Konya'da ilçelerden kaynaklı artış var. Covidli ölenin taziye ziyareti sebebiyle baya bulaşı var. Ben eminim maske ye güvenen poku yer. Ben evde dahi kekik yağı sürülmüş maske takıp koruyorum. Kız markette çalışıyor. A101 denen oc un yerinde. Günlük 12 saatten fazla 8 de gitti hala 23 oldu saat gelmedi. Fazla mesai izin Yok. İnternette bir Allah'ın kulu iyi şey yazmamış. Bunlar istihdam için taviz almış kimse ses çıkarmıyor çıkarsa da bir şey alamıyor. Benim covidden korunmak için önemli koruyucu kekik yağı. Bu kaşıkla içilmez. Bir iki damla gargara yaparak içmek koklamak yeter. Ev ortamı içinde kaynamış suya bir iki damla koyup buharı ile hem burundan çekmek hem de ev ortamını dezenfekte etmek açısından çok iyi. Kekik yağı içinde %70 karvacrol diye bir madde içerir bu covid tedavisinde mucize tedavi diye geçiyor. Hatta boğaz enfeksiyonu bronşit sinüzit için de çok etkili.
Tötten nefes alma ihtimali var. Hatta hiç alamama. Bunun genci yaşlısı yok. Akciğerde bıraktığı leke belki ilerde kansere yol açacak. Hiç risk almayın. Özellikle şeker kalp rahatsızlığı olanların işi daha da zor.
Bizim ailede covid yok. Henüz gelmedi ama ben korkudan evde maske takarim. Hem sigara sebebiyle akciğeri temizliyor. Hem balgam söktürücü.
Hülya Avşar ada almış geçenlerde, Ayvalık tarafında, kendi aramızda toplanıp adaya girelim danaya girer gibi, adada sokağa çıkma yasağı yetkisini de Reha Beye veririz, müstakil Cumhuriyet gibi, her akşam mangal başı sınırsız et ve bira partisi yaparız![]()
Versiyonlari tam bilemiyorumda
Ilk basta cikan yayilan en gucluydu
Sonra yavasladi
Mutasyon dan da cadi gibi korkutmalari sanki maksatli is
Valla gorona kotu tabi ama Ben nerdeyse en minimum korunanlardanim bulasmadigi icin daha Fazla korkutucu gelmiyo bana
Ayricana ayasofya kardesimin kekik yagi teorisi de sadece kendini inandirdigi bisey olmali
Herkez kekik yagi sursun o zaman Bulasmaz)
Kekik yağıni maskenin nefes alma bölgesine yakın kapağındaki bulasigi sürüyorum. Bir Damla bile çok nefes alamazsin yakar. İçmede aynı. Temas ettiği yeri yakar.
Yer İmleri