Sayfa 210/211 İlkİlk ... 110160200208209210211 SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    O kadar bekledim 75 altına salmadılar!
    Tutan iyi tutuyor, tebrikler.

Yine de düşecek,
    Bekliyor olacağım.
    Gelmeye başladı.
    İlk alımlar verimli oldu.
    Devamı gelecek.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Göl kenarında beklemekten göl kurudu.. Hissede kimse kalmadı..

3. Yazıklar olsun...
    Eskilerin çok sevdiğim bir sözü var, değişik versiyonları da var :
    "Hem pekmezim dökülmesin hem dötüm zkilmesin."
    Bu kağıttaki durum tam da budur, yeter artık salın gitsin.

4.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Yazıklar olsun...
    Eskilerin çok sevdiğim bir sözü var, değişik versiyonları da var :
    "Hem pekmezim dökülmesin hem dötüm zkilmesin."
    Bu kağıttaki durum tam da budur, yeter artık salın gitsin.
    Bu hissenin tahtacısı aç malesef......Sadist olduğunu düşünüyorum..

5. Hocam yanlız dikkatimi çeken bişey var borsa eksi iken düşüyor ama ufak bi artıda anında topukluyor malı kaptırır diye ödü kopuyor ama zaman daralıyor önümüzdeki ay faiz kararı var büyük ihtimal düşüş devam edecek fiyatlamalarda bugün yarın başlar artık pkart yakalayana aşk olsun diye düşünüyorum inşallah gönlümüzce olur

6.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam yanlız dikkatimi çeken bişey var borsa eksi iken düşüyor ama ufak bi artıda anında topukluyor malı kaptırır diye ödü kopuyor ama zaman daralıyor önümüzdeki ay faiz kararı var büyük ihtimal düşüş devam edecek fiyatlamalarda bugün yarın başlar artık pkart yakalayana aşk olsun diye düşünüyorum inşallah gönlümüzce olur
    Bunun performansı çok düşük...Bu lot ile çok seri hareketler olmalı ama aç olunca tahtacı herkes stres yaşıyor..Hep ben diyen bir tahtacısı var..psdtc tgsas gibi hisseler uçtu pkart çok aşırı geride bizde şans yok malesef..Benim çok farklı hisselerim var allahtan yoksa tek bu olsa kafayı yerdim...

7. Yakup abi geldiyse bir 100 hareketi yapar
    Tgsas Tmpol eküri dedik ikisinde de bir hikaye çıktı şansa bak arkadaş bizim nasipte bu gudubet
    Neyse Kasım aralık zirve tazeler diye bekliyoruz bakalım sonra yine çekerler 100 lere 2026 ikinci yarı da asıl hareketi yapar gibi duruyor.

8. Paramız pul oldu bu hala hareket yapacak... Yarın tavan yapan hisselere bir bakın bilançosu güzel olan var mı.. Genelde yok oluyor ama ne hikmetse bir pkart o listede olamıyor bu tahtacıyla alakalı bir durum... Pkart tahtacısında iş yok..

Sayfa 210/211 İlkİlk ... 110160200208209210211 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •