bedelsiz sermaye artırımı geldi. yeni sermayemiz 153 000 000TL. hayırlı olsun...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/919095
Printable View
bedelsiz sermaye artırımı geldi. yeni sermayemiz 153 000 000TL. hayırlı olsun...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/919095
İş Bankası, 745,5 milyon TL'lik alacağını sattı
İş Bankası, takipteki krediler portföyünün 745,5 milyon TL'lik bölümünü 71,9 milyon TL'ye sattı.
DÜNYA Haber Merkezi
dunya@dunya.com
YAYINLAMA
17 Mart 2021 18:51
GÜNCELLEME
17 Mart 2021 19:00
Türkiye İş Bankası, takipteki krediler portföyünün 745 milyon 485 bin 561 TL tutarındaki kısmını oluşturan alacaklarının 71 milyon 850 bin TL'lik satış bedeli nakden tahsil edilmek suretiyle devredildiğini duyurdu.
İş Bankası'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Yapılan ihaleler sonucunda Bankamız takipteki krediler portföyünün 745 milyon 485 bin 561 TL tutarındaki kısmını oluşturan alacaklarımız, 71 milyon 850 bin TL'lik satış bedeli nakden tahsil edilmek suretiyle Emir Varlık Yönetim AŞ, İstanbul Varlık Yönetim AŞ, Gelecek Varlık Yönetimi A., Hedef Varlık Yönetim AŞ ve Arsan Varlık Yönetim AŞ'ye devredilmiştir." ifadelerine yer verildi.
Patron bugun bile 400.000 lot satmış.Bedelsiz açıklayacagı gün.investingte millet ucmaya başlamış.Güzel bir tokat yiyebilirler.Patronu tanımıyorlar :)))))) Bedelszide olsa aynı oranda degeri düşüyor bölündüğü gün.Önemli olan bunu bahane edip götürmek isteyip istemedikleri..Bedelli olsa garanti ucardı.Tüm bedelli açıklayanları ucurdular.Bazen bölündükten sonra gider hisseler.Onu secerlerse baya önümüzde zaman olcak yine..
dünkü pastanın güzelliği bugünün işaretiymiş meğer.patron gerçektenmi sattı yoksa bu izlenimi verip KY yi mi döktü yarınki açılışta belli eder kendini.bedelsiz sermaye artırımının muhakkak ederi olacaktır. henüz muhteşem bilanço dahi fiyatlanmadı. bu saatten sonra tahtayı durduracaklarını sanmam,olaki baskılarsa balinalara çok mal kaptıracağı aşikar diyorum ben. yinede herkes kendi dediğine göre hareket etsin.
2013 senesinde (sanırım süre 2021 e kadardı) 4 parçada verilmek üzere %100 bedelsiz vermiş idi. 2013 de %25 - 2014 de %20 ve 2015 de %20 vermişdi.son taksit henüz verilmedi. bununla ilgili bilgisi olan varmıdır?
Tavanda 1.45 milyon lot; hayırlı olsun ortaklara. Insallah bozmaz diyelim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
F/K Oranı320,59 Piyasa Değ. / Defter Değ.15,91 Dibe Uzaklık **700,00% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)797.573.509 Piyasa
Değeri(TL)5.848.128.000 Özsermaye(TL)*367.513.800 Sermaye(TL)4.873.440 Net Kar(TL)18.241.984 Dönem:** 2020-12
Bakın elin oğlu bu hisseyi hala taşıyor.
hayırlı olsun
neden bozsun?
Bana hiç güven vermiyor.15 dakka öncesini görüyorum.743.000 lot satış oldu.normalde sıfır satışla gitmesi lazım.habire tavana veriyorlar.Bozup eksi kapatırsa bile şaşırmam.
En buyuk risk nnf fonu.2 milyon fazla lotu var.Bugun yarın yakında boşaltacaktır bence 10 üstünden.
.sıfır satış derken tavana kitlediğinde atıyorum 1 milyon hacimle kitlediyse az bir işlemle günü kapatırlar.atıyorum 1.100 bin olur.her dakka satış var.800 bini gecti 15 dakka önceye göre.yani sabah tavan girenlerin tamamına malı veriyorlar.karanlık odada bile 450 bin lot satışla seanasa başlamıştı.
herkes gider kuluçka kalır.
garanti 15 milyon altına düşmüş.aralık ortasından bugune 10 milyon lotu bulmuş satışı.Tahminim serdar bilgili grubu hisselerini sıfırladı galiba.patron artık tutman için sebeb yok.Bas gaza.
merinin tavandan mal aldığını çok hissede göremeyiz. ve sadece alım yapıyor satış sıfır.
dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
mesela ben kısada 11 in sonlarından dönüp tekrar 10 altına (9 un sonlarına) gelir sonra 15 lere gider diye tahmin ediyorum. ytd.
herkes kendi hesabını yapsın,benim fiyat hedefim yok 2023 mart ayına kadar taşıyacağım.
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
kuluçka, tembeles
burası birgün 30-40 kişi olacak o zaman satabilirsin istersen. trade için çarşamba aldıklarımı ben o zaman vereceğim.
Ben viop aktif trade ederim iyi kötü kazancım var, bu hissede hiç bulaşmadım malı da bilen bilir çok eskiden almıştım 2 - 1.5 aralığında arada bir şeyler denedik ama zor kağıt o nedenle temel bakıyorum şu bilanço ile 15 altında tek lot mal vermem ama alıp verip kazanana da saygım sonsuz ben o ihtiyacı başka yerde gideriyorum.
Ha 15 oldu alternatif ucuz kağıt bulursam düşünürüm yoksa mesela blc taşıdım 6.4 - 9.7 arası ona göre oran yaparsak bunu herhalde 50 liraya filan taşımam lazım ( teknik analoze göre almıştım)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soru
patron dün satış yaparken akşam kap'a düşüreceği haberi bilmiyor muydu?
cevap
elbet biliyordu
soru
e o zaman dün neden sattı o fiyata da bugün satmıyor
cevap
gerçekten satmış mıdır sizce?
Sn. Koçari hissenin sorunu iki ortak arası sıkıntı idi. Geçmiş genel kurullarda bilgili avukatları bombalıyordu sürekli eleştiri anlamında. Muhtemelen gerçek satış ise de hakim ortak değil küçük ortak olabilir. Tabi dediğiniz gibi de olabilir bilme şansımız yok mLesef.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilici o verilerle aşağıya devre kesip de bu havada geri dönüp tavan olabiliyorsa
arsanın speğide patronuda ky side bir kendisini sorgulaması lazım.
hangi gün olur bilmem ama haftaya bir gün arsan 15 milyon belki 20 milyon lot işlem yapacak. o gün aşağı boşaltmazlarsa çok gider, şayet boşaltırlarsa biraz geri çeklilip bolinger daraltmak için birkaç hafta bekletir. o gün burada en az 40-50 kişi olacak.
Geçen sene kağıtta islem yapan ekip ceza aldığı ve borsanın dip olduğu günlerde taban taban gidiyordu ve dibe 20 bin yazınca taban bozuyordu :) kredi çekip alayım 1.9x lere gelirse dedim, 2 küsürlerden dönmüştü keşke yine de kredi çekip alsa imisim nerelerden ne dayaklardan geldik elimde şu an en uzun süredir tuttuğum bu kaldı keşke hiç satmasaydim ama 6 7 liralarda epey mal verdik az kaldı ama onu da o kadar rahat taşıyorum ki maliyet eksi isterse uzaya çıkartsın izliyoruz öyle. 8.43 bollinger orta idi bilanço sonrası oralara gerdirse bi 40 50 bin lot ek yapardım ama vermedi nasip diyeceğiz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için iyi miktarda hala var sn. Kuluçka. Daha fazlası için yazdım. Siz de en eskilerdensiniz sn. NASRA vardı 75 bin lotu vardı çıkarken keşke satmasaydiniz hareket yeni başlıyor demiştim özelden, inşallah sonradan dönmüştür o da çok çekti...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar 8,40 lara vurdu.cds ler uctu.çok kötü zamana denk geldik.yarın tüm hisseler taban yapar.işimiz kötü.
200 bin bizim tarafta bugün satış yapıldı 180 BOA dan kaldı 100 bşn bakalım nolacak... Oyuncu malda yakalanmasa duman ederdi bugün