eyy spk soksasana burete tukası ama olmaz dımı once galıp ekmegı yıycek hısse gelcek 2 lere sonra brut dıyceksın spk
eyy spk soksasana burete tukası ama olmaz dımı once galıp ekmegı yıycek hısse gelcek 2 lere sonra brut dıyceksın spk
Pazartesi ve bugun dahil metro pasta 7.6 milyon lot var 2.81 ory alim var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bendde MILLIIII KY YATRIMCIYIM BANDA DESTEK CIK SPKKKKKKK
Tek tavsıyem uzak durun kanınızı ceker buuu galıpppppppppp
Tukaş Salça'nın yüzde 38,5'i Cem Okullu'ya, yüzde 38,5'i Cengiz Okullu'yla yüzde 11'i Okullu Gıda AŞ'ye, yüzde 12'si ise halka açık konumda.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/g...-oldu-40794281
Bugünkü harekete bakınca patron galiple anlaşmış ve elindeki malların birazını halka arz etmiş görünüyor. Eğer bu şekilde bir kaç gün daha taban taban patron satarak hisse giderse şirket maddi-manevi çok değer kaybeder marka değerini çok düşürür. Bunlar daha yeni yurtdışında iş yapmak için şirket kurmuşlardı. Laf olsun diye kurulmuş olamaz sanırım. Bu şekilde olması şirketin yurtdışında iş yapmasını zorlaştırır. Ben başka planların olduğunu düşünüyorum bakalım neler olacak.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar yıllardır galip ozturkun kağıtlarında işlem yaparım bazen ben onu bazen o beni yer galip öztürk mal çıkacağı zaman globalle finansmanla icbc gibi aracı kurumlarla çıkar kimse onun olduğu hissede acikci girmez cesaret edemez sınırsız limiti olan birisi cunki aracı kurum dagilimi kafanızı karıştırmasın şuan mal virmanlanmistir bile ağanın kafasındakileri kimse bilemez bazen aylarca oynar hisseyle bianda vites yükseltir açığı yapanda mali alanda galibin ta kendisi metro 7 m var ya global yatırım tacirlerle çıktığı mallar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri