Bende facebook taki reklam link ile acilan sayfada bakiyor ancak denilen degeri bulamiyorum, internet bank tan bakmak lazim- kesin degerleri icin (denizbank)
https://www.denizbank.com/hesaplama-...-getirisi.html
%12 gordum 35gun icin (25bin alti)
Printable View
Bende facebook taki reklam link ile acilan sayfada bakiyor ancak denilen degeri bulamiyorum, internet bank tan bakmak lazim- kesin degerleri icin (denizbank)
https://www.denizbank.com/hesaplama-...-getirisi.html
%12 gordum 35gun icin (25bin alti)
ANADOLUBANK biraz önce aradı 13.30 dedi ama kaç güne ne kadar paraya diye sormadım
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ben faize karşıyım, faizler inmeli" dedi.
Odea 100k üstü 60 gün, 13.30 ile bağlanmıştır.
Merhaba sn.timarsizsipahi , öncelikle yazdığınız ve doğruladığım oran için teşekkür ederim. Kayınbiraderimin TL. si için odea dan 32 gün verilen oran 13 , 45 gün üzerine sizinde yazdığınız gibi 13,30 dediler. Ben de kayınbiraderi ikna ederek sterlin almasını sağladım. Bu oranlar halen rekabetçi değil. (Bazılarına göre çok yüksek ama bize yeterli değil )
halkbank karapara aklamış diyorlar.. bir arkadaş imar bankasın da usulsuz işlemler yapıldığı için tasarruf sahiplerinin haklarının gasp edildiğinden bahsediyordu.. acaba halkbankasını da kapatıp hak sahipllerinin haklarının üstüne çökerler mi?
garanti
100K yeni giriş
12.25
Kime göre kara orası önemli.
ABD kendisinin onaylamadığı bir ticarete (ambargo dönemindeki İran-Türkiye dolaylı ticareti) doğal olarak kara diyecektir.
Kendi banka ve varlıklarımıza ABD gözü ile bakmak yanlış.
ABD kendisinden izin alınmadan yapılan ticaretin intikamını alma derdinde.
Ayrıca devletin kendi bankasına el koyması gibi bir durum imkansız ötesidir
Birleşmiş Milletler tarafından alınmış bir karara dayandırılıyorsa, ki böyle bir kararı aldırmalarının zor olmadığını tahmin edebiliriz, sadece ABD'nin tek taraflı onaylamadığı ticaret demekle yetinemeyiz. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olanlardan bilgi ve değerlendirmelerini, Türk bankacılık sistemine olası etkilerine ilişkin görüşlerini bekleriz.
ABD'nin uluslararası alanda meşruiyeti sağlayacak tedbiri almadan hareket edeceğini sanmam.
BM Güvenlik Konseyi'nce İran'a uygulanan ambargolar tarafların uyması durumunda 10 yıl sonra tamamen kalkacak.
Kaynak: http://aa.com.tr/tr/dunya/bmnin-iran...alkacak/507040
T-Bank 100k üzeri 13,50
Odea 13,40
Burgan 13,35
Yeni müşteri, düz mevduat.. Şube bilgisini bende diğer üyeler gibi paylaşmama gereği duyuyorum.. Ayrıca;
Aktif N Kolay Bono Pazartesi günü 14,29 mevduat karşılığı olabilirmiş.. Üst limit 250k
ICBC den hoşgeldin üzerine pazarlıkla oran alınabiliyor mu .
hiç teklif etmiyorlar da bilen var mı acaba
hoşgeldin 13 olan oranı 13.40-13.50 veren şubeler var mıdır
http://www.bankaciyim.net/mobil/habe...i-gelecek.html 2030 da burada olursak bakalım oran paylaşımı nasıl olur ?? transformers kılıklı bana düşük oran verdi deriz sanırım :) :) hayalimizdeki mevduat oranlarını anca 2030 da alacağız banka maliyetleri sıfır seviyesine inecek tabi o zaman da robot lobisi karşımıza çıkmazsa:) :)
reis galip gelir de, faizi maizi komple kaldırıyorum derse ne yapacağız ? :)
Finans 750K 32 gun 12.60 yeni musteri.
Syg,
İCBC satıldıktan sonra eski havası yok mt olabildiğince düşük olanlardan mevduat bağlamaya çalışıyorlar bazen vade dönüşlerin de sitelerinde yazılı e mevduat oranlarından bile düşük teklifler verip sizin için özel oran aldım deyip kendilerince sevimlilik yapıyorlar. Diyeceğim mevduat konusunda özellikle vade dönüşlerinde çok cimriler ve yeni müşteri isen hoşgeldin faizi 13 ise üstüne çıkmazlar.
vakıfbank +100bin 3 ay % 12
arkadaslar odea,ing,icbc vs yuksek faiz bankalari siraladiginizda en saglami hangileri olur..
15 yildir calistigim garanti bankasi % 8 veriyor bana :) hesabi baska yere tasiyim de akillansinlar..Ancak bankanin saglam olmasi ve icimde bir ukte kalmamasi lazim..
Evet oran neyse onu veriyorlar sanırım .
Temdit 0.50 aşağısı oluyor genelde demek ki pek paraya ihtiyaç Yok .
Odea ve Burhan yakın mesafede yok .
ING ye devam edeceğiz tanışma bitince bakarız
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Ing e-turuncu 12.75 ama eft ucretli..
Begenmedim.
Syg,
şunu anlatamadık veya anlamak istemiyor bazıları.
normal oranlarda şube vesaire gerekli değil ama anormal bir oran yazıyorsanız şubeyi sormak buradakilerin hakkı olur.
x bankta şu oran var.
hani arayıp soruyoruz yok diyorlar?
nerede?
işkembede mi?
burgan bu sabah 13 verdi
Finans 12.65% e cikti.
Miktar 750K
32 gun, yeni giris.
Syg,
dünya da ve türkiye de hiç bir mevduat bankasında 1tl yada 1usd paranız batmaz.. kanun-hukuk tanıyan devletler de bu böyle.. normalde türkiyede de böyle olması gerekiyor.. ama bir söz var BURASI TÜRKİYE bu an lamda büyük ölçekli banka olmasına dikat etmekte fayda var.. yine bir tabir var BATMASI MÜMKÜN OLMAYACAK KADAR BÜYÜK ÖLÇEKLİ BANKA vs..
Hep söylüyorum 'Hoşgeldin, beş gittin' faizlerinden,
Alta 'şartlı şurtlu' maddeler koyan bankalardan uzak durmak gerekir.
Bu kapsamda ENPARA ve CEPTETEB e rakip olan banka yok. Şimdilik en net ve doğru olan bunlar.
Hepsi hoşgeldin aldatmacası içinde ya da KMH hesabı, hesap işletim ücretli vs...
Ya da EFT si paralı.. Lafı dolandırıp duruyorlar.
Enpara ve Cepteteb iyi ki varlar. Diğer bankalara tek kuruş para yatırmam.
Enpara Türk bankacılığında bir devrim yarattı. Ardından Cepteteb geldi.
Önümüzdeki 10 yılda bu bu internet devrimine direnen bankalar yok olacaklar.
Dünya hızla robotlaşıyor. Singularity çağına girdik.
Minimum işgücüyle maksimum fayda sağlayamayan bankalar yok olacaklar
Bankaların çoğu yaşlı teyzelerin ekmeğini yiyor ki artık onlar bile akıllı telefonsuz ve teknolojisiz yaşayamaz hale geldi.
Siz Kendi banka şubesinde uyguladığı tezgahaltı hoşgeldin oranını söylüyorsunuz. Bu davranışı keşke yapmasa ama o da kendince madem internet kullanmayıp banka şubesi çalışanıyla iş yapıyorsun o zaman sana böyle hizmet diyerek kendince haklı olma çabasında diye düşünüyorum ama yine de tamamen enpara hizmetine geçmeli. Bu da sizlerin talebiyle daha da hızlanacak ardından diğer bankalar da bu tarz hizmetler üretecektir.