Kekik yagina takilan zavalli korona virusleri o esnada it gibi can veriyo
Temiz hava iceri giriyo
Bilimsel etkisi buysa
O zaman ise yarar bisey tabi
Printable View
Kekik yagina takilan zavalli korona virusleri o esnada it gibi can veriyo
Temiz hava iceri giriyo
Bilimsel etkisi buysa
O zaman ise yarar bisey tabi
Covide bir şekilde temas edip kısmen vücudun virüsü tanıması bence ağır hasta ediyor. Mesela benim kız bir yıldır ful markette çalışıyor. Bir ara boğaz ağrısı kırgınlık oldu muhtemelen öyle geçti. Evde öksüren tiksiran kekik yağı icer koklar bizde kural bu. Sıfır antibiyotik kullanıma şansım var virüs girdimi beni gömerler.
Arap yağı bol bulunca gibi oldu yalnız :oleyo:
Bununla ilgili bilimsel çalışmalar var. Ben de bir doktor sayesinde bir yıl önce öğrendim. Hatta bir kadın vardı japonyadan ot getirip burda tedavi yapıyor. Benim yara enfeksiyon sebebiyle bana geldi çok para istedi. Sonra benden gümüş suyu istedi bu arada covid yoktu. Bunu japon hocaları söylemiş iç diye. Bu vakalar çok önceleri Japonya Çin vs vardı demek. Yoksa o kadar nüfus telef olurdu.
Google kekik yağı carvacrol covid yazın okuyun atmasyon değil.
Kekik yağı kaşıkla içilmez. Ben ilk denediğimde hanıma dedim ne olacak etin üzerine de kekik döküyoruz. Bundan zarar gelmez. Bardağa üç beş damla döküldü içtik oğlanla. Oğlan içer içmez fırtına gibi uçtu. Bende tekerlekli sandalye ile lavaboya.
Doguda ozellikle cin ve tabi ona sonradan kanki olan rusyada
Holostik dedikleri bi onleyici tip var
Hastaneye dusmeden saglikli kalmak demek oluyo Bunun meali
Akupunkturda Bunun bi parcasi ve ruslarin surekli uc ogunden birinde kara bugday yemesi de
Yanlis anlasilmasin metodla Dalga gecmiyorum ama bu kadar faydali biseyin yayilmamasi tuhafima gitti
Ben korona dan zaten korkmuyorum bireysel olarak hazirlikliyim genom olarak yani karacigerim buyuk akciger saglam sogukla Aram iyi vs vs herkes kendi onlemini Alsin tabi
ABD bizden kaç litre kekik yağı almış. Yada AB bir bak. Bu çok üretilen bir şey değil stok yapıyor olabilirler çaktırmadan.
Dünyaya yetecek kadar kekik yağı yoktur. Zürih üniversitesi araştırmasi var. ABD Kasım'da 40 bin galon istemiş bizden.
Bu genetik bir seçicilik yapıyor gibi ya, 0 grubu olanlarda az görülüyormuş mesela, ya da bilmem ne protein dizilimi olan insanlar hiç sallamıyorlarmış grip gibi atlatıyormuş..var bir iki araştırma makale de..tam çözemediler daha..
O kadar bilmiyomda
Bugday dedigin en temel besin ekmegin unun ozu
Tarihte en cok genleriyle oynanmis bitki bugdaydir
Eski caglarda bugday 3 metre belki daha Fazla boya sahipti ruzgar bunu kirinca curuyup cop oluyordu
O sebep 40 kusur kromozomu bes altiya yada yediye indirgediler salt gluten kaldi icinde
Bu koromozomla genetik olarak oynamayi ticari sebeplerle yaptilar tabi ya niye olacak
Gluten faydasiz zararli bisey
Karabugday daha iyi bisey olmali bi kez gordum hic yemedim Yemeyi de dusunmuyom
Saglik takintisi olan varsa belki faydali olur diye
Bu Pfizer mi Biontech mi birisi Almanya'yla anlaşma yapmış oraya da bir üretim üssü açmışlar, biz de Çin'le Küba'yla anlaşsak ya mesela, gelsinler burada üretsinler işte, laboratuvar mı yok ilaç sanayii mi yok, Eczacıilaç var koskoca, üretsinler o tesislerde, niye olmuyor bu işler, daha 1 milyon doz aşının parası noldu, o işte bile çarşafa dolandık...neyse
Bu ülkede en fazla A+,0+ var bu gruplarda covid çok olmasi normal. 80 milyonun 60 milyonu bu iki gruptur belki daha da fazlası.
Memleket komplo teorilerini çok seviyor, helikopter düştü hemen Cougar helikopterini masaya yatırdılar. Yaw Hakkari'deki tele takıldı, birine füze attılar, bu da muhtemelen motor arızası. Bunlar motor arızası ihtimaline karşı belli bir irtifadan uçmalılar, eğer irtifa olması gerekenin altındaysa, acil iniş yapmaya yetmiyor, bence hikaye böyle bir şey. Ee askeri helikopterlerin de bazen emniyet gerekçesiyle alçaktan uçması gerekiyor, yapacak bir şey yok mukadderat. Yoksa Cougar VİP helikopteri diye geçer güvenlidir, Demirel' in kullandığı VİP Cougar' ı incelemiştim zamanında yakından.
Osman Paşa, rahmetli, safra kesesinde taş varmış, komple safra kesesini almışlar küfredip dururdu doktorlara, pek yemek yiyemiyordu, iyi adamdı, hepsi kader, hepsi mukadderat. Allah nur içinde yatırsın.
https://www.veryansintv.com/helikopter-kazasi-uzerine
Benjamin faiz altın. İç siyaset. Bohçacı ile görüşme vardı. Bunun konusu HDP kavala ile ilgili olmali. Dolar ateşini söndürmek için. HDP kapatılması adımı mevcut kanunlarla mümkün değil. Kendini fesh eder tekrar aynı isimle kurulabilirmis. ABD on yıllıklar yeni zirve yaparsa Benjamin altın yeniden yükseltebilir. Değerli başkanların fikri nedir
Yaw askerdeki gibi işte, atom mühendisi televizyon sorumlusu, bizim adada da doktor, PCR testi sorumlusu...Sn Hkm de yardımcısı..
Yoksa Ayasofya 2005 bi yerimize kekik yağı sürecek, Ayhan53 deseniz daha büyük tehlike arz ediyor.. :)
Ha yok Ayhan53 PCR testi sorumlusu olsun derseniz size daha çok iş çıkar benden söylemesi..
eli ne kadar ayarsız olabilir ?
milleti mi patlatacak ? :he: :he:
patlatmak diyince
nasal da girp.... beyin/beyincik çıkmak..
çin usulu değil.. yanlış anlaşılmasın.. :he: :he:
bu çinliler ne yüzsüz tayfaçıktı...
salgını yay
'bilimsel' üstüne de dalganı geç
Yani üstünlük bakılan açıya göre değişir, büyük geniş bunların içi, yüksek. Motor arızasında, ana rotor ile palleri birbirinden ayırıp helikopterin burnunu aşağıya verip hızlanırlar, spiral çizerek düşüşe geçerler, o hava akımıyla paller yavaşlamaz, hatta hızlanır, son anda burnu kaldırıp palleri yatay hale getirirler, o da bir tokat gibi etki yapar, son anda küt diye yere konar. Bu uçuş eğitiminin sonunda herkese yaptırılır temel kursta, yapamayan mezun olamaz zaten. Burada püf noktası irtifa, irtifa alçaksa işte kurtarmıyor mesafe, o yüzden alçak irtifalarda motor arızası/düşük hız en istenmeyen şey, muhtemelen bence buna benzer bir hikaye var orada, tamamen yorum tabi benimkisi..
Kimsenin muhabbet edesi yok sanırsam bu akşam da, çok uğraştım ama, neyse..
Akşam enstantanesi olsun;
Haşırt the blackboard lafı nereden çıkmış, komik, iyi akşamlar cümleten
https://www.youtube.com/watch?v=5DgKB5qNei8
1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi ABD Senatosu'nda kabul edildi.
ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerine yönelik istediği 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketi Senato'da kabul edildi.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/19-t...edildi-1818718
Bu kovid işi rus ruletine benziyor. Ben neredeyse semptomsuz atlattım, 15 yaş büyük ablamda yoğun bakıma ramak kaldı. Abartılıyor demeyin, vurdu mu fecaat..
"Uzlaşma" olarak adlandırılan yasal bir düzenlemenin daha önce devreye sokulmasıyla önü açılan tasarı, Cumhuriyetçilerin desteğine ihtiyaç olmadan Senato'dan geçirildi.
Tasarının oylaması için Senato'da yapılan oturum 11 saat 50 dakikalık süresiyle de rekor kırdı.
Tasarı, üzerinde yapılan düzenlemeler nedeniyle yeniden Temsilciler Meclisine gönderilirken kabul edilmesi halinde yasalaşması için Biden'ın imzasına sunulacak.
Söz konusu tasarı, Senato Genel Kurulu'nda dün gece geç saatlere kadar süren görüşmelerin ardından 49'a karşı 50 oyla kabul edildi.