herkes kendi hesabını yapsın,benim fiyat hedefim yok 2023 mart ayına kadar taşıyacağım.
herkes kendi hesabını yapsın,benim fiyat hedefim yok 2023 mart ayına kadar taşıyacağım.
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
kuluçka, tembeles
burası birgün 30-40 kişi olacak o zaman satabilirsin istersen. trade için çarşamba aldıklarımı ben o zaman vereceğim.
Ben viop aktif trade ederim iyi kötü kazancım var, bu hissede hiç bulaşmadım malı da bilen bilir çok eskiden almıştım 2 - 1.5 aralığında arada bir şeyler denedik ama zor kağıt o nedenle temel bakıyorum şu bilanço ile 15 altında tek lot mal vermem ama alıp verip kazanana da saygım sonsuz ben o ihtiyacı başka yerde gideriyorum.
Ha 15 oldu alternatif ucuz kağıt bulursam düşünürüm yoksa mesela blc taşıdım 6.4 - 9.7 arası ona göre oran yaparsak bunu herhalde 50 liraya filan taşımam lazım ( teknik analoze göre almıştım)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soru
patron dün satış yaparken akşam kap'a düşüreceği haberi bilmiyor muydu?
cevap
elbet biliyordu
soru
e o zaman dün neden sattı o fiyata da bugün satmıyor
cevap
gerçekten satmış mıdır sizce?
Sn. Koçari hissenin sorunu iki ortak arası sıkıntı idi. Geçmiş genel kurullarda bilgili avukatları bombalıyordu sürekli eleştiri anlamında. Muhtemelen gerçek satış ise de hakim ortak değil küçük ortak olabilir. Tabi dediğiniz gibi de olabilir bilme şansımız yok mLesef.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri