Böyle küçük sermayeli bir þirketi satmayý doðru bulmuyorum. 4 senedir sabrediyorum. Satmamak için kendime bahaneler buluyorum. teknik seviyeleri doðru belirlesemde trade yapamýyorum. oda benim tecrübesizliðim. citi güzel lot toplamýþ son bir ayda
Böyle küçük sermayeli bir þirketi satmayý doðru bulmuyorum. 4 senedir sabrediyorum. Satmamak için kendime bahaneler buluyorum. teknik seviyeleri doðru belirlesemde trade yapamýyorum. oda benim tecrübesizliðim. citi güzel lot toplamýþ son bir ayda
Alnusun mayacinin mali cti de.
En son 110lu seviyelerde citi 3,86 Mn du . Satisda oda vardý. Simdi ise ,90 üzeri alnustan çýkaný 70 den üzerine eklesek zaten cikiyor aslýnda ortaya ama sn.TA'nin bu konuda grafiði daha okunur sade ve detayli .Bunu bizimle paylaþýrsa seviniriz .
Alnustantan çýkan, citi ,is ,grntide gibi
Bu konuda sn.TA nin bilgisi yorumu ve grafiði iyi olurdu aslýnda.
Talepler havada kalmasýn diye sorulara cevap vereyim:
Takas her ne kadar her zaman doðruyu göstermese de, biraz detaya girmeye baþlayýnca daha net bilgileri görebiliyoruz...
Yine de tahtacý isterse ustalýðýna baðlý olarak tüm iþlemlerini perdeleyebilir...
Þu anda çok derine inmeden sadece görünene bakacak olursak, Brüt Takas sonrasýndaki tepeden baþlaya düþüþte baþ rolde olan oyuncularý aþaðýda tablodan görebiliyoruz...
-412bin lotla neredeyse tek satýcý ANC gibi görünüyor...
Alýcýlar ise; IYM ve GRM ilk sýradalar...
CIY ise neredeyse deðiþim göstermemiþ durumda...!!!
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Görüldüðü gibi ANC 'den çýkan mallar CIY 'e gitmemiþ, tam tersi büyük bir miktarý, tahtada önemli etkileri olan 2 kuruma gitmiþler... IYM ve GRM...
Diðerleri ise benim açýmdan önem arzeden 2 kuruma gitmiler: TEB ve HSY. Bence en önemlisi de HSY gibi görünüyor. Buraya mallarýn geliþi/gidiþi biraz karýþýk olmuþ durumda...!!! HSY 'nin almýþ olduðu 66bin lot mal takasýna girmemiþ durumda...!!!
CIY 'e sadece MLB hisse virmanlamýyor, ayný zamanda FNY 'de bu kuruma mal alýp satýyor...!!!
![]()
Bu da tek baþýna CIY 'in takasý ve AKD 'si...
Görüldüðü üzere Takas ve AKD uyumsuz çalýþmýþ. Yani sadece MBL alýþlarý deðil, ayný zamanda FNY alýþlarý da olmuþ. O nedenle Takas ve AKD uyumsuzluðu oluþmuþ durumda...!!!
Ben CIY 'e çok önem atfetmiyorum. CIY burada paravan kurum konumunda...!!! Belki FNY alýþlarý gerçek yabancý olabilir am MBL kesinlikle yönlendirmeli ve manuel iþlemler ile karýþýk sularda geziniyor. CIY 'a bakarsanýz bir sonuca varamaz, hatalý çýkarýmlar yaparsýnýz...!!!
![]()
Yer Ýmleri