Sayfa 209/216 İlkİlk ... 109159199207208209210211 ... SonSon
Arama sonucu : 1721 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    BAŞKAN SEN MERAK ETME BASMANE ÇUKUR'UN REKORUNU KİMSE KIRAMAZ

BASMANE ÇUKURU İÇİN ORTAK PAYDADA BULUŞULAN BİR NOKTA VAR
    İzmir'de önemli gündem maddeleri arasında yer alan yılların kronik sorunu Basmane Çukuruna yapılacak projenin ayrıntıları netleşmişti. Kaya, konuyla alakalı olarak, Basmane Çukuru uzlaşı ile çözülmesi gereken bir nokta. TMSF ile büyükşehir görüşüyor. Bir an önce bu ayıptan kurtulmamız lazım. Akış da bu noktada gidiyor. Ortak paydada buluştukları bir nokta var. Bunu devam ettirmeleri gerekiyor dedi.

https://www.egedesonsoz.com/ak-parti...rsi-karsiyayiz
    ANLAŞILAN BAŞKAN BASMANE ÇUKURU KONUSUNA BİRAZ FRANSIZ KALMIŞ ÇOK ÇOK GERİDEN TAKİP EDİYOR MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR ARTIK HER ŞEY TAMAM BELEDİYE MECLİS KARARLARINDAN SORUNSUZ GEÇTİ EL MAHKUM
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    ANLAŞILAN BAŞKAN BASMANE ÇUKURU KONUSUNA BİRAZ FRANSIZ KALMIŞ ÇOK ÇOK GERİDEN TAKİP EDİYOR MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR ARTIK HER ŞEY TAMAM BELEDİYE MECLİS KARARLARINDAN SORUNSUZ GEÇTİ EL MAHKUM

Benim anlamadığım bu kadar kişi tribünden izliyor

Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (1 üye ve 29 ziyaretçi)

paslı çivi
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bu kadar kişi tribünden izliyor

Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (1 üye ve 29 ziyaretçi)

paslı çivi
    Komedi dükkanı

4. İyi geceler, ben uzun zamandır buraya girmediğim için üyelik bilgilerimide unutmuştum. Tekrar.uyelik yeniledim. Okuyorum sürekli de bilgi paylaşımı yapamiyordum. Hersey gönlümüzce olur insallah..

5. Anladığım kadarıyla belediye biraz şu maaş ödemesi sıkıntısıyla ugrastı yakında normal gündemine dönüp bir açıklama duyarız diye tahmin ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    İyi geceler, ben uzun zamandır buraya girmediğim için üyelik bilgilerimide unutmuştum. Tekrar.uyelik yeniledim. Okuyorum sürekli de bilgi paylaşımı yapamiyordum. Hersey gönlümüzce olur insallah..
    Üstad hoş geldiniz katkılarınızı bekleriz.

7.  Alıntı Originally Posted by Douche Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla belediye biraz şu maaş ödemesi sıkıntısıyla ugrastı yakında normal gündemine dönüp bir açıklama duyarız diye tahmin ediyorum.
    Üstad artık belediyelik iş kalmadı. Her geçen boş gün belediyenin zararına çünkü KİRA ödüyor inşaatın yapımı en az 2-2,5 yıl sürse yapimi belki konkordato ilan etmekten kurtulur ironi yaptım

8. Sayın Paslı çivi teşekkür ederim. Benim konunun gelişimi ile ilgili pek bir durumum olmuyor. Sizlerin paylaşımı ile bilgileniyorum. Kolay gelsin , iyi pazarlar.

Sayfa 209/216 İlkİlk ... 109159199207208209210211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •