10 yıldır %90 nı topladıkları hisseyi bu fiyattan gelene geçene veriyorlar he!
5-6 ay sonra buralarda ol bir yere kaybolma:-)
Printable View
Şirket en azından kar açıklıyo ve bence en önemlisi temettü verdi nisan ayında,böyle şirkete güvenirim ben yatırımcı içinde önemli, şirketi yönetenlerin de işlerini iyi yaptıklarını gösterir bu.ytd.
haykırarak guldum son 1 haftadır endeks %4-5 yukselmis bu ise %7 gerilemis ..5.6 ay diyor 5.6 sonra endeks 85-90 000 aralıgında olursa bu kac olur ? tahta yapıcımısında yukselcegini biliyorsun ..ben endekse tepki verip vermemesine ve sirkete gore konusuyorum ..sirket alımı olmadıkca hissenin bir hic oldugu su bikac gunde ortaya cıktı ..cevap hakkı dogdugu icin cevap verdim herkesin kendi dusuncesi benimkide bu .kolay gelsin
vakıf yatırım 40.000 lotu nasıl koydu kademeye..
ya al yada ver..uğraşma tahtayla der gibiydi...
is yatırım 2,17 2,18 2,19 2,20 lere çeke çek alabildi 15.000 lotu...
sanki..seker finans sattığı tahvillerin dönem ödemelerini bu tahtadan çıkartıyor gibi geldi bana...
şimdi yeni bir tahvil satışı için başvurmuş bakalım buralardan mı çıkaracak ödemeleri...
kademeleri goruyorum zaten programım var ayrıca kront la bunun arasında nasıl bir bag kurdun ? kront dediigin 2 yıldır her donem karını katlayarak gidiyor is alıyor is yapıyor vs...sen sunu unutuyorsun sahibi sekerbank neki bu ne olsun ? tum bankalara bakarsan tek yukselmeyen banka sekerbank eee boyle olunca yavrusu buda yukslmiyoe hatta sirket alımı kesti 1 haftada borsa %5 yukselmesine rafmen bu %7 dustu....borsa 6 ay sonra 90 000 olsa borsa rekor kırarken dusen kagıt borsa duseken cıkacak oylemi ...bu durumda o endeksde bu kagıdı 1.30 lardan alırım ...%90 topladıgı kagıdımı kucaga bırakıyor diyorsun bir zamanlar ray sigorta %93 topluydu ve fiyatı 7 lira idi noldu peki ? 0.45 e geriledi simdi %98 civarı toplu anca 1.20 lerde geziniyor...benim borsa tecrubem 28 yıl siznkini bilmiyorum....sirket alıma yapmazsa bu kagıdın isi zor oglu zor..kolay gelsin hissedikilere .
sadece bir ornek dun ihlas gayrimenkul 1.61 bugun 2.28 ...bu dun 2.26 bugun 2.18 ....bu kagıda talep yok talep olmayan yerde yukselis olmaz ..sirket alım yapmadan bi haltta olmaz ...ben teknik bakarım her hisseyi 2.32-34 bandını kırsaydı alıp tutacaktım 2.90 lara kadar..ama beceremedi asagıya geldi...ilgilenmeye gerek gormuyorum kendi acımdan o bakımdan bu son yazımdır .
sayın luikang bende de yok bu hisse ama gecmiste bende bunda alım satım yaptıgım olmustu bu adamların ortolama maliyeti dediginiz gibi 1.30-1.40 lar cunku 0.70 lerden alıma basladılar kapa baktıgım kadarıyla 2.34 te kesmisler bu hisse alınmaz sizinde belirttiginiz gibi tek alıcı sekerbanktı oda almayı bırakmıs bilanco aslında o kadar onemli degil zira bugun bakıyorsunuz gozde girisim 40 milyon zarar etmis ama %15 yukseliyor cunku arkasından bir haber gondermis sirket satıslarıyla ilgili sizinde dediginiz gibi bunun yukselmesi icin sirket alım yapmalı yada olumlu bir haber gondermeli yoksa dusmeye devam edecektir almamakla buyuk isabetli bir karar vermissiniz