https://i.hizliresim.com/9c4cznh.png
0,618 i geçerse
0,786 ya...onu da geçerse 1,618 i alır..
bak 0,618 den dönmüş
Printable View
https://i.hizliresim.com/9c4cznh.png
0,618 i geçerse
0,786 ya...onu da geçerse 1,618 i alır..
bak 0,618 den dönmüş
Bir insan ne yaşamış olabilir ki bu kadar sert yazsın, tüyler ürpertici...
Bir Murathan Mungan Oyunu Adı: Mezopotamya Üçlemesi-Geyikler Lanetler CUDANA – Dokuzuncu Lanet
Soyunun uğradığı bütün felaketlere yas tutacak kadar uzun olsun ömrün
insan kalbinin bütün afetlerini yaşayasın sonsuza dek uyku haram olsun nankör gözlerine,
dostlarının ihaneti, sevdiklerinin nefreti, arkadaşlarının kalleşliği hayatinin zenginliği olsun
arafta kalsın ruhun ve bedenin ölümün kuytusunda kalmış gölgeni yeryüzünün ve gökyüzünün bütün kötülükleri kuşatsın
o kadar uzun yasa o kadar uzun yasa ki görmediğin zulüm, çekmediğin kahir duymadığın acı, uğramadığın bela kalmasın
o kadar uzun yasa o kadar uzun yasa ki yüreğin duyabileceği bütün acıları gözün görebileceği bütün zulümleri aklin hayal edebileceği bütün işkenceleri duyasın, göresin, bilesin!
o kadar uzun yasa o kadar uzun yasa ki bütün sevdiklerinin ölümlerini görsün gözlerin bütün yakınlarının yıkımlarına yansın yüreğin o kadar uzun yasa o kadar uzun yasa ki ölüm senin için en büyük mutluluk olsun
o kadar uzun yasa ki o kadar!
sn edebi borsacı dertlisin hepimiz dertliyiz beklemeye devam...
Göl mayalansın derken göl kurudu kaldık ortada.. :kahkah:
Milletin bu hisseden bir ümidi kalmadı perşembe , cuma primli kapattı bir mesaj yazan kalmadı kayıplarını kapatması bayağı zaman alacak gibi , ytd.
Ucuz olunca kimse hisseye uğramıyor tahtacı.. Hisseye biraz hareket şart... Bu sermaye ile baskı baskı nereye kadar.. 3 hanelere getir hisseyi yeni yatırımcılar gelsin.... Hala baskıyla ucuz lot toplama derdindesin..
yazan çizen yok üç haneler uzak değil diye umuyorum....
×trader cuma kapanışa son dakikada sağlam alışla kapadı pazartesi yüksek açar diye düşünüyorum bu hafta bayağı hareketli olacak sanırım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Son 1 ayda takasta türk ekonomi bankası 0 olan lotu 150 bine çıkarttı bir şeylerin hazırlığı mı mevcut acaba anlamadım bilen biri açıklarsa
Kutup ayılarının yaşam alanlarının daraldığına yönelik haberleri ne kadar ciddiye alsak da enflasyon yeterince hızlı düşmüyor, ışıldak gözlü Nebati, heterodoks bir çıkış yaparsa pkart da 4(dört)haneli rakamları görür, ben demiyorum konu komşu öyle diyor.
Hadi bakalım atayizler bunu da açıklasın.
https://www.youtube.com/watch?v=sjGl...&start_radio=1
Kemerleri bağlayalım 3 hane olmayı bekliyorum bu ay...Gedza ve pkart için yeni bir film başlıyor diye düşünüyorum grafiğe bakarak umarım eski zirveler delinir. Bol şans...
Tgsas 200 tl olduğu yerde pkart 77 tl şaka gibi....Tahtacı hisseyi resmen limon gibi ezdi pul etti...
Salina salina gel yamacima...60-65 arasina gelirse toplarim. Y.t.d
ilk 6 ay şirketler lehine hiçbir hamle hükümet tarafından olmadı bu yüzden zarar yazmaması bile çok iyi...Şirketler zor durumda pkarta özel bir durum yok....Pkart zarar açıklamadı benim için şu kötü ortamda iyi sayılır...İkinci 6 ay faiz indirimi süreci başladı bir umut genel olarak şirketlerin rahatlayacağı bir ortam oluşacak pkart ikinci 6 ay kar yazabilir yıl sonu bambaşka bir durumla karşılaşırız....Hisse zaten baskılanıyordu geri çekildi büyük ölçüde bu bilanço fiyatlarda ben hisse açısından olumsuz bir durum beklemiyorum tam tersine kötü geride kaldı yeni bilanço fiyatlamaya başlayabilir...
TEB deki mallar ortaya çıktı.
Zıpzıp mı zıplamış, yoksa .....? :kahkah:
Zıplarken, ...mışlar mı? :evil:
Eylül ü bekleyin dedim.
Ben gelmeden olmaz dedim.
Çok dayanamaz!
Bana da mal lazım.
Zıpzıp satarsa, belki alırım. :plc:
Maliyeti 76 ya yakın.
Elbette bu fiyatlardan değil!
Özel bir durum olmaz ise,
Eylül de görüşürüz. :cool:
Yazılarımda hep samimi ve dürüst oldum ,ama ciddiye alınmaması,sahiplerinin kendi sorunlari,sonuçta hisselerimi çoğalttım,daha da çoğaltacağım,önce ben alacaklarımı bitirecem TEB deki hisseleri, benim portföyümü takip eden meraklılarım almışlar,benim hisselerim neki,gurup pkart ı izlemeye alıyor onlar almaya başlayınca bakalım ne kadar dayanacak bu tahta ,,ka,,,, ka...bu hisse benim için çok değerli,zaten bilançonun iyi gelmeyeceği fiyat hareketlerinden belliydi,biz de bu oyunu bekliyorduk ve fırsata çevirmeyi planliyorduk, tahtada çok hızlı değil ama gurubun alımları hissedilecektir,tabiki önce izleyeceklerdir, tabiki asla kimseye tavsiye olmadan.
Daha önce de böyle yazdın,
Sonra kaçıp gittin!
Ne oldu, şimdi yine gelmişsin.
Keşke yazdıklarında samimi olsan.
Seni baş tacı ederim.
Çakal gibi palavra atanlarla benim mücadelem.
Senin de ondan kalır yanın yok!
Geçmiş yıllarda defalarca palavralarını okuduk.
Yalan mı?
Meydan senin,
Bu defa sözünün eri ol, yanında olalım.
Yoksa tek lot alamazsın!
Buradan kimse sana mal satmaz.
Mallar sahipli.
Aldığınla kalırsın. :one:
*PKART-Plastikkart 2025 yılı 6 aylık konsolide olmayan net dönem karı 291.726 TL (Önceki 53.850.442 TL)
Çakallar sürüsünün kim olduğu belli, ben hiçbir yere kaçmıyorum hep burdayım, ama çakallarla fazla muhatap olmuyorum,işime bakıyorum,biz yatırımcıyız,kelepir hisselere zıplıyorum,çakallar gurubu hisse taşıyanlara üstü kapalı beddualar yapacağına hissesine sahip çıksın,yatırımcıya haksız edilen beddualar,sonra edenin başına balyoz gibi iner,burada sahte nicklerle yazı yazan spekin çakalları hepsi belli,ederine gelmeden 1 lot alamaz kimse,bu ve fiyatlar bize uyar,çok kötü zıplarız,zıplamalar bu gidişle artarak devam eder, tabiki bu benim görüşüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir...çaklskc,asil...
Daha yazı yok,benim için kim ne düşünüyorsa Allah 1.mil.katını versin ona.
iş inada bindi bekliyoruz sesimiz olmasada burdayım.
Bu tahtada kimse bir şey yapamaz!
Ancak palavra atar giderler.
Önce Çakal, geçmişte birkaç defa Zıpzıp!
Ne oldu, hepsi kaçıp gitmediler mi?
Şimdi de gidecekler.
Mallarını çıkabilmek için,
Gelip gaz veriyorlar.
Ver mehteri, ver gazı! :plc:
Ajda Pekkan - Palavra Palavra
Faiz çıkar düşer döviz çıkar düşer altın çıkar düşer ülke büyür küçülür enflasyon yükselir düşer bir türlü pkart bilançosu düzelmez bu nasıl iş...Hiçbir şekilde ciro artsada artmasada kar yok...Şirket kar etmeden yıllardır çalışıyor boğaz tokluğuna....Teknoloji şirketi diye aldık o hissi hiçbir zaman vermedi. Bir şirket kar etmeden yıllarca boğaz tokluğuna niye çalışır...
O kadar bekledim 75 altına salmadılar!
Tutan iyi tutuyor, tebrikler. :bravo:
Yine de düşecek,
Bekliyor olacağım. :plc:
Göl kenarında beklemekten göl kurudu.. Hissede kimse kalmadı..
Yazıklar olsun...
Eskilerin çok sevdiğim bir sözü var, değişik versiyonları da var :
"Hem pekmezim dökülmesin hem dötüm zkilmesin."
Bu kağıttaki durum tam da budur, yeter artık salın gitsin.
Hocam yanlız dikkatimi çeken bişey var borsa eksi iken düşüyor ama ufak bi artıda anında topukluyor malı kaptırır diye ödü kopuyor ama zaman daralıyor önümüzdeki ay faiz kararı var büyük ihtimal düşüş devam edecek fiyatlamalarda bugün yarın başlar artık pkart yakalayana aşk olsun diye düşünüyorum inşallah gönlümüzce olur
Bunun performansı çok düşük...Bu lot ile çok seri hareketler olmalı ama aç olunca tahtacı herkes stres yaşıyor..Hep ben diyen bir tahtacısı var..psdtc tgsas gibi hisseler uçtu pkart çok aşırı geride bizde şans yok malesef..Benim çok farklı hisselerim var allahtan yoksa tek bu olsa kafayı yerdim...
Yakup abi geldiyse bir 100 hareketi yapar :)
Tgsas Tmpol eküri dedik ikisinde de bir hikaye çıktı şansa bak arkadaş bizim nasipte bu gudubet:)
Neyse Kasım aralık zirve tazeler diye bekliyoruz bakalım sonra yine çekerler 100 lere 2026 ikinci yarı da asıl hareketi yapar gibi duruyor.
Paramız pul oldu bu hala hareket yapacak... Yarın tavan yapan hisselere bir bakın bilançosu güzel olan var mı.. Genelde yok oluyor ama ne hikmetse bir pkart o listede olamıyor bu tahtacıyla alakalı bir durum... Pkart tahtacısında iş yok..