Videoda ata ekspresin 300 milyon civarı kazanç getireceğinden bahsediyor. Bu kazanç direkt atatp nin hanesinemi yazılacak? Bu süper bir şey olur. Diğer iştirakleride kattığımızda müthiş bir bilsnço gelir diyebilirmiyiz?
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Printable View
Hiç üzülme çünkü ben de farklı şirketlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi yazılım şirketimi kurdum, şu anda da şirketimin başındayım.
Burada ne arıyorsun diyorsan buralar güzel, iyi bilgiler var, borsadan para kazanmanın tadı da bir başkaymış. İnsan alışınca bırakamıyor.
https://youtu.be/UIuQxual63M?si=6xGF6bt8LyyNiEDx&t=812
Şu anda Tab Gıda bünyesindeki 8-10 markayı barındıran Ata Express'i tüm piyasaya açmayı planlamaları önemli.
‘’Yeşil Enerji Zirvesi’’nin canlı yayınına aşağıdaki linkten katılabilirsiniz.
https://yesilenerjizirvesi.seminar.live/#/tr/register
Yapı kredi ne yaptı öyle inşallah tutar:)
Şifre dolar log grafikte :)
bekleyen kaç dostlar ??? alıcı ve satıcılar kim ??
Bekleyen 600bin.
Ek 29917 600 bin bekleyen yapikredi deniz bankof solda. Garanti iş ata sağda
Ek 29918 alıcı
Telefondan foto eklemesi zor oluyor ya da ben yapamıyorum.
sıkıntı yok dostlar...kazançkapısı yoğun bir arkadaşımız...bu hissede emeği çok geçmiştir...durmak yok yola devam inşALLAH...ATATP nin beklentileri belldir..piyasa yeni yeni uyanıyor....gönlüm ve temennim 1 milyar dolarlık piyasa değerinden yanadır...bakalım piyasa nasıl bir fiyatlama yapacak ?? hep birlikte yakından izliyoruz...
Arkadaşlar fiyatlama oluştu ve devam ediyor,bir miktar realize oldum..
Korhan kurdoğlundan notlar :
*TAB gıda türkiyenin en büyük,dünyanın 4.büyük hızlı servis resturant grubundayız
*günde 2 milyon sipariş dijitalleşme ve teknolojinin en etkili kullanılması rekabet ve sürdürülebilirliğin en önemli etkisi
*Çin de en büyük yatırımcı ve 3 000. resturantı yakında açıyoruz..
*ATP Girişim sermayesi yatırım ortaklığı üzerinden yapacağı yatırımlar ile
_grup faliyetlerine dijital ve teknolojik üstünlük getirmeyi e sinerji getirmeyi hedefliyor.
*ATP teknolojileri ile global pazarda çok rahatlıkla olabilme gücüne sahibiz.
*ülkemizin elektrik alanındaki yeşil enerji payını da birlikte yükselteceğiz
*2030 da 111 milyar dolar bulması beklenen dijital sertifika pazarından hak ettiğimiz payı ülkemize kazandırıyoruz.
evet arkadaşlar patronun yeşil enerji ve greenx lansmanında söyledikleri bunlardır...
ben pd 500 milyon dolar civarında realize olurum olursam :) belki de olmam :)
Sadece greenX tarafında 100 milyar dolarlık bir pazar olacak orta uzun vadede. Pazarın %2 sini alsak 2 milyar dolar yapıyor :) PD miz kaç şuan 300M DOLAR. Hikaye bu kadar.
ben de düşünmüyorum buralardan...gidebildiği kadar gitsin...gerisi de nasiptir diyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=ok95NoHH7EI
piyasalar hakkında güzel bir yorum...ülkemizde faiz artışlarının yavaşlayabileceği...fed in faiz azaltma ihtimalini ve borsamıza olan ilginin artabileceğini vurguluyor...borsa hakkında güzel ve olumlu düşünüyor...bu gün altın fiyatlarının çıkış nedenini ve demir çelik hisselerinin çıkış nedenlerini bu videodan anlıyoruz..
FED in faiz artışlarının sonuna gelmesi dünya piyasalarına girecek nakitin artacak olması anlamına geliyor...buda altın ve diğer emtiaların fiyatının artmasına neden olur...bu tür ortamlarda borsalar ve özelikle de yazılım şirketleri çok olumlu etkileniyor..
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
📍Yurt dışına hizmet olarak sunulan faaliyetlerden elde edilen gelirlere sağlanan %50 kazanç istisnasını %80'e çıkarıyoruz.
bazı arkadaşlar atatp daha nereye kadar çıkabilir diye soruyorlar..ben de genel olarak şunu söylemek istiyorum...geçen aylarda burada kaşıkçı elmasını örnek vermiştim...bir şeyin değerini bilen ve bilmeyenler farklı verir...kaşıkçı dünyanın en güzel elmasına sadece 5 adet tahta kaşık değerini biçmiş...ama kuyumcu onun değerinin ne olduğunu çok daha iyi bilmişti...ve ona göre de değer vermişti..sonunda o elmas padişahın nadide ve paha biçilemez bir değer görmüş ve padişahın hazinesine girmişti...
benzer durum da burada var...eğer bu hisse amerika borsasında olsa değeri rahatlıkla xx milyar dolarlar ederdi...ama bizim türkiye borsamızda bu hisseye ne kadar değer verilir bilemeyiz...her şeye rağmen benim gözümde en azında 1 milyar dolarlık bir değer verilmeli diye düşünüyorum...buda kabaca borsa fiyatı olarak 310 tl lere denk geliyor...
getir geçen yıl 2,5 milyar dolarlık bir değeri olmuştu...geçmişte 11 milyar dolarlık bir değeri de görmüştü...tıkla gelsin fuşuu (dağıtım servisi ) ile birlikte getire çok benziyor...bunun yanında green x...hazır resturantlara sattıkları ve sürekli büyüyen yazılımları....yine aracı kurumlara ve bankalara sattıkları trade soft gibi çok değerli yazılımları var...tüm bunları üst üste koyduğumuzda türkiye gibi değeri bilinmeyen bir ülkede bile en az 1 milyar dolarlık bir değer biçilmeli diyor mantığım..
bu mantıkla tutmaya devam ediyorum...gerisi de nasiptir diyorum...piyasa artık neye karar verir inanın ben de sizler gibi bilmiyorum..
buralardan da kimseya al,sat veya tut tavsiyesi vermem...al manasına gelecek yorumları aylar önce hisse 30-40 tl aralığında iken yaptık burada....hatta 50-60 aralığında bile alınabilir dedik...sonrasına karışmam...geçmişte gesanda iken de benzer durumu yaşamış idim...20-30 tl aralığında haftalarca yorum yapmıştım...en yakın dostlarıma bile ısrar ettim...ama gesan 50 tl yi geçince artık kimseye bir şey söylemedim..tabi söylememem artık çıkmayacak anlamına gelmiyor ki gesan 50 lerden ta 300 lere yine de gitmeyi başardı..bundan sonrası ben izleme modundayım...
sonunda herkes nasibi kadar faydalanacak diyorum...gesanda çok bilen değil çok sabreden daha çok kazandı...benim gesandaki kazancım en fazla 8 kat oldu ama sabır etmeyi becerebilen takipçi dostlarımdan 20 kat kazanan oldu...sattıkları zaman da beni bilgilendirdiler...sattık ALLAH razı olsun dediler....
buralarda bir dua alabiliyorsak ne mutlu bize...kimseden herhangi bir maddi beklentimiz yoktur...çok şükür maddi olarak bir çok şeyi aştık...
Keko kardeşim duanın kralını alıyorsun. Allah razı olsun senden
Tşkler keko:)
arkadaşlar bu hissede bana yaptığınız duanın daha fazlasını lütfen kazançkapısı dostumuza da yapın...çünkü onun emeği daha çoktur..ben son iki aydır iş yerinde çok yoğun çalıştım...o yüzden de araştırmaya çok fazla zaman ayıramadım...bunların tümünü kazançkapısı yaptı...benim boşluğumu fazlası ile doldurdu...forum adına ona teşekür etmek istiyorum..bize çok değerli bilgileri sundu...
tıkla gelsin ise hiç birimiz bilmiyorduk..o beklentiden haberimiz bile yoktu...bu konuya ilk dikkati çeken de kazançkapısı idi...burada birbirimize çok moral verip hep destek olduk...böylece birlikte bu yolu katettik...burada ve twiteerda beklentilerini çok anlattık ...farkındalık oluşturduk..sonunda piyasa bu hisseyi beklentileri ile birlikte gördü ve fiyatlamaya başladı...
emeği geçen herkese teşekürler...burada güzel bir sinerji oldu...inşALLAH daha da kazanırız...bazen borsada büyük fırsatlar borsa hayatımız boyunca bir veya iki defa karşımıza çıkabiliyor...tahminlerime göre atatp de bu fırsatlardan biridir...atatp de vereceği kazanç ile bence bir efsane olmaya adaydır...tıpkı sasa ,hektaş ,gesan, kontr...v.b
ben tüm ortakların başarılarının devamını diliyorum...benim de kendime göre bir hayalim var..bakalım nasibimizde neler olacak ?? sabırla beklemeye devam ediyorum..
Emeği geçen herkese teşekkürler.Kazanckapisi arkadaşımızinda seninde Allah işini rast getirsin
kendisi beni özelden aradı bu sabah....gözü rahatsızlanmış...gün boyu ekrana bakamayacakmış...doktora gitmiş...bilgisayar ekranına çok bakmaktan gözler gidiyor...çok emek verdi...ona geçmiş olsun diyorum..benim de bir ara gözler çok kötüleşmiş idi...iş yerinde bilgisayar evde de tv...son bir kaç yıldır tv yi evden çıkarmıştım...geçen gün tekrardan aldım...umarım benim gözlerim de o şekilde rahatsızlanmaz...sağlık çok değerli...
ben tüm ortaklara sağlık dolu günler diliyorum..
kazançkapısı kardeşimize Allah şifalar versin. Ondanda Allah razı olsun. Bizi bilgilendiren, topikte emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Gönüllerimizdekinide hakkımızda hayırlı kılar.
kazançkapısı arkadaşımıza geçmiş olsun.gözler hep bozuk.on gün önce bir uzak bir yakın gözlükleri yeniledim.hiç memnun kalmadım.özellikle yakınları daha da ilerler diye büyük yazmış.optikçi de beni yanılttı.ışık hassasiyetim var.uzaklara blokaj cam,yakınları ise normal cam yaptı.oysa doktor uzakları colormatik vermişti.yakınlar blokaj olacaktı.neyse eski gözlüklerle idare ediyoruz.tüm paydaşlara hayırlı kazançlar..