Alıntı Originally Posted by serik Yazıyı Oku
Şu an kademelerdeki oyunu görseydin böyle konuşmazdın.Son KY bin elindeki son lotları almak için bin bir takla atıyorlar.Ama nafile ben hedefini belirledim KRONT u inceleyin :-)
kademeleri goruyorum zaten programım var ayrıca kront la bunun arasında nasıl bir bag kurdun ? kront dediigin 2 yıldır her donem karını katlayarak gidiyor is alıyor is yapıyor vs...sen sunu unutuyorsun sahibi sekerbank neki bu ne olsun ? tum bankalara bakarsan tek yukselmeyen banka sekerbank eee boyle olunca yavrusu buda yukslmiyoe hatta sirket alımı kesti 1 haftada borsa %5 yukselmesine rafmen bu %7 dustu....borsa 6 ay sonra 90 000 olsa borsa rekor kırarken dusen kagıt borsa duseken cıkacak oylemi ...bu durumda o endeksde bu kagıdı 1.30 lardan alırım ...%90 topladıgı kagıdımı kucaga bırakıyor diyorsun bir zamanlar ray sigorta %93 topluydu ve fiyatı 7 lira idi noldu peki ? 0.45 e geriledi simdi %98 civarı toplu anca 1.20 lerde geziniyor...benim borsa tecrubem 28 yıl siznkini bilmiyorum....sirket alıma yapmazsa bu kagıdın isi zor oglu zor..kolay gelsin hissedikilere .