Sayfa 205/1000 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayin bakan risk turlerine gore illeri sayiyo ya
    Bende risk turlerine gore gorona virusun ulkesel dagilimini yazem
    En riskli virus abd brezilya ispanya
    Orta risk almanya panama endonezya
    Az risk biz burkina faso malezya
    Dagilim bu sekilde
    Galiba tabi
    Saka degil
    Belki de coronanın ilk halini geçirenler avantajlı olmuş oluyor, v1, v2, v3 gibi update ede ede gidiyorlar, bizim bünye belki direk v3 ü kaldırmayacak

2. Konya'da ilçelerden kaynaklı artış var. Covidli ölenin taziye ziyareti sebebiyle baya bulaşı var. Ben eminim maske ye güvenen poku yer. Ben evde dahi kekik yağı sürülmüş maske takıp koruyorum. Kız markette çalışıyor. A101 denen oc un yerinde. Günlük 12 saatten fazla 8 de gitti hala 23 oldu saat gelmedi. Fazla mesai izin Yok. İnternette bir Allah'ın kulu iyi şey yazmamış. Bunlar istihdam için taviz almış kimse ses çıkarmıyor çıkarsa da bir şey alamıyor. Benim covidden korunmak için önemli koruyucu kekik yağı. Bu kaşıkla içilmez. Bir iki damla gargara yaparak içmek koklamak yeter. Ev ortamı içinde kaynamış suya bir iki damla koyup buharı ile hem burundan çekmek hem de ev ortamını dezenfekte etmek açısından çok iyi. Kekik yağı içinde %70 karvacrol diye bir madde içerir bu covid tedavisinde mucize tedavi diye geçiyor. Hatta boğaz enfeksiyonu bronşit sinüzit için de çok etkili.

3. Tötten nefes alma ihtimali var. Hatta hiç alamama. Bunun genci yaşlısı yok. Akciğerde bıraktığı leke belki ilerde kansere yol açacak. Hiç risk almayın. Özellikle şeker kalp rahatsızlığı olanların işi daha da zor.

4. Bizim ailede covid yok. Henüz gelmedi ama ben korkudan evde maske takarim. Hem sigara sebebiyle akciğeri temizliyor. Hem balgam söktürücü.

5. Hülya Avşar ada almış geçenlerde, Ayvalık tarafında, kendi aramızda toplanıp adaya girelim danaya girer gibi, adada sokağa çıkma yasağı yetkisini de Reha Beye veririz, müstakil Cumhuriyet gibi, her akşam mangal başı sınırsız et ve bira partisi yaparız

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Belki de coronanın ilk halini geçirenler avantajlı olmuş oluyor, v1, v2, v3 gibi update ede ede gidiyorlar, bizim bünye belki direk v3 ü kaldırmayacak
    Versiyonlari tam bilemiyorumda
    Ilk basta cikan yayilan en gucluydu
    Sonra yavasladi
    Mutasyon dan da cadi gibi korkutmalari sanki maksatli is
    Valla gorona kotu tabi ama Ben nerdeyse en minimum korunanlardanim bulasmadigi icin daha Fazla korkutucu gelmiyo bana
    Ayricana ayasofya kardesimin kekik yagi teorisi de sadece kendini inandirdigi bisey olmali
    Herkez kekik yagi sursun o zaman Bulasmaz)

7. Kekik yağıni maskenin nefes alma bölgesine yakın kapağındaki bulasigi sürüyorum. Bir Damla bile çok nefes alamazsin yakar. İçmede aynı. Temas ettiği yeri yakar.

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hülya Avşar ada almış geçenlerde, Ayvalık tarafında, kendi aramızda toplanıp adaya girelim danaya girer gibi, adada sokağa çıkma yasağı yetkisini de Reha Beye veririz, müstakil Cumhuriyet gibi, her akşam mangal başı sınırsız et ve bira partisi yaparız
    Ayvalık'a alışverişe gidene de dönüşte 14 gün karantina uygularız, Sn Hkm veya Sn Zaf.Doğu PCR testlerini yaparlar, Ayhan53 yapmasın, bu aralar o Çinli metoduna takıldı kaldı..

Sayfa 205/1000 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •