Sayfa 208/238 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Teknik merkezi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    ... ıvır.. zıvır... tırı... vırııı..

Farklı bir şey söylüyorum

Farklı bir noktaya dikkat çekiyorum....
    ben istemeye istemeye de olsa, ayva göbekliye katılıyorum..

çok boş konusuyon.. dikkat dağıtmaktan başka bir fonksiyonun yok....

maalesef ki

Senin yazdıklarından,

ne dediğini anlamak ?

veya

bir "anlam bütünlüğü" çıkartmak

"Borsayı anlamaktan" daha zor.. )))))

yönetimin yerinde olsam,

forumun ruh sağlığını korumak adına, sana kapıyı gösterirdim.. )))))))

kendine blog aç, orada yaz

beğenen gelir like atar

beğenmeyen de blok koyar

puahahaha

puahahahaha

2. OHAL in kalkması yada kalkmaması gerektiğine piyasalar yada Londra daki fon yöneticileri karar veremez
    Londra'daki fon yoneticileri zurnanin son deligi...Londra'da olan sey bir guc odagidir, oncelikle siyasi hedefleri olan bir merkezdir, parayi kendi basiyor, referans faizi kendi belirliyor zati, hedefi para degil ki, hedefi dunyayi tek bir merkezden yonetmek.

Cumhuriyeti kuran, senin alfabeni degistiren ve bunu butun ulkenin okullarinda devrim olarak okutan, iste bu merkez.
    Canakkale Savaslari var olmamizin sebebidir. Ingiltere ve Fransa, dunyanin en buyuk askeri gucunu Canakkale onlerine getirdiler. Hedefleri Anadoludan Turk ve Musluman herkesi ortaasyayavgeri surmek, direnenleri yok etmekti. Anadolu, onlarin deyimiyle onasya'da bir tek Musluman birakilmamaliydi. Bunlar Avam Kamarasinda gizli oturumlarda konusudu ve bu yasak da 75 yil sonra kalkti.
    Bu stratejinin mimari Churchill'di. 26 yasinda, Ingilterenin Deniz Kuvvetlerinden sorumlu bakaniydi. Kurdugu strateji cokunce, istifa etti, evinde oturup bir kitap yazdi. O kitapta kisaca şunu soyler: Laik, demokratik Turkiye Cumhuriyeti kurulmalidir. Cunku, bunun baska bir caresi yoktur.

Devletin kurumlarinda subaylar, polisler, memurlar gorev yapar. Bunlar oncelikle bu merkezin bu ulkede actigi okullarda okutulurlar, ogrenciyken tespit edilirler.Bunlarin en basarililari dis gorevlere giderler, gittikleri yerler yine bu merkezin kontrolundedir. Sonra bu basarili devlet gorevlileri memleketlerine geri gelip, yukselirler ve Turkiyede siyaseti belirleyedek mevkilere ulasirlar.

Iste sen ohalin kaldirilmasi ile ilgili karari bunlardan bekliyorsun?????????

Safsin kardes..

Halbuki, bilgisi yetersiz de olsa Kasimpasa Imam Hatip cikisli Tayyip Agam, butun samimiyetiyle karar verse, bu karar yanlis olsa dahi ben raziyim.

Sen ohalin kaldirilmasini birak, once kendi memleketinde sovan, patatis fiyatini kontrol et...

Hersey siyasettir. Gelecegi gormenin tek yolu, siyasi soylemleri analez etmek, bunlari soyleyen kisilerin vucut dillerini okumayi bilmektir.

Mesela bir ornek verem, cok unutkan oldum emme bazi seyleri hec unutmam.

Bahceli, butun bu tartismalar oncesi Londra'yi kastederek bir sey soylemisti:

Turkiya'ya karsi doviz silahini cektiler

Sonrasinda dolar 3, 80 den 4, 92'ye kademeli gitti.

Bahceli bunu nerden bildi? Bu forumda pekcok kisi, bu soz soylendiginde ha sittir, Bahceli ne bilir demistir.

Emme tam da 15 temmuz gecesi bir cumle var ki, herkes hatirliyordur.

Sabahin 2sinde Tayyip Agam nerede oldugu belli degil. Tayyip Agam ve 1.ordu kumandani Umit Dundar tilifonda konusuyorlar. 1.ordu komutani diyor ki, Istanbul'a gelin ben sizi korurum. Tayyip Agam sana nasil guvenecem diyor? Umit Dundar cuvap veriyor:

Beni Devlet Bahceliye sorun...

Himmmmmmm...

Yetkisiz abi gelsin, ordularin hiyerarsisini annatsin. Turkiyada gorunurde 4 ordu var. Bunlarin buyuklukleri, etkinlikleri, hiyerarsileri ayni degildir.

Gecmiste bazi basliklarda bunlari yazdim, bu yazilar o basliklarda kaybolup, gittiler, sindi yazmak istemeyon.

Kisaca sunu yazayim. Teamullere gore; 2.ordu komutani Kara Kuvvetleri komutani, sonra da Genel Kurmay Baskani olur...

Gercek neyse, iste yukarda adi gecen kisilerin, kritik anlarda soyledikleri sozlerin icinde.

Yani hersey siyasettir...
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 27-06-2018 saat: 10:45.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ben istemeye istemeye de olsa, ayva göbekliye katılıyorum..

çok boş konusuyon.. dikkat dağıtmaktan başka bir fonksiyonun yok....

maalesef ki

Senin yazdıklarından,

ne dediğini anlamak ?

veya

bir "anlam bütünlüğü" çıkartmak

"Borsayı anlamaktan" daha zor.. )))))

yönetimin yerinde olsam,

forumun ruh sağlığını korumak adına, sana kapıyı gösterirdim.. )))))))

kendine blog aç, orada yaz

beğenen gelir like atar

beğenmeyen de blok koyar

puahahaha

puahahahaha
    Cücük

Sana mı soracağım nerede yazacağımi

Bu daha ne ki

Başlangıç başlangıç

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Safsin kardes..
    hayy ağzın bal yesin "nuri" kardeş...

bunu,

ben yazsam buna,

hemen gidiyor yönetime şikayet ediyor, hak etmediğim halde ceza alıp duruyorum. zoruma gidiyor.

Senin "nazın" geçiyor buna, ))))

zahmet olmazsa bir de "yaşını" sorabilir misin laf arasında ?

harbiden saf' mı ??

yoksa

saf ayağına mı yatıyor ? ben esas onu merak ettim.

5. Benim like ile mike ile

Forum ratingi ile site ratingi ile

Blogla Twitter ile

Takipciyle , takip etmeyenle bi ilgim alakam yok

Seyimde bile değil bunlar

Ben yazarım

Yazdığımı da koyar geçerim yavlum hunili

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Yazdığımı da koyar geçerim yavlum hunili

yaz canım kardeşim yaz..

"bişi" dediğimiz yok da,

diyorum ki ;

şöyle kenara bi yere,

"çalı dibine" falan yazsan yani.. )))

forumun orta yerine yazınca

"görüntüden" rahatsız olan da olabilir yani.. ))))

medeniyet de lazım azıcık değil mi ??

avrupa da böyle bir "dert" yok mesela..

önce eğitiyorlar..

eğitim şart..

puahaha

puahahahaa

7. Forumun orta yerinde senin varlığın forumu rahatsız etmiyor da

Benim yazdıklarım mı edecek

Halbuki benim yazılarım temizdir , sana benzemez

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Cumhuriyeti kuran, senin alfabeni degistiren ve bunu butun ulkenin okullarinda devrim olarak okutan, iste bu merkez.
    Canakkale Savaslari var olmamizin sebebidir. Ingiltere ve Fransa, dunyanin en buyuk askeri gucunu Canakkale onlerine getirdiler. Hedefleri Anadoludan Turk ve Musluman herkesi ortaasyayavgeri surmek, direnenleri yok etmekti. Anadolu, onlarin deyimiyle onasya'da bir tek Musluman birakilmamaliydi. Bunlar Avam Kamarasinda gizli oturumlarda konusudu ve bu yasak da 75 yil sonra kalkti.
    Bu stratejinin mimari Churchill'di. 26 yasinda, Ingilterenin Deniz Kuvvetlerinden sorumlu bakaniydi. Kurdugu strateji cokunce, istifa etti, evinde oturup bir kitap yazdi. O kitapta kisaca şunu soyler: Laik, demokratik Turkiye Cumhuriyeti kurulmalidir. Cunku, bunun baska bir caresi yoktur.

Devletin kurumlarinda subaylar, polisler, memurlar gorev yapar. Bunlar oncelikle bu merkezin bu ulkede actigi okullarda okutulurlar, ogrenciyken tespit edilirler.Bunlarin en basarililari dis gorevlere giderler, gittikleri yerler yine bu merkezin kontrolundedir. Sonra bu basarili devlet gorevlileri memleketlerine geri gelip, yukselirler ve Turkiyede siyaseti belirleyedek mevkilere ulasirlar.
    Çanakkale'yi savunurken istiklal savaşımızı es geçmek tipik Abdülhamit tipi İslamcı kafasıdır.

Fesli deli ve ''onun öğrencilerinin'' savunduğu YALANLARDIR.

Çanakkale'yi geçemeyen Churchill'in gemileri 1918'de tek kurşun atmadan geçti ve payitahtın önüne dayandı.

Bunları da yazsana.

Mustafa kemal'in Çanakkale'deki kahramanlığı sayesinde İstiklal savaşının lideri olduğunu da yazsana.

Hele laik cumhuriyet projesini bir İngiliz projesi diye takdim etmek??

Loyd George'un Atatürk'e ve Türk'lere olan düşmanlığından dolayı Türkiye'ye yıllarca büyükelçi bile göndermediğinden de bahsetsene.

Bir de Avam kamarası yasak koymuş Osmanlı projesi için.

Sykes-Picot anlaşmasını devrimden bir kaç yıl sonra yayınlayan Bolşeviklerden öğrenmişti herkes zaten.

Bu anlaşma Fransa-İngiltere arasında gizli yapılan ve ''Osmanlı'nın topraklarının nasıl paylaşılacağını planlayan'' anlaşmadır.

1920'lerde Türkiye'nin baş düşmanının İngiltere olduğunu dağdaki çoban bile biliyordu.

Ayvagöbek; sen komplo teorileri peşinde koşan şizofren gazeteci bozmaları gibi yazılar yazıp insanları zehirleme artık istersen.

Gerçekleri bu millete anlatacak birileri gelecek elbet bu ülkeye, o zaman sen ve senin gibiler azalarak yok olacaksınız.

Son olarak; Çanakkale de bizimdir, İstiklal savaşı da, laik Türkiye Cumhuriyeti de.
    DUHUL : 1999

Sayfa 208/238 İlkİlk ... 108158198206207208209210218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •