Du bakim yine bişiler deniyor
Du bakim yine bişiler deniyor
Değerli kardeşim, hiç tahtanın sahibi olmaz olurmu? En kötü hissenin bile sahibi vardır. Heleki böyle değerli bi sasektörü ve gayrimenkul zengini bi şirketin hissesini sahipsiz bırakılırlarmı zannediyorsunuz? Hala halka arzdan bu yana yaşanan yükselişi hazmetmeye çalışıyor. Lakin bilançoyla birlikte mızrak çuvala sığmamış olacak. Vakit azalmakta çember daralmaktadır. Böyle büyük potansiyele sahip bi hisseyi sahipsiz bırakmazlar.
Sağlıklı bol kazançlar dilerim.
Selam olsun tınaz yatırımcısına.
Akşama basarlar geri aşağı, dün tavandan dönen bugün de aşağı kapatır. Neysem bilanço ne zaman arkadaşlar ??
Cengo 18 aydır bu hissedeyim ve o zamandan beri hem tahtayı takip ederim, hem takasları, kim nerede ne yapmış belli. Evet, gerçekten inanılmaz değil mi ama tahtanın sahibi yok :). Eğer Piramit dersen; Piramit zaten şirket tarafından yetkili tahta yapıcı. 1 Yıldır 8 milyon lot ile bekliyor ve tahta yapıcı olmasına rağmen 2-3 aydır işlem yapmıyor, kademeler bomboş, daha öncesinde böyle değildi, devamlı aktif rol alırdı, ben bunu demek istemiştim. Tahtaya giren çıkan belli değil son 2 ayda 3-4 defa tavana vurdurup sonra aynı yere gelen hisseden bahsediyoruz.
Citi dersen 2milyon lot Norveç varlık fonuna ait. Aylardır sabit.
Belki Garanti ve/veya İş birşey yaparsa yapar. Bu dönemde 60 tl ortalama ile topladılar 2 şer milyon lot.
SON DAKİKA :
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ; israil ile hamas arasında ateşkesin % 90 'ında anlaşıldı şeklinde bir açıklama geldi...
Önümüzdeki birkaç gün içinde bir ateşkese varılırsa, borsadaki sıkıntının en büyük sebeplerinden biri ortadan kalkmış olacak...
İnsani manada da, gazzede yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin de rahat bir nefes alma imkanı olacak...
Hayırlara vesile olsun inşallah...
google mapps bulabilirsiniz gitmeye gerek yok:)
https://www.google.com/maps/@38.3942...oASAFQAw%3D%3D
Sevgili miles Iron; yazdıklarına bende katılıyorum. Lakin yılların bana vermiş olduğu tecrübelere dayanaraktan şunu ilave etmek isterim. O piramitteki lotlarını bugün 60 liralardan almaya eli gitmeyen balinalar gün gelir 160,200 arasından birbirini ezerler malı paketlemek için. Böyle elindeki tahtayı kaybeden spekülatörlerin oldugna şahit oldum çok sefer. Kimileri buna tahta el değiştirdi der. Fakat ben buna inanmıyorum. Bu mecrada hisseyi ederinin çok altında tutarsan ,ileriyi doğru tahmin edebilen balinalar bigün gelir tahtanı elinden alıverirler. Önemli olan doğru limanda beklemektir. Biz gerçekten doğru limanda bekliyormuyuz?
Ben o balinaların gelip 150 tl üzerinden 50 ila 100 bin lot arası kademeleri parçalayacagı günü bekliyorum. ( bölünmeler hariç)
Arkadaşlar dudu amca nerde ya haberiniz varmı? 64 den 60 kadar malı yıktı üstümüze gitti. İhtiyarı gören varsa bi
zahmet söylesinde gelip şurayı alsın 100' e kadar. :)
Dudu abi en son Datça'da görülmüş. Balık sezonunu orada karşılamış :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Haziran ayında alacağımız temettünün üstüne yattılar. Bedelsiz dediler onu bile onaylatamadılar artık neler eksikse!!!
2-3 hafta önce başvuran şirketlerin bile bedelsizi onaylanmış iken 2.5 aydır bizim ki neden onaylanmadı
Temettü haziran da değil,,,,,,, 22 temmuz da idi.........
Bedelsiz 2,5 ay değil,,,,,,,,, 18 temmuz da spk başvurusu yapılmıştı...18 eylül de 2 ay olacak...
insanlara doğru bilgi vermek gerekir diye düşünüyorum....
sizin yazınızda ki gibi infağal oluşturacak bir durum yok ortada...
her şey olması gerektiği gibi, normal bir şekilde gelişiyor...
Sn.dudu da dayanama di sanırım...zarar hep
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki koç holdingin bilançosunu hazırlıyorlar. Ulan gönderecekseniz gönderin şu 2.çeyregi andaval herifler. Biraya kadar biçok şirket 3.çeyrekleri gönderecek.
Altay altay sen giderken biz dönüyorduk altayyyy boşluk aramayı bırak, bunlar ucuz numaralar :cool:
Ne yazdıysak o. Beni başvuru tarihi ilgilendirmiyor. 8 Mayısta temettü kararı verildi mi verildi, 5 Haziranda kurulda onaylandı mı onaylandı. İşte bu kadar ben buna bakarım. Geçen senede Haziranda verilmişti zaten. Bu senede aynı olması beklenir.
Sonrasında oyalama taktiği yaptılar. Madem vermeyekler ilk başta açıklasalardı bedelsizi :). Sonra 6 Temmuzda bedelsiz kararı verdiler bir anda. Onunda başvuru için ne hikmetse 2 hafta daha beklediler. Yani açıklanalı 2.5 ay oldu.
Olması gerektiği gibi olan neymiş acaba, bizden sonra başvuru yapan onlarca firma onay aldı. Ben 2.5 ayda onay alan firma görmedim daha :cool:
SPK’nın Onayladığı Sermaye Artırımları:
#Tspor %200 bedelli
#Hekts %233 bedelli
#İmasm %400 bedelsiz
#Gedik %98 bedelsiz
#Kmpur %100 bedelsiz
#Lkmnh %500 bedelsiz
#rysas %300 bedelsiz
Bunlar bugün gelen onaylar.
Tspor 28 agustosta başvuru yapmış SPKya. Üstelik bedelli olmasına, spor hissesi olmasına rağmen 15 günde onaylanmış.
Bizim hisse daha bekliyor.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bunu diyorum ama anlatamıyorum millete :) bizimki direk bedelsiz bile değil, temettü yerine veriyor adam yani maksimum 2 hafta olması lazım ama yok unutuldu gitti. Ne dolaplar dönüyor bilmiyoruz. Şuan kademeye alış giriyorum tahtacı çıldırdı aşağı basmaya çalışıyor bende inadına kademe bittikçe yazıyorum bakalım hayırlısı
Şu saat itibariyle hacim 110 bin şaka gibi :party: boş kademeye alış giriyorum direk veriyor neyin kafasında bunlar :wu:
Mart ayındaki likidite sağlayıcı işlemleri şimdi neden KAP haberi yapıyorsun.
Yada tarihler yanlışsa neden adam gibi işini yapmıyorsun Ek 30343
Kurumsal bir firma olmadığını gösteriyor.
Dudu'ya ikide bir ceza verilmesini kınıyorum...
Buca AVM imar konusunda biraz sıkıntı var diye mi bu hisse hep geri geri gidiyor.... Almaya elim gitmiyor....
13.09.2024 tarihli kap.
Hatta kap uygulamasında favorilerimde. Oradan bilgi geldi öyle bakmıştım.
Hatalı mı diye iş Bankası üzerinden de bakmıştım. Eski tarihliyi koymuşlardı.
Siz söyleyince tekrar baktım.
Ekini değiştirmişler doğrusu ile.
Duduya satasmak serbest.
Dudu cevap verince bas cezayi..
Çok haklısınız .. Cezayı neden aldınız diye bir bakayım dedim aynen “ Kari gibi dedikodu yapmayin uleeeeyn
Beni sikayet edenin taa .......†yazmışsınız .. Ne var bunda değil mi nasıl ceza verilir bu sözlere , bence taaa dan sonra …. Koymayip direk yazsaysaydiniz , siz haklısınız .. Bu ceza sonrası genel cezalarınıza baktım 27 tane ceza almışsınız çok normal hepsi haksızlık içeriyor , sizde hiç ama hiç hata yok ..
Bana ilismeyene ben de ilismem..
Akşam oldu toplam işlem ededi 150 bin lot. İşlem hacmi iyice düştü. Tamamen bilançoya odaklanmış gözüküyor . 150 bin lot işlem nedir yaw. Sanki poip'te işlem görüyor. Nereye kırarsa sert kıracak gibi bi hava var. Anlık fiyat 57.70. Toplam işlem hacmi 150 bin 894 . Komedi.
https://x.com/fintables/status/18364...mImj6VqZg&s=08
Bilanço geldi hayırlı olsun
https://i.hizliresim.com/6rqjn9w.png
Bilanço hayırlı olsun...
Kârın çoğu yatırım amaçlı gayrimenkul artışından gelmiş. Yinede kâr kârdır. Hayırlı olsun
Selam olsun tınaz yatırımcısına
09.55 de 64.95 ile +9a yakın aç.
10.00 da devre kes.
Bari 10 dk yüzümüz gülseydi
Bilanço kağıt üstünde müthiş, ama esas faaliyet karı beklediğimden çok düşük. He bu bizi ne kadar etkiler buna balinalar karar verecek. Ben zaten her türlü topluyorum nasılsa. Genele bakarlarsa tavan serileri ile katlaması lazım. Ama 75 önemli, burada bize bu kadar yeter deyip vur kaçta yapabilirler. Bize devamlı toplayacak adam lazım.