Sayfa 209/1023 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi şu aşağıdaki yazıyı tam bir okuyun sonra umutabi niye 1 Cent dahi bozmam diyor hala anlamamış olanlar varsa belki anlar. Benim yazının içinde en çok içimi acıtan gerçek şurası oldu, ``Türkiye`de sıfırdan kurulan en son sanayi tesisinin 2001 krizindeki Ford Fabrikası olduğu düşünülürse ``yazık ettiler güzelim ülkeye paranın mok gibi bol olduğu dönemi betona harcayıp ülkenin geleceğinden çaldılar allah affeder mi bilmem ama eğer kul hakkı diye bir şey varsa ben hakkımı helal falan etmem.

http://www.paraanaliz.com/2018/genel...asliyor-24666/
    anlamadigim sey madem bu kadar kotu durum dolar neden dusuyor?

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ben bilmem reis bilir madrake ...- Ha birde düşüyor derken ne oldu kaça düştü !:.. Geçen sene sonu 3.80 idi hatırlatmak isterim.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Geçen ay sıfır iPhone8 aldım 3500 TL. Şimdi liste fiyatı 5200 TL olmuş.

İlginç bir zam furyası var. Enflasyon %kaç?
    pluslar 6.200 den başlıyor
    bir halt olacağı yok.

4. Firma hakkında fikir vermesi açısından

http://www.patronlardunyasi.com/habe...insani-/207410

http://www.ortadogugrup.com.tr/
    Ortadoğu Grup: İnşaat, Enerji, Lojistik, Sağlık, Gıda

Büyüklerden biri , şuraya bakın her türlü iştigal alanı var firmanın ama girin bakın google`a firma beton işiyle ön plana çıkıyor. Betonun sonunun olmadığını biz küçük insanlar gördükte bunlar görmedi mi ? Görmemeleri imkansız ama son tahlilde giren çıkan yine biz küçük insanlara olacağı için onlar Londra`da sokak alıp bilmem nerelerinin üstünde fındık kıracaklardır.

Bu arada bu firmayla ilgili olumsuz yada olumlu bir duyumum yok sadece devamlı şu proje bu proje diye ekranıma reklam cıngıllları düştüğü için kimdir neyin nesidir diye google dan baktım hepsi o..

5. Geçen %23 zam yaptı ürünlerine

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Geçen ay sıfır iPhone8 aldım 3500 TL. Şimdi liste fiyatı 5200 TL olmuş.

İlginç bir zam furyası var. Enflasyon %kaç?

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ben bilmem reis bilir madrake ...- Ha birde düşüyor derken ne oldu kaça düştü !:.. Geçen sene sonu 3.80 idi hatırlatmak isterim.
    Ne sene sonu , şunun şurasında Mart'ın ilk haftası 3,79 muş. Mayıs başında 4,07-4,08 imiş. İnsan hafızası zaman algısını çabuk kaybedebiliyor.

Şu anda 4.8TL bu tabloda dolar düşük ya da düşmüş diyebilir miyiz?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ne sene sonu , şunun şurasında Mart'ın ilk haftası 3,79 muş. Mayıs başında 4,07-4,08 imiş. İnsan hafızası zaman algısını çabuk kaybedebiliyor.

Şu anda 4.8TL bu tabloda dolar düşük ya da düşmüş diyebilir miyiz?
    mayısın başından bu yana %18 3 ayda iyi rakam 1 yıllık enflasyonun üztünde getiriyi 3 ayda yapmış durumda
    bir halt olacağı yok.

8. Düşme falan olmaz. Kamuda herhangi bir tasarruf yok. Kamuda yerli malı kullanmak ile ilgili herhangi bir teşvik yok. Keşke olsa. Varsa da bilmiyorum.

Sözde savunma sanayisinde biraz yerli ürün kullanımı var ama geriye kalan Teknoloji, bilgisayar, binek Araç vb harcamalarda herhangi bir tasarruf veya yerli malı kullanımı görünmüyor.

Kamuda herhangi bir bina girişine gidin eğer binaların girişindeki bilgisayarlarda yerli ürünler, yerli kameralar, yerli işletim sistemi, ve yerli yazılımlar görürseniz, ha tamam o gün dövize yatırım yapmayın derim. şimdi samimiyet yok heryerde köküne kadar ithal mal kullanıp döviz düşecek diyen ya ahmaktır ya sahtekardır ya da hayalperesttir. Ben kendi adıma hiçbiri değilim.

Seçilen binek araçlara bakın kamuda Mercedes Audi VW vb. Kim samimiyete inanır? Önce samimi ve yerli olmak lazım.

Sayfa 209/1023 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •