Sağol sayın memix..
Syglar...
Printable View
Doas uzun yıllardır her iyi bilanço öncesi cok süründürmüştür. Sonrası malum. Yatırımcı sunumunda temmuz satış adedi 21316. Odd verileri 17 bin küsurdu. Bizim burada yazdiğımizdan 4000 fazla.
Doas ile ilgili tek minik soru işaretim Ünlü nün bu hafta yayınladığı yeni rapor...Gerçi hedef yukarıda...Güvenirim bu kuruma..
Buraya da ekleyeyim.
Ford ve tofaş ı da daha olumlu görüyorlar ilerisi için...O ek bilgi olarak kalsın.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e8a1584831.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...512704b0ef.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6dbb5d75b5.jpg
Tuvturk, vdf, dggyo vs olmadan solo kar mo yani sayın memix? ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış adedi düşse bile fiyatlar enflasyondan ötürü hep artıyor. Karın uzun süre artacağını düşünüyorum. + skoda ve cupra gibi markalar albenili markalar ve bence satış adedini korurlar. Focus egea gibi araçlar bile milyon üstüne çıktı. Vatandaş niye kalite almasın.
Tuv dggyo ve stok karı yok galiba. Servis finans ve ww bağlı diğerleri vardır.
Saol ortak.Ben emekli bankaciyim ve elde kalan üç/beş TL ile faizden biraz daha çok kazanmaya calisiyorum.Olmayan şeylerle işim olmaz bilirimki döner dolaşır benide bulur.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kar tahminini yanlış yazmışım. 9-10 arası birşey gelir gibi. Ama biraz üstü de şaşırtmaz beni.
Doas 6 aylık vergi dairesine 7,888 Milyar TL kar açıkladı. Ancak
Gecen sene sonu spkya bildrilen 7.8 milyar tl vergiye açıklanan 5.2 milyar tl net kar
Orda iştiraklerin, servislerin, TÜVTÜRK ün vb. karları yok
SPK ya pazartesi akşamı bildirilecek kar daha yüksek gelecektir
İştirakler ve iş ortaklıkları onlar kendi vergisini ayrı bildiriyor. Çünkü hepsi farklı şirket. Spk bilancosunda ise hepsi dahil konsolide oluyor.
İlk ceyrek iştirak karı 773 milyon.
Bunu 2 ile çarp yaklasik. Çünkü 1. ceyrek+2.ceyrek gibi düşüneceksin. İki ceyrek de yoktu VUK da.
+1,550 ekle.
7,888+1,550= 9,438 yapar.
Dggyo karı bu çeyrekte konsolide olmayacak, finansal yatırım gibi gostereceklermiş. Dggyo hisse fiyat değişimine göre yani dggyo piyasa değerine göre degerlendirilirse cok iyi olur.
Bu nasıl iş, taban yapacak neredeyse
Patron faktörü istedigin kadar kar et patron insan degilse hep böyle bizim sabrımız cok büyük bekleriz SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bazıları uçuyor amma piyasa çok kötü algıladı.bilançoyu büyükler biliyor ve satışa geçtiler hisse taban bile yapabilir. dikkat edin lütfen.aldığıma alacağıma bin pişmanım.1000 lot aldığıma keşke hiç girmeseydim bu şirkete affınıza sığınırım.
Bu işler bu kadar panik kaldırmaz.
Bilanço da gelmedi henüz.
Şu an gelen rakamlar da kötü değil..
Hisse iner çıkar ama bu şekilde kendinizi yıpratırsınız..
Biraz sakin kalmak lazım.... Bakarız bilanço sonrası..
Devre de kesti şu an..
Millet komedi ya. İşine gelmeyen gider. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl bir oyun dönüyor ? Pazartesi akşamı anlarız.
Deniz yatirim içine etti tahtanın bir milyon lot sattı...
22041219G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bı yerde Ferit Şahenk diğerinde Eczacıbaşı ne oluyor beyler..patronların hobi odası olmuş borsa..Eczacı tahtasında hep Patron dan bahsedilir..İyi koç oynamıyor.O zaten Fener'e takildi bu ara.Dunyanin arabasına satarlar hergun binletce arabadan haraç gibi en az 1500 TL muayene parası alırlar.Servisler zaten en az 7/8 binden başlar..bizlerde figüran.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsamızdaki otomotiv firmalarının en spekülatif ve oynak hissesi DOAS. İyi bilanço beklersin GYO alımı haberi gelir, hisse tepetaklak. Diğer çeyrek süper bilanço beklenir, bunu fiyatlar, açıklama gelir, bilançodaki rakamlar da en az beklenen kadardır, haydi tabana yapıştırılır. Bilirdim patronun en büyük speklerden biri olduğunu da, şirketini bu kadar ucuz oyunlarda kullanacağını yakıştırmazdım. Bakalım bu oyun nereye kadar sürecek?
Arkadaşlar patronun nasil biri olduğunu bütün dünya biliyor en son dggyo olayında yasadik 100 liraya verdiler şirketi noldu biz burdayız burda bir değer var satan satsin alan alsin herkes kendi bilir ben burdayım kardeşim
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet kurumsal firmalara yakışmıyor.Belkide yüklü satışı az maliyetli biri panik yapıp çıkmıştır.Ben bunda tutunabilmek için İsmenlerimi sattım.Ters köşe oldum.İnsallah akşama düzlüğe çıkarız.Gidecem öğle saatlerinde yakın bi bayi var satışlara bakacam alıcı olarak.vergi dairesi karı bile dünya kadar.ozkaynak sermayenin kaç katı.otom.san.der.gore satışlar yüksek,daha ne olacak.zaten en ucuz gurup arabası 700/800 dur herhalde.3/5 milyona kadar da gider.
Bu mali veriler ile 1.000 TL üzerinde olması gereken hisse 200 lü fiyatlarda satış yiyor. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Üstelik Sadece bu yılki kar ile 1 e 100 bedelsiz verebilecek potansiyeli var iken! Ayrıca, geçmiş yıl karları ile de 1 e 60 bedelsiz potansiyeli var !!! 1 e 40-50 bedelsiz açıklasın millet almak için 1500-2000 lirada sırada bekler...
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Tabi Feritt ddgyo sahtekarlığı gibi şapkadan başka tavşan çıkarmaz, sinerji!!![emoji1787][emoji1787][emoji1787] yaratmaz ise... Ntv yi satar doas a belki, sinerji için!!![emoji16][emoji16][emoji16]
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
DGGYO tavan.
Bu ne demek oluyor şimdi?
6 aylık zararı 669 milyon TL.
Ne güzel alışveriş değil mi?
Neyse nasılsa balık hafızalıyız, unutulur gider.
Akşam açıkladığı kar pazartesi bilanco da aynı gelirse hbk 35tl civarı olacak. Biraz inceledim, hbk 35 civarı olan bir tek ford var, fiyatı 900lerde...
Aylarca bekleyen yatırımcısını bı cirpida silip atan adamın iyiniyetli şüphelidir.Bir sitemde SPK ya.bu vergi dairesi bilançosu ile şok bilançosunu aynı gün aciklatmalilar.yatirimciyi korumak adına.Ama koruyorlarmi yoksa s..bilemedim.
DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS,alım için son fırsat olabilir diye düşünüyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan...
Patron kiraz silkeliyor.
Bence alımak isteyenlere daha bol bol fırsat verecek gibi...
Şöyle birşey buldum. Bilgi vermesi açısından yazıyorum.
Doğuş Otomotiv 2020 yılı vergi beyannamesi
829 milyon TL net kar.
Doğuş Otomotiv 2020 yılı Kap'ta açıklanan net kar
1037 milyon net kar
https://finanstaksi.com/doas-dogus-o...-tl-kar-yazdi/
Bunu baz alırsak Kap'ta daha yüksek kar göndermesi gerekiyor. Bunu bahane edip bilançosu görmeden satanlar ters köşe olabilir. Ben beklemedeyim.
Ytd.
Dün sattığım bir hissenin parasıyla doaş mı yoksa fener mi alayım diye düşündüm. Doaş'ın bilanço beklentisine de güvenerek 288TLden doaş aldım. Bugün doaş %6dan fazla eksi kapattı. Fener de tavan kapattı.Bu arada fener batık, sürekli zarar açıklıyor, diğer spor hisseleri gibi, alma düşüncem akşamki maça bağlı spekülatif hareketten yararlanma amaçlıydı...
Doas ı sabah hacimli satan abiler bugün borsaya genel bir satış geleceğini biliyormuydu acaba ..
Tesadüftür sanırım...
Bilanço sezonu bitti.saclar döküldü kel olanlar çıktı ortaya..Genelde bilançolar çok iyi olmayıp 9.ay içinde fazla umutlanmamak lazım.Ancak alternatif piyasalar donuk.Millet dönüp dolaşıp borsaya gelecektir.Zira Banka faizi garanti olmakla birlikte bu parayı bilinçli olarak borsada kullanan 1 saatte bu faizi kazanabiliyor.Simdi bilançolar didik didik edilip iyiler seçilecek.Bu dönemde kim gelirini arttırır bakılacak.İste İsmen hedef kağıtlardan biri olabilir.Takipteyiz.Gunluk sayaç ne yazıyor+diğer gelirler bu işin malzemesi.İs İsmenin bunu en rantbil sekilde helva haline getirmesi.kismet.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.