Arkadaşlar bu hisseye yarın girmeye düşünüyorum,malum tabandan kapattı yarınki düşüş noktası alim seviyesi neresi olabilir acaba???
Printable View
Arkadaşlar bu hisseye yarın girmeye düşünüyorum,malum tabandan kapattı yarınki düşüş noktası alim seviyesi neresi olabilir acaba???
Bence yarin taban yok diyebilirim kendi calarckendi oynar o zaman bu hissenin gidecek yolu var daha zaten 2.20 2.40 lqrda dolasan hisseyi e şöyle 5 lerde dolasan hisse olup 2.40 düşen hisse olsa tamam derim zaten dibinde bursa bursa 2.15 lerden yukarı yönlü olur bu sadece benim Görüşüm..
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.84 den aldım.lakın ısın ıcınde metro varsa hedef buyuk demektır.umarım oncekı h8sselerde yaptıgını tekrarlar.ozaman yıttık abıcım yırttıkkkkk.ytd.
2.30 altı olurmu bılmem...bu sereflı yarın taban yapıp malları alırım vs vs...almaya korkuyor ınsan bu çaycı gırdıgı kağıdı vezırde rezıde eder cok sakat..rısksızde. kazanılmıyor hayırlısı
dün ve bugün metro alım yapmiş 7 milyon lot nedemek bu
satan finas yatıırm patron
Olan şey şu bence
tukaşın sahibi ile metro anlaşmış ve elindeki hisseleri 2.30 dan almak şartı ile kapa haber yollamış yarın öbürsü gün ne olur bilemem şu anda metronun maliyeti nasıl 2.80 oluyor onuda anlamadım ama bir gerçek var ki metro bu hissenin halka açık kısmının tamamını aldı 2.30 dan önceki aldığı hisselerde maliyetlerin kaç katına çıkardı buda bariz iken yArın bende bir taban daha yaparsa almayı düşünebilirim bu arada bu kadar sert iniş çıkışlar hisseyi brüte sokabilir veya önce açığa satış yasağı gelebilir
Nasıl halka..
Çaycının gırdıgı kağıdı cozemezsınız cok bırıkımlı bu konuda uzman olmalısınız takas tenık vs hepsı boş...
yüzde 11 halka açık lık var onu almış
dün gece genel kurulda ruslara satarlarsa diye yorum yaptık
karga bokunu yemeden galibe satış haberi geldi
daha öncede söyledim tahtada profosyenel bir satranç oynanıyor
kalbiniz dayanmayabilir
son gelişmeleri özetlersek belki daha sağlıklı bir sonuç çıkarabiliriz
şuan için hissede olumsuz bir görüntü yok bana göre
zira bu haftaki hareketten öncede 200 günlük hareketli ortalamalarda dolanıyordu
şimdi de dönüp dolaşıp aynı seviyelere geldi
gerçek olan birşey var ki o da
patronun yeni alacağı şirket için paraya ihtiyacı olduğu
ancak aklıselim hiçkimse yeni şirket almak için
elindeki mevcut şirketi *** etmez
daha doğrusu etmesi için bir neden yok ortada
daha yeni 90 milyon yatırım teşviği kazandı
batık şirkete kim yatırım teşviği çıkarır
bu teşviğin çıkmasında galibin payı var mı yok mu
malum eli kolu uzun iktidara doğru
yani demem o ki patron tamamen şirketi elden çıkarmıyor
%10 hadi kot içindekiyle % 20 olsun elinden çıkan pay
tamam bugün yatırımfinans 8,5 milyon lot sattı
diğerleri açıkcı zaten ne olduklarını t+2 de göreceğiz
açık değilse galibin yada patronun da malını satmış da olabilirler
ama önemli olan metronun aldığı 5,5 milyon lotun dışında
iş yatırım 3 milyon ak yatırım 1,25 milyon alım yaptılar ki bunlar da patronun işlemleri
uzun süre takaslarını takip edenler bilir
yatırımfinans ile ak ve iş yatırım arasında döner kağıtlar
yani galiple patron 9 milyon malı alırken
patron da 8,5 milyon malı yatırım finanstan sürmüş oldu...
yani karmaşık denklemlerle dolu bir süreçteyiz bana göre
iyimser konuşmak için erken ama
pazartesi genel kuruldan gelecek bir haberle
rüzgar tersine de esmeye başlayabilir
zira tam da paraya ihtiyaç duyan bir patron hisseyi yukarılara sürüp
yüksek fiyatlardan satarak operasyon yapabilirdi
son dönemde operasyon yapılan kağıtlara bakarsanız böyle olduğunu görürsünüz
3-4 kat çıkarıp da yapmak varken
% 20 yükseltipte operasyon yapmak da ne ki
şuanki durumda bu işten kazançlı çıkanın olduğunu düşünmüyorum ben
sadece bilmediğimiz bir gerçek var ki o da
galip kot dışından aldığı 30 milyon lotu gerçekten 2,30 dan mı aldı
her ne kadar açıklanan rakam bu olsa da
işin aslı farklı olabilir...
kişisel görüşüm olup al-sat-tut tavsiyesi içermez...
Okulludan almış halka açık kısmını yanlışlıkla yazmışım ama demek istediğim şey sonuç olarak Galibin elinde 2.30 maliyetli 30 milyon lot var demek bunuda şöyle yorumlamak istiyorum en az 5 tl den aşağı satmaz diyorum ama Kısada ne olur bilinmez ama hissede toplama operasyonu bitince her zamanki vurgununu yapacaktır diye düşünüyorum
Kesinlikle ytd
Hayır halka açık kısmı almadı .Bende öyle sandım ama bir abim çözdü olayı .Kap haberine iyi bakın
Okullu gıdanın dolaşımda olmayan lotlarını almış.Aşağıdaki resimlere bakın
https://i.hizliresim.com/G9M83V.jpg
https://i.hizliresim.com/vjW1Xp.jpg
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
tam ben atıyordum
nasıl mbtık bu :)
neyse bılmemek ayıp değil ...
benım dusuncem ardından bedellı ğelir ama koprunun altından cok su akar ...
bu satın alma ve sanırım yatırımı vardı suren oralarda değerlendırebılır ...
Şöyle düşünün metronun girdiği hisseder teknik yok şuradan döner buradan döner işlemez sadece mantık ve daha önceki yapmış olduklarını bir araya koyup ayiklacaksan simdi 3 13 lerden trene bindiysen şuan uzulursun ama merak etme oradan da geçecektir en kotu mrgyo düşünün 0?45 kurslarda süründü geldi 0.80 kuruşa taşıdı herkes burada patlar dediğinde 1.05 kere getir aslında çok büyük balon oldu ne yaptı 1.05 ile 0.95 arasında gelip gitti 3 4 gunherkez dedi balon patladı adam 1.25 kere çıkardı kimse cesaret edemedi artik kısacası hemen çıkartma taktiği yok artik adana c düşün getirdi 1.20 perde dinlendi 2 gün uğramadı belki ondan sonra 1.65 kere kadar getirdi eh artikta oradan alınmazdı 1.15 kere kadar kademeli olarak saldiaradan 15 gün geçti herkes unuttu bakin yine adanac 1.45 lerde filan geziniyordu.diyeceğim zaten burada metro olsa ne yazar olmasa ne yazar sonunda zaten hisse dibinde geziyor 2.15 ile 2.40 her zaman dipti bu hisseder sadece borsa düştüğünde 1.65 görür oda bütün hisse düşer sadece mantık olarak su adamın girdiği hisseleri ve belki de deniz yatırıma virmanlar yada farklı bir yere virmanlar takasa baktığında metronun elinde mal gorwmessin belki de .....inşallah yuksenten alan arkadaşlarımız için ferah olur ben de 2.35 ten aldım bugün eksi14.50 gelmiş halen Bist devre kesmedi garip değilmiş sizce eğer takip ediyorsanız.....
Yanlız bu yaptığım yoruma göre bugun neden taban yaptı anlamış değilim acaba halka açık kısmından mı sattılar Galibe o zaman 2.33 ten satıldı kalan kısmı nasıl yaptılar veya satış tamamlandı mı yarında daha aşağıdan yapılacak mı peki bilgili arkadaşlar böyle bir alım satım yapılır mı
kader arkadasıyız :)
ecbyo 1.56 dan aldı neler oldu bılıyorsunuz ...ucar kacar demek yanlıs ama bu malı usttlerden dağıtmayacaksa neden aldı ...
eğer bedelli için ise bıle olsa cok su kaldırır bu hamur ...
yatırımı ne durumda bı bakmak lazım baya buyuk bıseydı sanırım :)))
Ygyoda da metro ve avhol lot almisti herkeste oo galip mal aliyor diye yumulmustu adamlar ellerindeki mali ertesi gun satmisti yani patrona satista yardimci olmustu aynisi bunda da olmasin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vurgun dun yapıldı takstakı metroya nıye bakıyosunuz o yem zaten karsdakı satıcılar kendı adamı dunle bugun yapılan ıslemde elınde hısse kalmadı esas soru aldıgı 30 mılyon lotu satarsa sıkıntı buyuk olur
dostum adam %11 yanı 30 mn lot almıs sırketten ıste 2.30 dan
suan elınde ne kadar var bılınme kendı ve yandasları onceden alttan aldılar mı
bılmek guc...
ama az bı mıktar değil ...burda surası da varkı okullu ğıda artık sırkete ortak değil
bu neye ısaret buna da bakmak lazım aslında neden tum paylarını sattı !
burda bı amac var mı
sırket satıs yapsa kap a bıldırmek zorunda ...
bu kadar lotu kısa zamanda ky alamaz ...
by de zaten su zamanda endeksın 56 olduğu zamanda bu oyuna ğelmez satılırsa toptan kısa zamanda bunda da vardır bı hayır
galıp ın kağıdını aldıysan ... uydum hazır olan galıbe dıyeceksın :))
eyy spk soksasana burete tukası ama olmaz dımı once galıp ekmegı yıycek hısse gelcek 2 lere sonra brut dıyceksın spk
Pazartesi ve bugun dahil metro pasta 7.6 milyon lot var 2.81 ory alim var
bendde MILLIIII KY YATRIMCIYIM BANDA DESTEK CIK SPKKKKKKK
eskı haberler ...
Akhisar/MANİSA' da, Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde, 13,14,15,16 parsel 64.126,18 metrekare toplam 3.847.570,80 TL bedelle Şirketimize tahsis edilen arsaya ilaveten 17 ve 18 parsel 51.465,37 metrekare arsa toplam 3.087.922,20 TL bedelle Şirketimize tahsis edilmiştir. Toplam tahsis edilen arsa 115.591,55 metrekaredir.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 04.12.2017 tarihli toplantısında;
Yeniköy Gölönü Mevki Manyas / BALIKESİR adresinde bulunan fabrikamızda maliyetlerin iyileştirilmesi ve modernizasyon niteliğinde, maliyeti 10 Milyon TL olacağı tahmin edilen makine yatırımların yapılmasına,
10 Kasım 2017 tarihli özel durum açıklamamızda belirttiğimiz Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde 13,14,15 ve 16 parsellerde yapılacak toplam 79 Milyon TL yatırıma ek olarak Şirketimize sonradan tahsis edilen 17 ve 18 nolu parsel 51.465,37 metrekare arsanın üzerine zeytin, konserve ve turşu üretimine yönelik depolama ve paketleme tesisi kurulmasına, maliyeti 21 Milyon TL tutarında tahmin edilen bina ve makine yatırımlarının yapılmasına, bölgesel teşvik uygulamalarında sağlanan başta istihdam desteği, KDV istisnası ve diğer destek unsurlarından yararlanmak için ilgili teşvik kapsamı içerisinde resmi kurum ve kuruluşlara gerekli başvuruların yapılmasına karar vermiştir.
Böylece yeni yapılacak Akhisar Fabrikamız için toplam yatırım tutarı 100 Milyon TL'na yükselmiş ve Manyas Fabrikamıza yapılacak 10 Milyon TL yatırımla beraber toplam yatırım tutarı 110 Milyon TL olacaktır.
Tek tavsıyem uzak durun kanınızı ceker buuu galıpppppppppp
Tukaş Salça'nın yüzde 38,5'i Cem Okullu'ya, yüzde 38,5'i Cengiz Okullu'yla yüzde 11'i Okullu Gıda AŞ'ye, yüzde 12'si ise halka açık konumda.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/g...-oldu-40794281
Bugünkü harekete bakınca patron galiple anlaşmış ve elindeki malların birazını halka arz etmiş görünüyor. Eğer bu şekilde bir kaç gün daha taban taban patron satarak hisse giderse şirket maddi-manevi çok değer kaybeder marka değerini çok düşürür. Bunlar daha yeni yurtdışında iş yapmak için şirket kurmuşlardı. Laf olsun diye kurulmuş olamaz sanırım. Bu şekilde olması şirketin yurtdışında iş yapmasını zorlaştırır. Ben başka planların olduğunu düşünüyorum bakalım neler olacak.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar yıllardır galip ozturkun kağıtlarında işlem yaparım bazen ben onu bazen o beni yer galip öztürk mal çıkacağı zaman globalle finansmanla icbc gibi aracı kurumlarla çıkar kimse onun olduğu hissede acikci girmez cesaret edemez sınırsız limiti olan birisi cunki aracı kurum dagilimi kafanızı karıştırmasın şuan mal virmanlanmistir bile ağanın kafasındakileri kimse bilemez bazen aylarca oynar hisseyle bianda vites yükseltir açığı yapanda mali alanda galibin ta kendisi metro 7 m var ya global yatırım tacirlerle çıktığı mallar
Citinin ve deutche elinde mal vardı neden hic görmediler yada benim goremedimmm
tek bir virman dilekçesi ile hocam
***TUKAS* *METRO*** METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi
04.04.2018, 13:10:01
***TUKAS******METRO*** METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )
İlgili Şirketler [TUKAS] İlgili Fonlar [] Türkçe Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Satım Bilgileri
Açıklamalar
Yönetim Kurulu'nun 04.04.2018 tarihli kararı ile Okullu Gıda A.Ş.'nin sahibi olduğu Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TUKAS) paylarından beher pay başına 2,30.-TL'den olmak üzere 30.000.000.- Adet virman yoluyla satın alınmasına , Karar verilmiştir. Gerçekleştirilen işlemle birlikte*Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TUKAS) sermayesindeki paylarımız 04.04.2018 tarihi itibariyle %11,00 olmuştur. işlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Saygılarımızla. Pay Alım Satım Bilgileri İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) 04/04/2018 Alım (Buy) 30.000.000 2,3 69.000.000 0 % 0 30.000.000
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takasa 2 gün sonra geçer
Arkadaşlar Galip sadece Metro dan işlem yapmıyor. Global , şeker icbtc gibi başka kurumlardan da işlem yapıyor. Bunu dikkate alınması gerekir.Mepet de Metro dan alım yaptı, satış tarafında metro satış 0 gözükürken akşam kapa açıklama geldi.Mepet de sıfırladım diye.ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi