Sayfa 205/427 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Vergi dairesi açıklamaları geçen donemlerdede oluyordu.onlara ulaşabilen olursa bir fikir verebilir.Ancak genelde spk karları daha yüksek çıkar diye biliyorum.Eski yıllarda parsan vergi dairesi neredeyse zarar açıklar SPK da kar gelirdi..ozamanda yazdım.boyle açıklamaları eşzamanlı yapmak lazım ki spekin elinde oyuncak olmayalım.kaldiki bu kar bile 6 aylık bunun yaz satışları 9 aylık yılsonu satışları 12 aylık geldiğinde ikiye katlar diye düşünüyorum.Bu karı orta olcekli bankalar bile yapamıyor.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hisse başı nerdeyse 35 40 lira kãr daha 2. Çeyrek.....
    Tüpraş gibi 2. Temettüyü de verir mi ki? )

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3. Rasyoları daha da ucuzladı bu rakamlarla.

Ben olumlu taraftayım.. hayırlısı..

Bakalım piyasa nasıl algılayacak .

4. Bir an paniğe kapıldım, lütfen kusura bakmayın...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şu şirket Koçların elinde olsa hisse fiyatı muhtemelen 700-800TL olurdu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bu ara hisse.net te okuma tarafındayım. Yazma tarafı değil. Kar artınca ister istemez karı korumak için elimi böldüm ama sadece burayı artırdım. Şükür 2 katını geçti kar. İnşallah yüklü temettü, sermaye artırımı beklentileri ile sene sonu 4 hane oluruz ytd.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7. Ortaklar internetten 2022/6 aylık haberlerinde vergi dairesi 2572 kar gelirken SPK da 2772 yani 200 milyon fazla gelmiş herdonem böyle olur olmaz bilemem sizde bir inceleyin lutfen
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Vergi dairesi açıklamaları geçen donemlerdede oluyordu.onlara ulaşabilen olursa bir fikir verebilir.Ancak genelde spk karları daha yüksek çıkar diye biliyorum.Eski yıllarda parsan vergi dairesi neredeyse zarar açıklar SPK da kar gelirdi..ozamanda yazdım.boyle açıklamaları eşzamanlı yapmak lazım ki spekin elinde oyuncak olmayalım.kaldiki bu kar bile 6 aylık bunun yaz satışları 9 aylık yılsonu satışları 12 aylık geldiğinde ikiye katlar diye düşünüyorum.Bu karı orta olcekli bankalar bile yapamıyor.

8. 7888 rakamı istirak geliri olmadan yazılan ve vergi dairesine sunulan kar. Geçmişte doasın vergi dairesine zarar sunup kar açıklamışlığı var. Ancak bu kel ferite güven olmaz 101. oyunu da oynayabilir. Ben 8-9 arası bir kar açıklayacağını düşünüyorum. Yabancı da satsa gitse de bu hisseye ayak bağı olmasa daha güzel olur. Burada yazan arif ve emre isimli arkadaşlar da bizim gibi yatırımcılar. Birkaç forumda rastladığım için de fikirlerine hep değer veririm. Keşke böyle bilinçli insanlar çoğalsa da abuk sabuk hisseler yerine kar edenler pirim yapsa. İyi günler bol kazançlar.

Sayfa 205/427 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •