Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
Cengo 18 aydır bu hissedeyim ve o zamandan beri hem tahtayı takip ederim, hem takasları, kim nerede ne yapmış belli. Evet, gerçekten inanılmaz değil mi ama tahtanın sahibi yok . Eğer Piramit dersen; Piramit zaten şirket tarafından yetkili tahta yapıcı. 1 Yıldır 8 milyon lot ile bekliyor ve tahta yapıcı olmasına rağmen 2-3 aydır işlem yapmıyor, kademeler bomboş, daha öncesinde böyle değildi, devamlı aktif rol alırdı, ben bunu demek istemiştim. Tahtaya giren çıkan belli değil son 2 ayda 3-4 defa tavana vurdurup sonra aynı yere gelen hisseden bahsediyoruz.

Citi dersen 2milyon lot Norveç varlık fonuna ait. Aylardır sabit.
Belki Garanti ve/veya İş birşey yaparsa yapar. Bu dönemde 60 tl ortalama ile topladılar 2 şer milyon lot.
Sevgili miles Iron; yazdıklarına bende katılıyorum. Lakin yılların bana vermiş olduğu tecrübelere dayanaraktan şunu ilave etmek isterim. O piramitteki lotlarını bugün 60 liralardan almaya eli gitmeyen balinalar gün gelir 160,200 arasından birbirini ezerler malı paketlemek için. Böyle elindeki tahtayı kaybeden spekülatörlerin oldugna şahit oldum çok sefer. Kimileri buna tahta el değiştirdi der. Fakat ben buna inanmıyorum. Bu mecrada hisseyi ederinin çok altında tutarsan ,ileriyi doğru tahmin edebilen balinalar bigün gelir tahtanı elinden alıverirler. Önemli olan doğru limanda beklemektir. Biz gerçekten doğru limanda bekliyormuyuz?
Ben o balinaların gelip 150 tl üzerinden 50 ila 100 bin lot arası kademeleri parçalayacagı günü bekliyorum. ( bölünmeler hariç)