12 mi 20 mi rüyaya atlayan olursa mesala 20 çok net bir ifade sizi çok konuşurlar.
Printable View
Teknikçiler atladı gidio diye yine eline verdiler 3,36 dan aşağı
Ata yatırımın gözü başı oynamaya başladı [emoji2]
Tahtacıya tavsiyem yarın tavanla açıp kimseye bisey kaptirmamasi yoksa kafayi duvara vurmaya devam eder.
O kendini biliyodur 1 yıldır ne yapti saniyoruz aşaği yukari yapa yapa topladi bakti daha gelmiyo dolar ucmus gaza basiyo konferansda ,yapilanlar yapilacaklar anlatildi 60 milyon dolar yatirim önümüzdeki 5 yıl icinde fena değil. gündeme almiyorum yıllardır yapilacak olani.bi yerde artık en azından enflasyon kaybimizi alalim digerlerini sonra degerlendiririz .
Sence onlar bu riski buradan satın alırlar mı zamanı gelince istedikleri zaman alırlar bu piyasada öyle bekle bekle o kadar şirketi bil dolar karşısında yine zarar et hemde en az %30 , ee bunların insiderligi nerede kaldı... Ha dersen ki şu an giren onlar onu anlarım olabilir derim.
Bist 1350 polho 4.90 bist 1900 polho 3.31 ne kadar zorlarsa zorlasın götüyle ınatlaşan altına sıçar.
Çok gittin ya düş mınakodumun oğlu oroospçocuğ
Güldal AKŞİT Vefat etmiş Allah Rahmet Eylesin.
Bu hisseyle alakalı ismi (iyi veya kötü) bayağı bir zikredilmiş idi. Ondan dolayı belirtmek istedim.
Bu dünyadan malını da götürecek şekılde yaşiyorlar polhoya çok faydası olan bir bakandı allah rahmet eylesin sırayla herkes gitcek bu holdingden ne emin ne egtugrul bitlis bir bardağıni goturebilecek 1 gram pamukla gidecekler onlarada kalmayacak bu dünya bir dünya kişinin yatirim amaçli koyduğu paraya çöreklendiler hırsızlar .
Gürdal akşit hayatını kaybetti. Yazacak çok şey var ama yazmayarak daha çok şey anlatacağım.
Gürdal aksitin bu sirektteki yerini biliyorsunuz dur ben onla alakalı yazdım yanlış anlaşılma olmasın. Diğer konuları eğer hisseye girersem yazarım belkide beni bile almaz bilemiyorum içinde olmadığım hisse için pek yazmak olumlu olmaz diye düşünüyorum.
"Gürdal akşit Polisan" yazın google a illaki bir kaç haber okursunuz. Bir ara Polisan hisselerini satacakti nasip işte gerisi bende kalsin.
Sayfa bukadar yazacak çizecek yok hisse gitse yazan yok düsse yazan yok tüm polhoda yatirimcinin hakkini yiyenlerin cani cehenneme o ihaleyide alip da yapmayıp oyalayan ziyaninda cani cehennem olsun bütün pisliklerin başıni bu cekiyo hersey bunla başladı bunla bitecek.
Satsa nolur satmasa nolur olayi degilki mevzu bunların tüm yaptigi hirsizliklara kol kanat gerdiler dünyanin tesviğini aldilar devletten aldigi tesvikler kadar piyasa degerinde duruyo şiŕket içi boş holdingler kaça katladi yıllikda daha %10 ekside polho. bunlara allah gün yüzü göstermesin .
Adam bizi kanser etmeye gelmiş buraya :))) şaka bi yana internette gezen haberler vardı taa turgut özala dayanan hikayeler. Zamanında rahmetli kamil abi de söz etmişti sanki. İnternetteki bir konuyu böyle uzatmasın belli ki kendin bişeylere şahit olmuşsun temel bey. Birgün bizi kırmaz anlatırsın...
Kamil Bey eğer buraları okuyor isen nokta dahi olsa bir paylaşım yaparsan memnun oluruz. :wave:
Bu saatten sonra maydonozcu olsa ne olur temel analizci olsa ne olur boş bardaga yorum gerekirmi bitik haldeyiz kendi kararinizi kendiniz verin 3.80 geçilmedigi sürece süründurecek .
Ben elimde olmayan kağıdı kotulemem hele hele polho gibi bir kağıdı asla kotulemem, ben bu tarzı bdayimdan öğrendim ve öğreniyorum. Kimse bana beddua etmesin hayırla ansin yeter. Ama bu konuda art niyet yada yanlış anlaşıldığımı düşünürsem yazmayı keserim. Elinde olanlar bile hisseyi kötülerken gelip yazdım yakın zamanda benim elimde yok ama methediyorum hisseyi.hemde almak isteyen biri olarak yani kanser etmem sizi ama hisseye girersem yorumlarımı yaparım şirketin olumsuz yonlerinide olumlu yonlerinide ele alırız.
Mesele olup olmama değil. Varlığını bilelim veyahut ilgisini. Sonuçta tecrübe ve bilgi hazineleri aşikar. En önemlisi de Kamil beyin sağlık ve afiyeti.
Bende şuan Polho hissesi elimde olmadığından dolayı çok fazla birşeyler yazıp kafa karıştırmak istemiyorum. Çünkü geçmişte çok büyük ümitlerle almama rağmen bayağı bir zaiyat verdirdi. Bizde kısaca Tarım arazisi dedik, Pendik dedik, Poliport dedik, dedikçe hisse sattılar sonradan anladık ki bize bu hayal kırıklığı nı yaşatmalarına sebep; arkasında ki siyasi ve patronize entrikalar olduğunu anladık. Demem o ki bazılarının önemsemediği bağlantılar aslında hisse üzerinde çok etkili olduğu kanaatindeyim. Esen Kalın.
üstad sizin samimiyetiniz 2.62 ort dan portfoyümün %50 sini polho ya geçmeme vesile oldu.elinizde olmadıgını açıkça söyleyerek hisse hakkındaki olumlu olabilecek bir haber akışı detayını kendinize saklamadınız paylaştınız bu tavır zaten sizin kişiliğinizide belli ediyor.
hiç haz etmediğim insanlar hisseye atlamak için zaman kollarken hisseyi kötüleyenler veya aldıktan sonra körü körüne övenler.
Bu arada 5 birim hissemin 2 birimini %28 getiri ile sistemli olmak adına ve daha alırken planladıgım haber odaklı tutacagım miktar ile olası primlenmede verecegim miktar oranlarını tutturmak için verdim. dün akşam pandemi öncesi 2020 şubat sonundan bugüne tüm bist hisselerini getiri anlamında taradım bankalar hariç içi boşpara etmez hisseler ile birlikte en primsiz ve listedeki ilk sayfada polhonun olması açıkçası sistemimi degiştirmem en azından günümüz şartlarına revize etmem gerektiğini düşündürttü.( enflasyon rallisi )
bu arada dansöz gibi kıvıran arkadaşları görünce inanın üzülüyorum bir gün içinde iki farklı düşğncede olabilen insanın para kazanacagına zerre inanmıyorum ayrıca satınca kötüleyen alınca öven kişininde en azından forumda bizler gözünde ne kadar kalitesiz durdugunu bilmesini isterim.
grafik bist 100 pandemi hemen öncesi ile günümüz
https://i.hizliresim.com/fytvqq1.PNG
bu tabloya öncesinde baksaydım sistemimi gözden geçirirdim neyse kısmetimde degilmiş 2 birim diyorum :)) fırsat verirse seve seve