Sayfa 208/1001 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. CB sahaya inip bu yeni ekonomik programı mitinglerde halka anlatacakmış...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    20 sene önce simit varmıydı....
    vardı ya ben 30 sene önce cebecide angarada üniversitede okurken çıtır çıtır angara simidi yerdim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Doların yukarı hareketi artık borsanın canını sıkıyor gibi gibi..
    Ayak uyduramıyor sanki..

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    vardı ya ben 30 sene önce cebecide angarada üniversitede okurken çıtır çıtır angara simidi yerdim
    çok güzel günlerdi her geçen gün eski günleri aratıyorlar. benim için 2007 öncesi hayatımın en güzel yıllarıydı.

SPOT eşleştirme öncesi kapanış,

SPOT eşleştirme sonrası kapanış

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Fetöcü, PKK'lı vatan haini seni. Casus musun sen? [emoji16][emoji16][emoji16]

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. BDDK'den bankalara "kredilerin kripto varlıklarda kullanılmaması için azami dikkat" uyarısı

İSTANBUL (AA) - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK), bankalarca verilen kredilerin, kripto varlıklarda veya kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanılmasının engellenmesi konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi.

BDDK tarafından Türkiye Bankalar Birliği ile Türkiye Katılım Bankaları Birliği'ne iletilen yazıda, bireysel ve tüzel müşterilere verilen kredili mevduat hesabı dahil tüm kredilerin, kripto varlıklara veya kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanımının engellenmesi için azami hassasiyetin gösterilmesinin gerekli görüldüğü belirtildi.

Kurum daha önce, kredilerin müşterilerce cari veya yakın dönemli ihtiyaçları ya da kredinin amacına matuf faaliyetler haricindeki işlemlerde kullanmamasına yönelik bankalar tarafından gerekli kontrollerin azami seviyede oluşturulması uyarısında bulunmuştu.

Söz konusu işlemler ise "döviz ve altın alım işlemleri", "vadeli mevduat, repo, hisse senedi gibi finansal getiri sağlamaya dönük yatırımlar", "bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar nezdindeki vadesi gelmemiş diğer kredi risklerinin kapatılması", "makul seviyelerin üzerinde nakit çekimi talebi", "somut ve desteğin amacına uygun makul bir gerekçe olmaksızın başka bir bankaya ve aracı kuruma veya geçerli belgeler üzerinden tespit edilmiş ve mevzuata uygun ithalatların ödemesi haricinde yurt dışına transfer yapılması" olarak sıralanmıştı.

Son uyarı yazısı ile bu işlemlere kripto varlıklar ile kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik faaliyetler eklenmiş oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    20 sene önce simit varmıydı....

simit+çay+ yanına üçgen peynir de var dı....
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 208/1001 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •