar zorlanır. 85 denemeleri gibi çok uzarsa geri zıplar.
Halk taki içinden hiç cikarmiyormus.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ön sevişme yapanlar var.
ama yatağa girmeye korkuyorlar.
Telefonda bayan diye ön görüşme yapanların hepsi dönme çıktı.[emoji4]
PAPAZ ın duruşması yarınmış...
PAPAZ ı bırakma ihtimali varmış Reis in...
Daha doğrusu piyasa bunu speküle ediyormuş...
Üzeyir Doğan öyle diyor...
Arkadaşlar
Borsaya PAPAZ BÜYÜSÜ yapmış olmasınlar?
Nasıl bozulur bu PAPAZ BÜYÜSÜ bilen var mı?
saygılar/başarılar
Piyasa dolarda ki yükselişin kalıcı olduğuna inandıkça zam basıyorlar........
Palayi öpmüşünüz.bravo.
Şimdi şu aşağıdaki yazıyı tam bir okuyun sonra umutabi niye 1 Cent dahi bozmam diyor hala anlamamış olanlar varsa belki anlar. Benim yazının içinde en çok içimi acıtan gerçek şurası oldu, ``Türkiye`de sıfırdan kurulan en son sanayi tesisinin 2001 krizindeki Ford Fabrikası olduğu düşünülürse ``yazık ettiler güzelim ülkeye paranın mok gibi bol olduğu dönemi betona harcayıp ülkenin geleceğinden çaldılar allah affeder mi bilmem ama eğer kul hakkı diye bir şey varsa ben hakkımı helal falan etmem.
http://www.paraanaliz.com/2018/genel...asliyor-24666/
notun düşürüldüğü gece açıklama sonrası yazdım, tam $ shortlama zamanı diye
pala uyanık dolar longcuları haşlamadan bırakmaz dedik..!!
http://www.ortadogugrup.com.tr/
Ortadoğu Grup: İnşaat, Enerji, Lojistik, Sağlık, Gıda
Büyüklerden biri , şuraya bakın her türlü iştigal alanı var firmanın ama girin bakın google`a firma beton işiyle ön plana çıkıyor. Betonun sonunun olmadığını biz küçük insanlar gördükte bunlar görmedi mi ? Görmemeleri imkansız ama son tahlilde giren çıkan yine biz küçük insanlara olacağı için onlar Londra`da sokak alıp bilmem nerelerinin üstünde fındık kıracaklardır.
Bu arada bu firmayla ilgili olumsuz yada olumlu bir duyumum yok sadece devamlı şu proje bu proje diye ekranıma reklam cıngıllları düştüğü için kimdir neyin nesidir diye google dan baktım hepsi o..
Firma hakkında fikir vermesi açısından
http://www.patronlardunyasi.com/habe...insani-/207410
Düşme falan olmaz. Kamuda herhangi bir tasarruf yok. Kamuda yerli malı kullanmak ile ilgili herhangi bir teşvik yok. Keşke olsa. Varsa da bilmiyorum.
Sözde savunma sanayisinde biraz yerli ürün kullanımı var ama geriye kalan Teknoloji, bilgisayar, binek Araç vb harcamalarda herhangi bir tasarruf veya yerli malı kullanımı görünmüyor.
Kamuda herhangi bir bina girişine gidin eğer binaların girişindeki bilgisayarlarda yerli ürünler, yerli kameralar, yerli işletim sistemi, ve yerli yazılımlar görürseniz, ha tamam o gün dövize yatırım yapmayın derim. şimdi samimiyet yok heryerde köküne kadar ithal mal kullanıp döviz düşecek diyen ya ahmaktır ya sahtekardır ya da hayalperesttir. Ben kendi adıma hiçbiri değilim.
Seçilen binek araçlara bakın kamuda Mercedes Audi VW vb. Kim samimiyete inanır? Önce samimi ve yerli olmak lazım.
yerli işletim sistemine ihtiyaç yok, bedava linux var. ama kullanılmıyor.
yerli veya bedava yazılım kullanmak yerine gidip parayla amerikan firmalarından yazılım alıyoruz. hem kendi personelimize yatırım yapmamış oluyoruz, hem de az olan paramızı zenginlerin daha zengin olması için vermiş oluyoruz...
Halkbank topic inde uyari aldim ben ceza gelecek falan diyordum megerse ceza falan yokmus
ben bu cezanin iptal oldugunu bilmiyordum
neyse yanlis bilgilendirdigim icin ozur dilerim
birisi bana bunun iptal edildigi hakkinda linki atabilirmi?
Yerli Milli kelimeleri umurumda değil. Cebinden kaç $ veya € veya £ çıkıyor, önemli olan bu.
Bedavası veya muadil daha ucuzu varken devlet iplemiyor, ondan sonra dövize yatırım yapmayın.
Sen önce devlet olarak de ki kamu kurumlarında şu kadar $ veya € veya £ tasarruf yaptım, sizde yapın beni örnek alın.
Klavuzu karga olanın...
Ben devlete bakıyorum dövizle harcamalarına bakıyorum ve altına gümüşe dövize yatırıma devam diyorum mecburen. Önce devlet yerli malı veya ikamesi olan ucuz mal kullansın, sonra bize öğüt versin.
240 Dk olmadı mı ? :)
https://i.resimyukle.xyz/JK9fHS.png