Sayfa 210/831 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. arkadaşlar yıllardır galip ozturkun kağıtlarında işlem yaparım bazen ben onu bazen o beni yer galip öztürk mal çıkacağı zaman globalle finansmanla icbc gibi aracı kurumlarla çıkar kimse onun olduğu hissede acikci girmez cesaret edemez sınırsız limiti olan birisi cunki aracı kurum dagilimi kafanızı karıştırmasın şuan mal virmanlanmistir bile ağanın kafasındakileri kimse bilemez bazen aylarca oynar hisseyle bianda vites yükseltir açığı yapanda mali alanda galibin ta kendisi metro 7 m var ya global yatırım tacirlerle çıktığı mallar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Citinin ve deutche elinde mal vardı neden hic görmediler yada benim goremedimmm

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by mustafa112 Yazıyı Oku
    arkadaşlar yıllardır galip ozturkun kağıtlarında işlem yaparım bazen ben onu bazen o beni yer galip öztürk mal çıkacağı zaman globalle finansmanla icbc gibi aracı kurumlarla çıkar kimse onun olduğu hissede acikci girmez cesaret edemez sınırsız limiti olan birisi cunki aracı kurum dagilimi kafanızı karıştırmasın şuan mal virmanlanmistir bile ağanın kafasındakileri kimse bilemez bazen aylarca oynar hisseyle bianda vites yükseltir açığı yapanda mali alanda galibin ta kendisi metro 7 m var ya global yatırım tacirlerle çıktığı mallar

bugün aldiği mali başka kurmdan nasıl satacak

4.  Alıntı Originally Posted by tekkon Yazıyı Oku
    bugün aldiği mali başka kurmdan nasıl satacak
    tek bir virman dilekçesi ile hocam

5. ***TUKAS* *METRO*** METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi

04.04.2018, 13:10:01

***TUKAS******METRO*** METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.( Pay Alım Satım Bildirimi )

İlgili Şirketler [TUKAS] İlgili Fonlar [] Türkçe Pay Alım Satım Bildirimi

Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Pay Alım Satım Bilgileri

Açıklamalar

Yönetim Kurulu'nun 04.04.2018 tarihli kararı ile Okullu Gıda A.Ş.'nin sahibi olduğu Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TUKAS) paylarından beher pay başına 2,30.-TL'den olmak üzere 30.000.000.- Adet virman yoluyla satın alınmasına , Karar verilmiştir. Gerçekleştirilen işlemle birlikte*Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TUKAS) sermayesindeki paylarımız 04.04.2018 tarihi itibariyle %11,00 olmuştur. işlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. Saygılarımızla. Pay Alım Satım Bilgileri İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) 04/04/2018 Alım (Buy) 30.000.000 2,3 69.000.000 0 % 0 30.000.000

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa112 Yazıyı Oku
    tek bir virman dilekçesi ile hocam

2 gün sonra şuan aldığı mal onun değil

7. takasa 2 gün sonra geçer

8. Arkadaşlar Galip sadece Metro dan işlem yapmıyor. Global , şeker icbtc gibi başka kurumlardan da işlem yapıyor. Bunu dikkate alınması gerekir.Mepet de Metro dan alım yaptı, satış tarafında metro satış 0 gözükürken akşam kapa açıklama geldi.Mepet de sıfırladım diye.ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 210/831 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •