Yok be yanlýþ alarm Dyo gidiyorda onun arkasýna takýlmýþ. Zaten karektersiz bi seferde kendin biþi yap
Yok be yanlýþ alarm Dyo gidiyorda onun arkasýna takýlmýþ. Zaten karektersiz bi seferde kendin biþi yap
Þeytan sat alttan alýrsýn diyor. Ortada hiçbirþey yok hikayeden dyo gazýyla artislik yapýyor diyor. Ama iþte o sattýðýn andan sonraki stres ve gitmesi durumundaki piþmanlýk tutuyor beni![]()
Bazýlarý artik yazýlanlari görüyo galiba hadi hayirlýsý olsun bugünku kazanç
Bu ne ya hiç bilgi akýþý yok kimse kalmadý polho forumunda
1 dolar 13.4024 boyanýn %50 si 2.1 dolara satýldi 2017 yýlinda 2.1 =26.8048 T.L kim uyanik bunlarmi japonlarmi hissenin fiyatý 3.13 bedelsizide %100 eklersek 1.05 DOLAR KÝM KÝMI KANDIRDI.
Sasa gibi kaðýdýn degeri 50 milyar türkiyenin sanki enbüyuk bankasý bu bir þirketse digerleri hodingler ne
Bist 2.50 ARTI polho =0 BÝSTÝN BURDAN ÝNDÝÐÝNDE SEYREDÝN 😃😃
Yakýn çevremde borsa ile ilgilenen veya ilgilenmeyen tüm arkadaþlarým coin piyasasýna girdiler. Borsada olan arkadaþlarýmýn tamamý borsada 1 kuruslarýný bile býrakmadýlar. hicbir temeli hiç bir tekniði olmayan sanal parada sadece bir birlerinden isimlerini duyduklari hatta isimlerini bile telaffuz edemedikleri coinleri aldýlar o coinlerden hiç artmayani bile TL bazýnda dolarin yükseliþinden en az %50 yaptý.
Ben ise onlara þu günlere kadar hep coin piyasasýnýn saçmalýðýni anlattým ama artýk adamlarin yanýnda tek kelime bile edemez oldumadamlar benle açýk açýk dalga geçer oldu. Piyasanýn p sini bilmeyen 1.05 ile 1.50 nin ayný þey olduðunu dusunenlerin bile hepsi baþýma ekonomist oldu. Artýk þuna inanýyorum adamlar benim saf ve para yönetimi konusunda bilgisiz olduðumu dusunuyorlar eminim. Dün hatta inanýn benim durumuma uzuldukelrini (aslýnda bennonalrinngeleceklerine üzülmem gerekirken) düþündüm sanki yardým amacli gel artýk sende yeter artýk çektiðin dediler. Dedim ki ben asla o piyasaya girmem en son gelirsin bizlerdekileri bizden daha yukarýdan alýrsýn deyince ufak bir tebessumle konuyu kapattým.
Yer Ýmleri