Bugun Ereglisi olan parayi koyacak yer bulamaz artik.
Portfoyunde olan fonlarda guzel arti yazabilir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugun Ereglisi olan parayi koyacak yer bulamaz artik.
Portfoyunde olan fonlarda guzel arti yazabilir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tkf ne yaptı acaba bugün
NNF +1,09 getirmiş
Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı nasil hesaplanir bilen var mi? (BNTAS bedelli yapacakmis)
eıb + 0.263
Özellikle fon yatırımına fazla sermaye ile girince risk de ister istemez artıyor. Bu nedenle mevduat oranı düşük olsa da Bir miktar mevduat, bir miktar dolar ve fon yatırımı benim için ideal. Borsayı ise yıllar önce bıraktım. Çünkü bizim borsa temettü yatırımcılığına uygun değil. Belli zamanlarda teknik olarak al ve sat yapabiliyorsanız kazanabilirsiniz. Tabi ki dersinize çok iyi çalışmak şartıyla. Parayı yönetmek zor iş. Fakat hırsınız aklınızın önüne geçmemeli. Bol kazançlar.
Mps günlük getiri 0.95
ELZ nın açılımı nedir ? Yeni mi bu bulamadım ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rbh kapa dağılım düşmüş.
Kartn ve froto çıkmış, ecilc girmiş.
Göze çarpanlar albrk, mavi, selec oranı bir önceki aya göre %2 üzeri ilave edilmiş .
Eregl ve asels geçen ay portföye yeniden alınmıştı, bu ay arttırılmaya başlanmış duruyor.
Tabloyu son dagilim raporlarina gore vakit buldukca guncelliyorum.
Son dagilim raporlarina gore guncellediklerim ;
MAC 0,90%
TCD 0,72%
TKF 0,87%
TTE -0,29%
YDI 0,44%
Mac 0.84. ...
ıpv -0,33
tdg -0,35
tta 1,34
tte -0,29
ıpj 0,43
EM grubu kendi içinde aşıya ulaşıma göre ayrışabilir. Ve bizim aşıdan dolayı güzel bir gol yediğimiz belli gibi şimdiden.
tam 6 ay önce 4 adet fon aldım ve hiç bozmadım... ellemedim... ne aldım ne sattım... fonlar ve 6 aylık getirileri şöyle oldu:
AFT: yüzde 51
AKE: yüzde 21.6
TTE: yüzde 29.8
GMA: yüzde 13.7
arkadaşlar bu getiriler sizi kesmiyor olmalı ki, günlük getirilere odaklanıyorsunuz ve ben bunu anlamıyorum... şu fon günlük yüzde 0.7 getirmiş, öteki günlük yüzde 0.8 kaybettirmiş... bunların ne önemi var anlamış değilim... her gün fon mu alıp satıyorsunuz? değilse günlük getirilere odaklanmak neden?
zpf den haber yok mu ?
Ben bunu biraz anlıyorum, eski borsa alışkanlıkları olsa gerek. Ama ben de ertesi gün fiyatın açıklanmasını bekleyememeyi, bir sürü tablo güncellemeyi, hesap yapmayı halen anlayamıyorum. :)
Ama iddia sonrası maçtan daha fazla zevk almak gibi bir şey olsa gerek diye düşünüyorum. :p
defansif değişkenlerim bugün fena değiller
eıb %0,2638
suc %0,4565
ktm %0,2157
IPB dün verdiğinin bir kısmını geri almış -1,7036
Tkf de hatamı var acaba
PPZ 3 günlük getirmiş :)
İnşallah hata vardırRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hata yokmuş sordum.
Fonları yakından takip eden arkadaşlara bir sorum olacak:
Yıllık kupon ödemesi yapan fonlar var mıdır? Bilgileriniz dahilinde, bana bu tarz bir kaç fon yazabilirseniz çok sevinirim.
Sağlıkla kalın
Dün endeks 3-5 hisse ile artı gösterildi. Genelde aslen bir düşüş vardı. TKF gibi hsyf lerden hergün artı beklememek lazım. Borsaların kötü olduğu bir dönemde aylık -10 bile yazabilir. Şuan fon bu yüksek beklenti ile aşırı doldu. Düşüş olan günlerde bu kalabalık ciddi rahatsızlık yaşar.