Sayfa 206/614 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Benim 4 altındaydı ama enflasyonla 4 üzerinde. 12 gelince de seyrediyor olacağım. 20 den aşağıya vermem. Malum haberler gelmeden gitmem. Burdan 3 altını görmez artık.
    12 mi 20 mi rüyaya atlayan olursa mesala 20 çok net bir ifade sizi çok konuşurlar.

2. Teknikçiler atladı gidio diye yine eline verdiler 3,36 dan aşağı

3. Ata yatırımın gözü başı oynamaya başladı [emoji2]

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ata yatırımın gözü başı oynamaya başladı [emoji2]
    Kimin neresi oynarsa oynasın burdan bu dolarla isterse yiyiyosa geri versin adamin alnini karıslarlar mike mike yol yukari gec kaldi mal tahtaci

5. Tahtacıya tavsiyem yarın tavanla açıp kimseye bisey kaptirmamasi yoksa kafayi duvara vurmaya devam eder.

6.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Kimin neresi oynarsa oynasın burdan bu dolarla isterse yiyiyosa geri versin adamin alnini karıslarlar mike mike yol yukari gec kaldi mal tahtaci
    Onu zaman gösterecek [emoji2] neye geç kaldı [emoji2]

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Tahtacıya tavsiyem yarın tavanla açıp kimseye bisey kaptirmamasi yoksa kafayi duvara vurmaya devam eder.
    Sayın kartal tahtaciyi mi gazliyorsunuz bana mı öyle geliyor, yani şu an tahtacı kafasını duvarlara mi vuruyor bunu hangi öngörü ile orataya attınız. Kim tahtacı kim değil buna nasıl karar veriyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın kartal tahtaciyi mi gazliyorsunuz bana mı öyle geliyor, yani şu an tahtacı kafasını duvarlara mi vuruyor bunu hangi öngörü ile orataya attınız. Kim tahtacı kim değil buna nasıl karar veriyorsunuz.
    O kendini biliyodur 1 yıldır ne yapti saniyoruz aşaği yukari yapa yapa topladi bakti daha gelmiyo dolar ucmus gaza basiyo konferansda ,yapilanlar yapilacaklar anlatildi 60 milyon dolar yatirim önümüzdeki 5 yıl icinde fena değil. gündeme almiyorum yıllardır yapilacak olani.bi yerde artık en azından enflasyon kaybimizi alalim digerlerini sonra degerlendiririz .

Sayfa 206/614 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •