http://i.hizliresim.com/qv8kMR.png
gelecek program
önümüzdeki aylarda vizyonda
Printable View
http://i.hizliresim.com/qv8kMR.png
gelecek program
önümüzdeki aylarda vizyonda
Secimin kaybedenleri:
1-Secimin en onemli kaybedeni Tayyip Agam ve Akp tabanidir. Akp tabani kaybettiginin farkinda degil, zaferlerini kutluyorlar.
2-Secimin ikinci kaybedeni Chp tabanidir. Amaclari Tayyip agami devirmekti, Kilicdaroglu ve Muarrem bunlari kandirdi. Meral Abacuk'u cati aday yapsalar ve "affi" Meral Abacuk dillendirseydi, secim ikinci tura kalmisti, ikinci turda ise Tayyip Agamin hec sansi yoktu.
3- Saadet Partisi ve Molla kaybedenlerdendir.
4-Vatan Partisi ve Perincek kaybedenlerdendir. Bu kadar tantanaya ragmen sifir...
Secimin kazanani:
1-Secimin kazanani Devlet Bahceli'dir.
2- Hdp bir diger kazanandir.
3-Baraji gecmesi ve galiba Diyarbakirdan milletvekili cikarmasi sebebiyle Iyi Parti ve Meral Abacik da kazananlar arasindadir. Sayet siyasete girmek isteyen varsa, Iyi Parti'den baslayabilir. Bu partinin gelecegi saglam.
Artik Tayyip Agami, saclari, kaslari boyali, bakimli tvlerde goremeyeceksin...Tvlerde yorgun, yasli bir adam goreceksin. Surekli oy kaybedecek.
"Artik yoruldu, bu is tamam" bir mottodur.
Ekonomik sikintilar, diger siyasi basarisizliklar, hepsi Tayyip Agamin ustune yikilacak.
Artikin Tayyip Agam bir gunah kecisidir.
Yine erken secim olacak...
Sonuc bellidir...
Gercekler boyledir, insanlar gercekleri duymaktan hec hoslanmazlar...
üretim özürlü ve finansal katakullilerden beslenen montajcı taşeron hamsolar birliği
Artik Reformlara odaklanilmali diye açıklama yapmış
Bu aciklamayi yapan hamsolar ne zaman üretime odaklanacaklar siz merak ediyor musunuz
Ben etmiyorum
Çünkü cevabın hiçbir zaman olduğunu biliyorum
O yüzden Türkiye , son 5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da yoluna bu hamsolar olmadan devam edecektir diye düşünüyorum
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak endeksdeki sat görünümünde elbette ki bir bozulma yok
Bugün yüzde 3.5 yukarıda iken de bozulma yoktu zaten
Bu işler öyle bir kaç günde olacak işler değil
Geçmiş yıllara baktığımızda , ciddi dip çalışmalarının yaklaşık 3-6 ay arasında olduğu görülür
Ama olay şu ki 85-95 arasinin bist100 de mal toplama alanı olduğu görüşüm degismedi
Bist30 için ise , kabaca 100k diyelim
Bundan sonraki olası dip çalışmalarının merkezinde AVRUPA olacaktır
Avrupa dünyanın yeni ve taze mezesidir artık
Mutfakta hazır , servis edilmeyi bekliyor diye düşünüyorum
TEKNİK GORUSUMUN Özeti:
1) BİR AY ONCESİNDEN YAZDİGİM GİBİ
BİST30 DA 85-95 BOLGESİNİ DİP BOLGESİ OLARAK GÖRÜYORUM
2) AYLAR ONCESİNDEN YAZDİGİM GİBİ
KURESEL PİYASALARDA ARTİK DUSUSLERİN BASROL OYUNCUSU AVRUPADİR
3) YİLLARDİR YAZDİGİM GİBİ
BİZDEKİ BAZİ CAKALLAR BUNU YİNE İCSEL FAKTORLERE BAGLAYARAK ( Faiz oranları , kur , veya ekonomi yönetiminde o mu var bu mu yok , merkez bankası bağımlı mi değil mi ve benzeri )
ZAMANLAMALARDA UFAK TEFEK OYNAMALAR YAPARAK , EKONOMİK GİDİSATİ SEKİLLENDİRMEYE CALİSACAKLARDİR
SOZGELİMİ
İSPANYADA İTALYA DA YADA ALMANYADAKİ BİR GELİSMEDEN DOLAYİ BİR DUSUSUN GELECEGİNİ BİLİP PİYASAYİ ZORAKİ AYAKTA TUTUP
ARDİNDAN DA , İCERİDEN GELECEK BİR ACİKLAMAYİ VEYA BİR TAVRİ OLUMSUZ BULUP , TOPTAN SALDİKTAN SONRA
BAK GORDUNUZ MU İSTE BUNDAN DUSTUK , PİYASA DOSTU SEYLER DEGİL BU SEYLER KURNAZLİGİNİ YAPMAYA CALİSMAYA DEVAM EDECEKLERDİR
COK GORDUK BU BİT YAVRULARİNİN BU TARZ DAVRANİSLARİNİ
AMA SONUC BELLİ VE NET
BASARAMAYACAKLAR VE TASFİYE EDİLECEKLER
BİR SURE SONRA PİYASANİN KONTROLUNU DE TAMAMİYLE KAYBEDECEKLER ZATEN , O GUNLER YAKİN
ALUUUV LONDRA DİYEREK MAL DEGNEKLİGİ YAPANLARİN VE ONLARİN ÜRETİM ÖZÜRLÜ MONTAJCİ TASERON ABİLERİNİN SONUNU HEP BİRLİKTE İZLEYECEGİZ
Günün özeti
Efenim biz bilimsel konuşuyoruz , gerçekler birdir
Ekonominin realitesi lakirdirdilari arasında
Buradaki hamsolari vasıtasıyla Londra resmen meydan okudu , benim anladığım bu
Bağlandıkları dört gözün dediklerinden anladığım
Buyumeyin hatta kuculun , üretimi falan zaten ittiredin yada en fazla laklakini yapın , faiz döviz borsa üçlüsünün regulasyonunu piyasaya yani Londra ya bırakın
Yoksaaaaaa
Özetle bu
Nevrotic yelloz da lakirdisina devam ediyor
Üretim diyen var mı ? Yok
O zaman degneklige devam diyorlar
Ama sadece diyorlar , demekten başka bir şey ellerinden gelmez o yüzden diyorlar işte :)
Üretim den bahsedilmemesi çok anlamlıdır aslında
Üretim demek , düşük faiz oranları demek
Ağzını açıp , aldı sattı kaptı kaçtı bir takım fonları sıcak para girişi olacak diye beklememek demek
O sıcak para zaten buradan kar transferi yapmak için geliyor
Aynı zamanda üretim denince , millet kafayı üretimden başka her haltla ilgilenen belli başlı özel sektör sirketlerine cevirir ve bundan rahatsız olurlar
Üretim denince sermaye piyasaları , sadece yurt dışına kar transferi amaçlı kullanılmaz yani degneklik minimal dozda yapılır
Velhasıl üretim kelimesini dahi kullanmak istemezler
Önümüzdeki günlerde ağır ağır yavaş yavaş
üretimden kaçan korkan şirketler ile üretim yapılabilmesi için uygun finansal ortamın oluşmaması yönünde gayret edenlerin tasfiyesini hep birlikte izleyeceğimizi düşünüyorum
Londra'nın degnekligini yapan ezberci hamsolarin bilmiş cumlelerine asla kanmayin nacizane tavsiyem
Benim icadim olan "teleferikle havadan hayvan yemleme" sistemini sakallinin biri calmiş....
Ben de zati lazoglundan caldiydin....
:)))))))))))))))))))))))))))))))
OHAL in kalkıp kalkmaması gerektiğine devletin
Güvenlikten sorumlu kurumları karar vermelidir
Öyle
Piyasalar istiyor , Londra da bir hedge fon çarpmak için gelecekmiş de OHAL den dolayı iskil yapmış sıcak para getiremiyormus , sonra borsa düşermiş , dolar çıkarmış , ekrandaki ekotivi hamsolari öyle demiş , üretim özürlü montajcı taşeronlar bundan rahatsizmis
Bu sebeplerden dolayı OHAL kalkmamali
Ordu , emniyet , istihbarat
OHAL için bir gereksinim kalmamıştır derse kalkar
Londra dan fon gelecek diye OHAL mi kalkar
Artı sunu da söyleyeyim
Biiiiiiiir
Borsayı nereye kadar basacaklarsa oraya kadar basarlar , yani sen OHAL i kaldırıp şirinler, pollyanna , kırmızı başlıklı kızdan oluşan bir ekip getirsen bile düşeceği varsa düşer
İkiiiiiiiiii
Eğer piyasanın yükseleceği varsa , o Londra dan gelen çakallar zaten OHAL in kendileri için bir tehdit içermediğini bildiğinden gelir alır ve piyasa yükselir
Bist30 85 binden 150 bine gelirken ne hal vardı
Ne halin varsa gör mu vardı ?
OHAL vardi
Geçiniz bunları
Ben OHAL kalksın yada kalkmasin demiyorum
Buna karar verecek olan devletin yetkili kurumlarıdır diyorum.
Adına piyasa dedikleri üç beş çakal için OHAL kaldırılmaz
Güvenlik için ilan edilmiş bir OHAL i
Yine devletin guvenlik kurumları kaldırır piyasa değil
Hatta ekranlarda , bu OHAL için sürekli
Ama kalksa fonlar gelir de , odur da budur da diyerek sürekli salya sümük vizildananlarin yaptıklarınin ben hukuka aykırı olması gerektiğini düşünüyorum
Siz kimsiniz lan !
OHAL in kalkıp kalkmaması gerektiğine iki tane kıçı kırık Londra fonu mu karar verecek bu ülkede
Bu adamlarin ben , ekranlarda bu kadar aleni degnekcilik yapmalarını tehlikeli buluyorum
Böyle bir şey olamaz
Secimlerden once Bahceli af istedi.
Tayyip agam, gundemimizde yok dedi.
Tayyip Agamin ohali kaldiracaz demesi, bu tartismadan sonradir. Hatta Bahcelinin "afta israr ediyorum" demesinden de sonradir.
Bu demektir ki, ohal de kalkacak, af da cikacak.
Devlet Bahceli az konusan adamdir. Emme agzindan cikan olur.
Bahceli, ol deyince olduranlardandir.
Viper, boş adamsin caanimmm...
:))))))))))))))))))))))))
OHAL kalkar yada kalkmaz
Benim yukarıdaki yazımda OHAL kalksın yada kalkmasin gibi bir şey var mı
YOK
OHAL in kalkması yada kalkmaması gerektiğine piyasalar yada Londra daki fon yöneticileri karar veremez
Londra'nın buradaki mal değnekleri
Ya da üretim özürlü taşeron montajcılar da karar veremez yada algı oluşturamaz
OHAL in kalkıp kalkmaması gerektiğine
Devletin güvenlik ten sorumlu birimleri
Ordusu , emniyeti istihbaratı karar verir
Burada oturup koca karı gibi o siyasetçi onu demiş bu siyasetçi bunu demiş muhabbeti yapmıyorum ben
Farklı bir şey söylüyorum
Farklı bir noktaya dikkat çekiyorum
ben istemeye istemeye de olsa, ayva göbekliye katılıyorum..
çok boş konusuyon.. dikkat dağıtmaktan başka bir fonksiyonun yok....
maalesef ki
Senin yazdıklarından,
ne dediğini anlamak ?
veya
bir "anlam bütünlüğü" çıkartmak
"Borsayı anlamaktan" daha zor.. :))))))
yönetimin yerinde olsam,
forumun ruh sağlığını korumak adına, sana kapıyı gösterirdim.. :))))))))
kendine blog aç, orada yaz
beğenen gelir like atar
beğenmeyen de blok koyar
puahahaha
puahahahaha
Londra'daki fon yoneticileri zurnanin son deligi...Londra'da olan sey bir guc odagidir, oncelikle siyasi hedefleri olan bir merkezdir, parayi kendi basiyor, referans faizi kendi belirliyor zati, hedefi para degil ki, hedefi dunyayi tek bir merkezden yonetmek.Alıntı:
OHAL in kalkması yada kalkmaması gerektiğine piyasalar yada Londra daki fon yöneticileri karar veremez
Cumhuriyeti kuran, senin alfabeni degistiren ve bunu butun ulkenin okullarinda devrim olarak okutan, iste bu merkez.
Canakkale Savaslari var olmamizin sebebidir. Ingiltere ve Fransa, dunyanin en buyuk askeri gucunu Canakkale onlerine getirdiler. Hedefleri Anadoludan Turk ve Musluman herkesi ortaasyayavgeri surmek, direnenleri yok etmekti. Anadolu, onlarin deyimiyle onasya'da bir tek Musluman birakilmamaliydi. Bunlar Avam Kamarasinda gizli oturumlarda konusudu ve bu yasak da 75 yil sonra kalkti.
Bu stratejinin mimari Churchill'di. 26 yasinda, Ingilterenin Deniz Kuvvetlerinden sorumlu bakaniydi. Kurdugu strateji cokunce, istifa etti, evinde oturup bir kitap yazdi. O kitapta kisaca şunu soyler: Laik, demokratik Turkiye Cumhuriyeti kurulmalidir. Cunku, bunun baska bir caresi yoktur.
Devletin kurumlarinda subaylar, polisler, memurlar gorev yapar. Bunlar oncelikle bu merkezin bu ulkede actigi okullarda okutulurlar, ogrenciyken tespit edilirler.Bunlarin en basarililari dis gorevlere giderler, gittikleri yerler yine bu merkezin kontrolundedir. Sonra bu basarili devlet gorevlileri memleketlerine geri gelip, yukselirler ve Turkiyede siyaseti belirleyedek mevkilere ulasirlar.
Iste sen ohalin kaldirilmasi ile ilgili karari bunlardan bekliyorsun?????????
Safsin kardes..
Halbuki, bilgisi yetersiz de olsa Kasimpasa Imam Hatip cikisli Tayyip Agam, butun samimiyetiyle karar verse, bu karar yanlis olsa dahi ben raziyim.
Sen ohalin kaldirilmasini birak, once kendi memleketinde sovan, patatis fiyatini kontrol et...
Hersey siyasettir. Gelecegi gormenin tek yolu, siyasi soylemleri analez etmek, bunlari soyleyen kisilerin vucut dillerini okumayi bilmektir.
Mesela bir ornek verem, cok unutkan oldum emme bazi seyleri hec unutmam.
Bahceli, butun bu tartismalar oncesi Londra'yi kastederek bir sey soylemisti:
Turkiya'ya karsi doviz silahini cektiler
Sonrasinda dolar 3, 80 den 4, 92'ye kademeli gitti.
Bahceli bunu nerden bildi? Bu forumda pekcok kisi, bu soz soylendiginde ha sittir, Bahceli ne bilir demistir.
Emme tam da 15 temmuz gecesi bir cumle var ki, herkes hatirliyordur.
Sabahin 2sinde Tayyip Agam nerede oldugu belli degil. Tayyip Agam ve 1.ordu kumandani Umit Dundar tilifonda konusuyorlar. 1.ordu komutani diyor ki, Istanbul'a gelin ben sizi korurum. Tayyip Agam sana nasil guvenecem diyor? Umit Dundar cuvap veriyor:
Beni Devlet Bahceliye sorun...
Himmmmmmm...
Yetkisiz abi gelsin, ordularin hiyerarsisini annatsin. Turkiyada gorunurde 4 ordu var. Bunlarin buyuklukleri, etkinlikleri, hiyerarsileri ayni degildir.
Gecmiste bazi basliklarda bunlari yazdim, bu yazilar o basliklarda kaybolup, gittiler, sindi yazmak istemeyon.
Kisaca sunu yazayim. Teamullere gore; 2.ordu komutani Kara Kuvvetleri komutani, sonra da Genel Kurmay Baskani olur...
Gercek neyse, iste yukarda adi gecen kisilerin, kritik anlarda soyledikleri sozlerin icinde.
Yani hersey siyasettir...
Cücük
Sana mı soracağım nerede yazacağımi
Bu daha ne ki
Başlangıç başlangıç
:)
hayy ağzın bal yesin "nuri" kardeş... :dvr::dvr:
bunu,
ben yazsam buna,
hemen gidiyor yönetime şikayet ediyor, hak etmediğim halde ceza alıp duruyorum. zoruma gidiyor.
Senin "nazın" geçiyor buna, :) ))))
zahmet olmazsa bir de "yaşını" sorabilir misin laf arasında ?
harbiden saf' mı ??
yoksa
saf ayağına mı yatıyor ? ben esas onu merak ettim.
Benim like ile mike ile
Forum ratingi ile site ratingi ile
Blogla Twitter ile
Takipciyle , takip etmeyenle bi ilgim alakam yok
Seyimde bile değil bunlar
Ben yazarım
Yazdığımı da koyar geçerim yavlum hunili
:)
yaz canım kardeşim yaz..
"bişi" dediğimiz yok da,
diyorum ki ;
şöyle kenara bi yere,
"çalı dibine" falan yazsan yani.. :))))
forumun orta yerine yazınca
"görüntüden" rahatsız olan da olabilir yani.. :)))))
medeniyet de lazım azıcık değil mi ??
avrupa da böyle bir "dert" yok mesela..
önce eğitiyorlar..
eğitim şart..
puahaha
puahahahaa
Forumun orta yerinde senin varlığın forumu rahatsız etmiyor da
Benim yazdıklarım mı edecek
Halbuki benim yazılarım temizdir , sana benzemez :)
Çanakkale'yi savunurken istiklal savaşımızı es geçmek tipik Abdülhamit tipi İslamcı kafasıdır.
Fesli deli ve ''onun öğrencilerinin'' savunduğu YALANLARDIR.
Çanakkale'yi geçemeyen Churchill'in gemileri 1918'de tek kurşun atmadan geçti ve payitahtın önüne dayandı.
Bunları da yazsana.
Mustafa kemal'in Çanakkale'deki kahramanlığı sayesinde İstiklal savaşının lideri olduğunu da yazsana.:rtfm:
Hele laik cumhuriyet projesini bir İngiliz projesi diye takdim etmek??:oleyo:
Loyd George'un Atatürk'e ve Türk'lere olan düşmanlığından dolayı Türkiye'ye yıllarca büyükelçi bile göndermediğinden de bahsetsene.
Bir de Avam kamarası yasak koymuş Osmanlı projesi için. :kahkah:
Sykes-Picot anlaşmasını devrimden bir kaç yıl sonra yayınlayan Bolşeviklerden öğrenmişti herkes zaten.
Bu anlaşma Fransa-İngiltere arasında gizli yapılan ve ''Osmanlı'nın topraklarının nasıl paylaşılacağını planlayan'' anlaşmadır.
1920'lerde Türkiye'nin baş düşmanının İngiltere olduğunu dağdaki çoban bile biliyordu.
Ayvagöbek; sen komplo teorileri peşinde koşan şizofren gazeteci bozmaları gibi yazılar yazıp insanları zehirleme artık istersen.
Gerçekleri bu millete anlatacak birileri gelecek elbet bu ülkeye, o zaman sen ve senin gibiler azalarak yok olacaksınız.
Son olarak; Çanakkale de bizimdir, İstiklal savaşı da, laik Türkiye Cumhuriyeti de. :byr:
oysa ki
seçimi de kazandınız ama,
neden bu kadar "gerginsin hala" ben anlayamıyom ? :) ))))))
her zaman dediğim gibi "Eğitim" şart..
Eğitim olmayınca muasır medeniyetler seviyesine de çıkamıyoruz tabi bir türlü.. :) ))))
dün twitter'de gördüm.
gavatın birisi, Atatürk'e laf çakıyordu aklı sıra..
" - Sen yanlış milleti kurtarmışsın !" diyordu.. :) ))))
tabi ki komik..
O ortamda, o zamanki şartlarda ne yapacaktı ATAM ?
- mektepliler bir yana, alaylılar bir yana mı diyecek ti ? :) )))))
"geçmişi eşelemenin" kimseye faydası yok..
önümüze bakmak gerekiyor ama
mevcut iktidarın "tavır ve ruh hali" bu kadar ortada iken,
Cumhuriyet'e ve Atatürk Devrimleri'ne düşmanlıkları bu kadar ortada iken
"o iş"
yani "ortak akıl yürütme" işi nasıl olacak ? benim aklım ona basmıyor..
Alternatif çözümlerden birisi ; "maddi menfaat ve kişisel çıkar işbirliği" olabilir..
puahaha
puahahaha
16 yıllık iktidarında
Ülkenin Eğitim Sistemini
16 kez değiştiren iktidara,
bişi söylemek gelmiyor artık içimden neden se ?
puahaha
puahahahaha
Mevcut iktidar hangi iktidar olursa olsun
Tüm sorunların çözümlerini sağlıklı bir şekilde tartisabilmek için öncelikle bağımsız ve mal değneği olmayan , üretime odaklanmış bir iş dünyası gerekir
Nasıl ki terör un gölgesi altında hiçbir şeyi sağlıklı bir şekilde tartışıp çözüme ulastiramaz isen
Aynı şekilde , üretimden kaçan bir zihniyet ve ona tempo tutan sürekli döviz faiz borsa ucgeninden katakulli yaparak nemalanmaya alışmış bir nevi kendini Britanya kantonu olarak gören hamsolar ile ,sorunlarını ne tartisabilirsin ne de doğal olarak çözüme ulastirabilirsin
Eğer maça cikacaksan öncelikle sahanın temiz ve maç yapılabilir bir formatta olması lazım
BİLDİGİMİZ TEROR İLE FİNANSAL TERORUN KARA BULUTLARİ ALTİNDA HİC BİR KONUDA SAGLİKLİ TARTİSMA YAPAMAZSİN
Sana dün anlattım , hamsolar bir sabah bir de öğleden sonra olmak üzere LONDRA ya aynı dortgoze bağlandı
Adam seçim sonrası piyasadaki yükselişin short fırsatı olduğunu söyleyip yapılması gerekenleri anlattı
Öğleden sonra yine aynı dortgoze bağlandılar
Tabi bu sefer borsa eksiydi
Herif başladı saymaya
Merkez Bankası şöyle olmalı , OHAL kalkmalı , faizler böyle olmalı , büyüme kontrol altına alınmalı
Vesaire vesaire
Bu şartlar altında hiçbir problemini doğru bir zeminde masaya yatırıp tartisamazsin
Adam Londra dan ayar veriyor aklı sıra
SİLAHLİ TEROR BUYUK ORANDA KONTROL ALTİNA ALİNDİ DAHA DA ALİNACAK
AMA FİNANSAL TERORİZM VE ONLARİN MAL DEGNEKLERİ DE KONTROL ALTİNA ALİNMADAN BİR ULKE TAM BAGİMSİZ OLAMAZ BANA GORE
O yüzden , yok o mesele hakkında ne düşünüyorsun , yok bu konuda elestirecegin bir nokta yok mu martavallarini geç bir kere
Oraya gelinceye kadar öncelikle finansal bagimsizligin kazanılması gerekir
O da olacak
Ekonomik olarak Tam bağımsız olmayan bir ortamda sorunlara çözüm aramak ister istemez , bilerek yada bilmeyerek boşa konuşmaktır
bu sefer değişiklik yapayım,
en baştan güleyim.. :)))
puahahhaa
puahahahahahaa
mevcut iktidar yönetiminde
kamu ihalelerinde yapılan değişikliklerin
"amaç ve hedeflerini" bilmeden (veya bilmezden gelerek)
ne kadar "saçma sapan" laflar ediyorsun sen böyle yaaa??? :)))))
bugün
recep erdoğan iktidarına
bağlılığını ve biat etmişliğini göstermeyen,
bunu açıkça ilan etmeyen,
recep erdoğan ile yanyana çekilmiş bir fotoğrafı bulunmayan,
hangi işadamı veya hangi ticaret erbabı yol alabiliyor bu Ülkede söyler misin ??
Sen, ayva göbeklinin de dediği gibi
gerçekten de safsın galiba :)))))
böylesine anlamsız ve de cahilce yazılar yazmaya devam edeceksen
söyle de bloklayayım seni..
sen de kurtul, ben de... :)))))))
puahahaha
puahahahahaha
Repulse kullanıcı adını fiil olarak mı isim olarakmı kullanıyorsun bilmem ama madem eğitim diyorsun önce benliğinden utanmada Türkçe bir kullanıcı adı kullan sonra eğitimi ağzına al. madem eğitim eğitim diyorsun 2003-1923=80 yılda nereye geldiğimiz ortada DÜNDE senin gibi birisi çıkmış 16 yılda militarist yatırımlarla döviz arttı diyor.f 35 391 milyar dolarlık maliyeti ve Lockheed Martin üretimiyle gerçekleşecek proje, tarihin en büyük savunma silahı programı olma özelliği taşıyor.
Ayrıca burası siyasi değil borsa forumu, dangalak, bir abd firmasının t.c.nin bütçesinin kaç katı olduğundan bile habersiz kalkmış birde borsada yatırım yapıyor.Aselsan 5 tl den 50 tl ye neden gitti otokar niyebu kadar gidiyor haberi bile yok,H aklısın eğitim şart borsada kaybedince ağlayan sızlayan tiplerde böyle tipler işte tabiki içlerinbde sende varsın repulse, siz alışmışsınız babalarınız ve dedeleriniz gibi inönü gönderecek sizler yiyeceksiniz babalarınız ve dedeleriniz gibi kalanınıda halka dağıtmak yerine parayla satacaksınız. Genleriniz gereği o günlerin özlemini çekiyorsunuz. Kemal gönderecek siler yiyeceksiniz kalanını satacaksınız. Alırmın arabadan soğanı, dötünü sıkta çalış.....
kim olduğunu bilmiyom ve ilgelenmiyom seninnen..
muhtemelen birazdan da bloklayacağım.. :) )))
ama hakkını da yemiş olmayayım.
doğru söylediğin bir yer var,
orada katılıyorum sana
Millet 16 yıldır "camış" gibi yatıyor, yattığı yerden de para kazanıyor.. :) ))))))
"beton" mevzusu şahıs hesaplarına güzel para girişi sağladı..
yannız
sıkıntı şurada ;
"muhasebe" açısından
bir yere bişi giriyorsa
bir yerden de çıkış yapmak zorunda... :))))
Giren hesabın karşılığı Çıkan hesaptır..
muhasebeciler bilir bunu..
sen bunu bilmediğine göre, muhasebeci değilsin sanırsam..
puahaha
puahahaha
[QUOTE=RePuLSe;2339702]sen kimsin be ??
puahaha
puahahaha[/QUO tanıTE]
sen kimsin tanımadınmı beni yoksaçoooooookkkkk ayıp
ayıptır söylemesi,
"öngörülerim" iyidir benim..
adamın gözünün içine baktım mı, "hayatını" okurum..
seni birazdan "bloklayacağımı" söylemiştim zaten.. :)))
dediğimi de yaparım bilesin !
ama gider ayak
sana bi de tavsiye vereyim..
kulağına küpe olsun;
büyük şirketler
hep "muhasebe" hataları yüzünden batarlar..
ya patron, ya da muhasebeci.
başka "hedef" arama.. arayanlara da kulak asma..
hadi bay bay.. :)))))))
puahaha
puahahahahaa
https://resmim.net/f/5MxNDY.png
Len sen gerçekten de hunilisin
Gelip gelip sonra da bloklayacagim sizi diyor
E gelme o zaman ne geliyorsun :)
Rahatsız herif
Sanki seni zorla sürükleyerek getirdik topige
:kahkah:
aywa mahalli seçimlere kadar eyvallah deyip tüydü,
dayanamaz gelir gerçi.
ben de bir değişiklik yapem.deyip
etrafa baktım, burası mutedil gibi geldi,
bir taburelik yer var mı? bea!
:kahkah::kahkah:
ağbey,,
noolursun kusuruma bakma..
"mutedil" dedin ya,
beni
bi gülme tuttu..
bula bula,
forumdaki en yandaş adamın topiğini bulup
"- burası bana mutadil geldi" dedin ya hani,,
sende de hiç şans yokmuş be abi.. :) ))))))
baş yandaşın topiği,
nasıl "mutadil" olacak çok merak ettim, ? :) )))
takipteyim, saygılar, hürmetler
puahahaha
puhahaha
ulumayın kardeşim
bak bunlarda uluyor ama kaç km içeriye girdik
ha ha haaaaaaaa :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=ZD8YPY8RBQc
ha ha haaaaaa
nevrotic yellotic diyor ki
ya diyor abd iran a petrol ambargosu koyuyor , ya ama böyle tehditle dünya mı yönetilir :kahkah:
daha dur , sizin her gün yalaklandığınız londra ya gelecek sıra
o yüzden diyoruz ki
kendi oyununu kendin kuracaksın londra ya yalaklanmakla bu işler olmuyor
abd londra ya döşediğinde siz de yurttan sesler korosunun tanıtımını yapmak zorunda kalırsınız artık
türkiye bölgede kendi oyununu kendi kuruyor
bunu hergün londra ya yalaklananların anlayabilmesi mümkün değil
beklesinler görsünler hamşolar :)
kırmadan,
tahkir,
tezyif
etmeden bea!
tabii kadrolu PKK ve fetocuların işi tahrik.
;)