En güzel proje buydu bakalım nasip:shh:
https://www.korucuoglumimarlik.com.t...asmane-cukuru/
Bu başlığı şu anda 25 kişi okumaktadır. (1 üye ve 24 ziyaretçi)
paslı çivi
Printable View
En güzel proje buydu bakalım nasip:shh:
https://www.korucuoglumimarlik.com.t...asmane-cukuru/
Bu başlığı şu anda 25 kişi okumaktadır. (1 üye ve 24 ziyaretçi)
paslı çivi
Belediye binası yapılması elzem oldu çünkü
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde binlerce işçinin maaş ödemelerinde büyük sorunlar yaşanırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan flaş bir hamle geldi. Tugay, belediyeye ait İstanbul Beyoğlu'ndaki bir arsa dahil olmak üzere toplam 103 taşınmaz satışa çıkarıldı. 27 Ocak'ta yapılacak satış ihalesinden yaklaşık 1 milyar liralık bir gelir elde edilmesi planlanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın talimatı ile içlerinde daha önce defalarca satış listesine konmasına rağmen alıcı bulmayan İstanbul Beyoğlu'ndaki arsanın da bulunduğu 103 adet taşınmazı satışa çıkarıldı.
.
YÜKSEKLİK SERBEST OLUNCA 5-6 METRE DAHA KAZI YAPILMASI LAZIM KEMAL ABİ ÖYLE DEMİŞTİ RAHMETLİ MEKANI CENNET OLSUN.
Basmane Çukuru planıyla ilgili flaş gelişme... Yoğunluk arttı yükseklik serbest!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Basmane çukuru ile ilgili ‘eskiye’ döndü. Daha önce inşaat yoğunluğu 74 bin metrekareye düşürülen plan yeniden 104 bin metrekareye çıkarıldı. Büyükşehir Belediye meclisinde görüşülecek ilgili önerge imar komisyonundan oy birliği ile geçti. Büyükşehir 2013’te mahkeme tarafından tescillenen plana dönmüş oldu.
15.01.2025 - 14:52
BÜYÜKŞEHİR'İN ACELESİ VAR HER GEÇEN GÜN PARA KAYBEDİYOR BİRÇOK YERE KİRA ÖDÜYOR...:Sad:
:shh:
ASKIYA ÇIKMAYACAK KORUMA KURULUNA GİTMEYECEK
Keşke Rahmetli Kemal abi de bugünleri görseydi iyi adamdı
Öte yandan plan mecliste kabul edilirse, askıya çıkmayacak ve koruma kurulunun önüne gitmeyecek. Daha önceki plana dönüldüğü için böyle bir şeye gerekli olmadığı bildirildi.
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (2 üye ve 13 ziyaretçi)
paslı çivi, emin
Bu kadar takip eden üye var neden yazmaya korkuyorlar Allah'tan ki işlem görmüyoruz.:evil:
paslı çivi benim tahminim ümitlerini yitirip ileriyi tahmin edenlere devrettiler hisselerini bakıp acaba ne olacak modunda sakinden izliyorlar başka bir açıklamasi olamaz.
İnşaatı izleyen emekliler gibi ülkeyiz valla
Değerli üstat görüşlerinize katılıyorum şu açıdan ortalık yıkılıyor birbirlerine rest çekenler var bizim de orada bir sesimizin çıkması lazım Daha bilgili daha donanımli kardeşlerimizinde görüş ve düşünceleri olması lazım hatta İzmir'in yerel ya da ulusal haber/gazetelere bir şekilde sesimizi duyurmamız gerekir diye düşünüyorum.
Neyse fazla yazmayalım bizim emektar/emeklileri rahatsız edip uykularını kaçırmayalım:kahkah:
[QUOTE=paslı çivi;6965769]Vay be gecmis yıllara bakkk makine takım o zaman 41 kat hareket yapmıştı :evil::drunk:
Şimdi 2 liraya ihlaslar bile kalmadı:kahkah: gerçi fiyatını bilmiyorum şimdi.[/QUOTE
EGYO İLE BALAT arasında gidip geldim hatta piyasa öncesiişlem platformu sözleşmesi imzalamam gerektiği uyarısı vermişti ekranımda bende alamamıştım :)= Şimdi 58 TL ozamanlar 0,40 larda felandı Sn Paslı çivi :)
Tahtamız açılırsa @$& üzeri bekliyorum...:drunk: alan alır satan satar tabiki açılırsa :drunk:
Al sat tut tavsiyesi değildir nasıl olsa kapalı tükkan :oleyo:
Sayın paslı çivi rumuzlu arkadaşım
EGYO nun borç alacak durumu nedir ve Basmane çukurundan gelecek para ile borçlar kapatılırsa geriye hatırı sayılır bir meblağ kalır mı
Bende EGYO. yok , eplas var ve Basmane çukurunda her iki şirketin de payı olduğu için değerli araştırma ve görüşlerinizden yararlanabilmek için bu topiğe yazdım.
Şuan onun bilgisini veremem yıllardır güncelleme yapılmadı mutlaka bir güncelleme yapılacaktır muaf olanlarda vardır egyo nün kimseye borcu yokkk tam tersine alacağı var Denizli'deki taşınmaz satıldı basın haberlerinde var galiba 28.100.000 dolar'a, herkese baksan EGS yatırım A.S nin tek alacağı yokkkk yok bazilari hayal dünyasında yaşıyor. Belki de bende:drunk:
OYUN İÇİNDE OYUN KURULUYOR TUZAKLARA DİKKAT:evil:
İzmirde azınlıkların tarihi yapılaşmanın hedefinde
İzmir'de Ermeni ve Rum tarihinin üzerine binalar ve fuar alanı inşa edildiğine dikkati çeken mimar Talat Ulusoy, oluşturulmak istenen milli mimari gayretinin ise başarısız olduğunu söyledi.
17 Ocak 2025
https://politikahaber.com/izmirde-az...nin-hedefinde/
YÜZ BİNLERCE ARAŞTIRMA BİLİM ADAMI GAZETECİNİN KÖŞE YAZISI...:kahkah:okudum
Gündem Basmane Çukuru'ndaki son karar: Demek ki değişiklik mümkünmüş!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirilen Basmane Çukuru ile ilgili değişiklikle ilgili görüşlerini anlatan İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü, Gazeteci Ümit Yaldız, “Demek ki değişiklik mümkünmüş. Bu değişiklik, başka değişikliklerin de olabileceğini gösteriyor. Hem Konak’ta Büyükşehir binası yapılacak, hem de belediyenin Basmane’de bir binası daha olacak. Başkan Tugay’ın bu son hamlesi, eleştirilere kayıtsız olmadığını göstermiştir” dedi.
Zeka ile akıl arasında çok ince bir çizgi vardır :drunk::evil:
Adam inşaat mühendisi olmuş çizmeyi ayağına giymemiş inşaat sahasına inmemiş ama mühendis olmuş bu da bunun gibi bir şey Ben de bundan sonra gazeteci olacağım hem de en enkirmen:drunk:
Konak ilçesi, İsmet Kaptan Mahallesinde yer alan 1039 ada, 8 parselin mevcut imar planındaki yapılaşma koşullarının ve plan notlarının düzenlenmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine yönelik alınan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 16/08/2024 tarihli, 04.799 sayılı ve 20/11/2024 tarih, 04.1165 sayılı Kararlarının, Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığının 13/01/2025 tarih ve 2390560 sayılı yazısı ile I. Hukuk Müşavirliğinin 13/01/2025 tarih ve 2390711 sayılı yazısı doğrultusunda iptal edilerek; İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 15/02/2013 tarih, 05.443 sayılı Kararı ve İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 26/04/2013 tarih, 1230 sayılı Kararı ile de uygun bulunarak, Belediye Başkanlığımızca 18/06/2013 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının yürürlükte kalması hususunun oybirliği ile uygun bulunduğuna ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu. (İmar ve Şehircilik Dai.Bşk.E. 2390872)Komisyon Raporunun, Komisyondan Geldiği Şekilde Kabulüne Oybirliği ile Karar Verildi.T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞIYazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı – Meclis Şube MüdürlüğüSayı : 97509404-105.04.01-12 21/01/2025Konu : Karar Özeti İlanı
İNŞAAT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?TMSF, prosedürleri tamamladıktan sonra proje hazırlayıp Konak Belediyesi’ne sunacak. Onay sürecinin ardından inşaat çalışmaları resmen başlayacak. Başkan Tugay’ın açıklamasına göre, bu sürecin birkaç ay içinde tamamlanması bekleniyor.İzmir’in kalbine kazandırılacak bu projelerin şehirde yeni bir dönem başlatması ve yıllardır çözülemeyen Basmane Çukuru’nun İzmir’e yakışır bir şekilde değerlendirilmesi hedefleniyor. Kaynak: Basmane Çukuru'na Rezidans ve AVM Projesi Geliyor!
Basmane Çukuru Projesi Detaylarıİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında, şehrin uzun süredir çözüm bekleyen sorunlarından biri olan Basmane Çukuru için önemli açıklamalarda bulundu. Koruma Kurulu'nun yeni plan notlarını onayladığını duyuran Başkan, "Basmane'de yüksek ve göze batan bir yapı inşa edilmeyecek. Nitelikli bir proje hazırlandı. Uzun yıllardır devam eden sorunlardan biri çözülmüş olacak." dedi.https://youtu.be/tkm16_DVwRA?si=V-ZCmYZ9P7aAMmVQ
BAŞKAN SEN MERAK ETME BASMANE ÇUKUR'UN REKORUNU KİMSE KIRAMAZ:kahkah:
BASMANE ÇUKURU İÇİN ORTAK PAYDADA BULUŞULAN BİR NOKTA VAR
İzmir'de önemli gündem maddeleri arasında yer alan yılların kronik sorunu Basmane Çukuruna yapılacak projenin ayrıntıları netleşmişti. Kaya, konuyla alakalı olarak, Basmane Çukuru uzlaşı ile çözülmesi gereken bir nokta. TMSF ile büyükşehir görüşüyor. Bir an önce bu ayıptan kurtulmamız lazım. Akış da bu noktada gidiyor. Ortak paydada buluştukları bir nokta var. Bunu devam ettirmeleri gerekiyor dedi.
https://www.egedesonsoz.com/ak-parti...rsi-karsiyayiz
İyi geceler, ben uzun zamandır buraya girmediğim için üyelik bilgilerimide unutmuştum. Tekrar.uyelik yeniledim. Okuyorum sürekli de bilgi paylaşımı yapamiyordum. Hersey gönlümüzce olur insallah..
Anladığım kadarıyla belediye biraz şu maaş ödemesi sıkıntısıyla ugrastı yakında normal gündemine dönüp bir açıklama duyarız diye tahmin ediyorum.
Sayın Paslı çivi teşekkür ederim. Benim konunun gelişimi ile ilgili pek bir durumum olmuyor. Sizlerin paylaşımı ile bilgileniyorum. Kolay gelsin , iyi pazarlar.
Allah yardım etsin herhalde bı 27 yılda bunlar bekler:drunk:
HİÇ CANINIZI SIKMAYIN 27 YIL GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇER :Sad: tecrübe konuşuyor :rules:
Zorlunun gökdelen projesine veto... Konak yazı yazdı, Büyükşehir ruhsatı iptal etti!
Konak Belediyesi, Zorlu Holdingi tarafından Çankayaya yapılacak gökdelen projesinin iki yıldır başlanmadığı gerekçesiyle ruhsatının iptal edilmesi gerektiğini Büyükşehir Belediyesine gönderdi. Büyükşehir de projenin ruhsatı iptal etti.
Zorlu derken bizle alakası yokkk:wave:
https://m.egepostasi.com/default.asp...news_id=352506
Maşallah bu kadar katılım var:oleyo::halay:
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (1 üye ve 25 ziyaretçi)
Herhalde silivri'ye gideriz diye hiç kimse yazmak istemiyor:evil:
paslı çivi
Egyo ile ilgili gelişmelerden pek haberim olmuyor. Buradan ve Ege basınından duyuyorum demek istedim. Çok miktarda hissem var ve heyecanla sonuç bekliyorum tabii. Mazhar ve Eplas tan zamansız ayrıldım. Buradan telafi ederim inşallah.
Saat gibi işliyor :oleyo:
Yıllardır işgalci konumundaki Lunapark kaldırılıyor... Kent merkezine dev yeşil alan geliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ın içinde işgalci durumunda bulunan Lunapark’ın tahliye işlemlerine başladı. Tahliyenin tamamlanmasının ardından alan, botanik bahçesi ve yeşil alan yapılarak İzmirlilerin kullanımına sunulacak
Isparta üzüm pazarında 186 metrekare dükkan 58 milyona satışa çıkartılmış buradan pay biçin Isparta ni're Basmane çukuru Nire:evil: