Bankadan aldığında marj çok..hele hareketli olduğunda..bir al sat yapsan o stopaj çıkar..uzun vade tutacağım satmam dersen o zaman bankadaki hesap mantıklı..
Printable View
Kazanani tebrik ederim. Bende fena gitmiyordum ama son develuasyonda 40 bin dolar gecirdiler. Artik mecbur uzun vadeci oldum. Bu zarar artik bunlar gidene kadar cikmaz. Giderlerde dolar bazli ralli yaparsak zarari cikarip tovbe istifar edip borsayla tum alakami kesecem.
[QUOTE=el turco;5647429]memmet şimşek bu ülkede hiç bakanlık yapmadı. bence denenmeli. en azından minnacık bir şans verilmeli.]
İroni yapmışsınız sanırım.
Longçular dikkat..endeks bir şey deniyor..
amerikan vadelileri ekside. varyant muhabbeti yine
Bddk: Kredilerin kripto varlıklara veya bankacılık sistemi dışına çıkarılmasını engellemek için bankalar gerekli hassasiyeti göstermeli- bloomberg ht
millet paraları kaçırmayı hızlandırmış bankalardan diye anladım...
tombul kuşun neden bu kadar saldığını bilen var mı..endeks toparlıyor bu oralı değil.. dışarısıda toparladı uçanlar açısından
Kurt kışı geçirir ama yediği yarım simiti unutmaz mış.
yardır yılanoğluuuu,
batan batmayan belli olsun
20 sene önce simit varmıydı....
CB sahaya inip bu yeni ekonomik programı mitinglerde halka anlatacakmış...
Doların yukarı hareketi artık borsanın canını sıkıyor gibi gibi..
Ayak uyduramıyor sanki..
SPOT eşleştirme öncesi kapanış,
https://i.hizliresim.com/l3lrz8t.PNG
SPOT eşleştirme sonrası kapanış
https://i.hizliresim.com/d4f0ulx.PNG
BDDK'den bankalara "kredilerin kripto varlıklarda kullanılmaması için azami dikkat" uyarısı
İSTANBUL (AA) - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK), bankalarca verilen kredilerin, kripto varlıklarda veya kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanılmasının engellenmesi konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi.
BDDK tarafından Türkiye Bankalar Birliği ile Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne iletilen yazıda, bireysel ve tüzel müşterilere verilen kredili mevduat hesabı dahil tüm kredilerin, kripto varlıklara veya kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanımının engellenmesi için azami hassasiyetin gösterilmesinin gerekli görüldüğü belirtildi.
Kurum daha önce, kredilerin müşterilerce cari veya yakın dönemli ihtiyaçları ya da kredinin amacına matuf faaliyetler haricindeki işlemlerde kullanmamasına yönelik bankalar tarafından gerekli kontrollerin azami seviyede oluşturulması uyarısında bulunmuştu.
Söz konusu işlemler ise "döviz ve altın alım işlemleri", "vadeli mevduat, repo, hisse senedi gibi finansal getiri sağlamaya dönük yatırımlar", "bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar nezdindeki vadesi gelmemiş diğer kredi risklerinin kapatılması", "makul seviyelerin üzerinde nakit çekimi talebi", "somut ve desteğin amacına uygun makul bir gerekçe olmaksızın başka bir bankaya ve aracı kuruma veya geçerli belgeler üzerinden tespit edilmiş ve mevzuata uygun ithalatların ödemesi haricinde yurt dışına transfer yapılması" olarak sıralanmıştı.
Son uyarı yazısı ile bu işlemlere kripto varlıklar ile kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik faaliyetler eklenmiş oldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Mevzuatta öngörülen yükümlülükleri 25/11/2021 tarihinde yerine getirdiği tespit edilen D Yatırım Bankası A.Ş. (Üye kodu: DYM) Borsamız üyeliğine kabul edilmiş olup, Borçlanma Araçları ve Swap Piyasalarında yalnızca kendi portföyüne işlem yapmak üzere faaliyet gösterecektir.
DOHOL...!
YTD
Altının gramı 760 tl olmuş, çok zengin olduk, napacuuk bu gadden parayı şahit abüü
Ondan başkası anlatırsa intihal olur. İ
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 22.00 de.
https://twitter.com/RTEdijital/statu...86373025951754
hiç bir şey canımı sıkmadı dolarda 14 kuruş spreadı görmek kadar
Bir borsacı da, Kan öfke kin nefret intikam ne ararsan vardır.
Lönkcülerin kanını şırıngayla almadan bu dava bitmez.
Endekis şort devam. Dışarısı göçtü, yılanoğlu uçtu
Kış sert reis. Wintıriz kaminh.
Allah darda zorda olana yardım etsin, asgari ücretle elektrik doğal gaz yeme içme nasıl olacak? %50 asgari zammı yapsa kesmiyor üstüne de işsizlik cabası olacak. Çok değişik bir döneme giriyoruz sonumuz hayır olsun.
Ha onlar kendini düşünmüyor ise ben mi düşüneyim diyene de saygımız var. Ben kendimi düşünüyorum, hoççağalın ğidiyom ben.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
powell verdi gazı
bizimkide gereğini yaparsa sabaha 14
her gün %3--4 nereye kadar
nisanda 42 TL.... (bk.94 yılı)