Sayfa 209/263 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

herkes kendi hesabını yapsın,benim fiyat hedefim yok 2023 mart ayına kadar taşıyacağım.

Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

kuluçka, tembeles

burası birgün 30-40 kişi olacak o zaman satabilirsin istersen. trade için çarşamba aldıklarımı ben o zaman vereceğim.

3.  Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
    mesela ben kısada 11 in sonlarından dönüp tekrar 10 altına (9 un sonlarına) gelir sonra 15 lere gider diye tahmin ediyorum. ytd.
    Bu hissede tahmin yürütmek çok zor.imkansıza yakın.Bidefa kafadan borsada hisselerle ugraşıp çok yukardan mal satmak isteyen patron yada spekleri yok..

4. Ben viop aktif trade ederim iyi kötü kazancım var, bu hissede hiç bulaşmadım malı da bilen bilir çok eskiden almıştım 2 - 1.5 aralığında arada bir şeyler denedik ama zor kağıt o nedenle temel bakıyorum şu bilanço ile 15 altında tek lot mal vermem ama alıp verip kazanana da saygım sonsuz ben o ihtiyacı başka yerde gideriyorum.

Ha 15 oldu alternatif ucuz kağıt bulursam düşünürüm yoksa mesela blc taşıdım 6.4 - 9.7 arası ona göre oran yaparsak bunu herhalde 50 liraya filan taşımam lazım ( teknik analoze göre almıştım)
     Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    dün ki hareketine kızıp akşam üzeri satmıştım birazını. kendimce önemli bir kısmı elimde. acaba sizce hareketleri nasıl olacak tahminlerinizi yazabilir misiniz? bir de çıkmayı düşündüğünüz yeri..
    mesela ben kısada 11 in sonlarından dönüp tekrar 10 altına (9 un sonlarına) gelir sonra 15 lere gider diye tahmin ediyorum. ytd.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. soru
    patron dün satış yaparken akşam kap'a düşüreceği haberi bilmiyor muydu?
    cevap
    elbet biliyordu
    soru
    e o zaman dün neden sattı o fiyata da bugün satmıyor
    cevap
    gerçekten satmış mıdır sizce?

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    soru
    cevap
    elbet biliyordu
    soru
    cevap
    Bana ne bize ne?
    ben hissenin ederine bakıyor patronu da takmıyorum

koçari'ce

7. Sn. Koçari hissenin sorunu iki ortak arası sıkıntı idi. Geçmiş genel kurullarda bilgili avukatları bombalıyordu sürekli eleştiri anlamında. Muhtemelen gerçek satış ise de hakim ortak değil küçük ortak olabilir. Tabi dediğiniz gibi de olabilir bilme şansımız yok mLesef.
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    soru
    cevap
    elbet biliyordu
    soru
    cevap
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    sn. Koçari hissenin sorunu iki ortak arası sıkıntı idi. Geçmiş genel kurullarda bilgili avukatları bombalıyordu sürekli eleştiri anlamında. Muhtemelen gerçek satış ise de hakim ortak değil küçük ortak olabilir. Tabi dediğiniz gibi de olabilir bilme şansımız yok mlesef.

Sm-n985f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecağrı

geçen bi arkadaş 4000 hisseyi zor sattım demişti
    patron o kadar malı nasıl sata bilmiştiri sorgulamak lazım.

Sayfa 209/263 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •