Þirket en azýndan kar açýklýyo ve bence en önemlisi temettü verdi nisan ayýnda,böyle þirkete güvenirim ben yatýrýmcý içinde önemli, þirketi yönetenlerin de iþlerini iyi yaptýklarýný gösterir bu.ytd.
haykýrarak guldum son 1 haftadýr endeks %4-5 yukselmis bu ise %7 gerilemis ..5.6 ay diyor 5.6 sonra endeks 85-90 000 aralýgýnda olursa bu kac olur ? tahta yapýcýmýsýnda yukselcegini biliyorsun ..ben endekse tepki verip vermemesine ve sirkete gore konusuyorum ..sirket alýmý olmadýkca hissenin bir hic oldugu su bikac gunde ortaya cýktý ..cevap hakký dogdugu icin cevap verdim herkesin kendi dusuncesi benimkide bu .kolay gelsin
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Bu sayfada yer alan yorumlarým kendi kiþisel görüþlerimdir. Yazýlanlardan alýþ satýþtan hisselerin düþüp çýkmasýndan sorumlu deðilim.YTD
vakýf yatýrým 40.000 lotu nasýl koydu kademeye..
ya al yada ver..uðraþma tahtayla der gibiydi...
is yatýrým 2,17 2,18 2,19 2,20 lere çeke çek alabildi 15.000 lotu...
sanki..seker finans sattýðý tahvillerin dönem ödemelerini bu tahtadan çýkartýyor gibi geldi bana...
þimdi yeni bir tahvil satýþý için baþvurmuþ bakalým buralardan mý çýkaracak ödemeleri...
kademeleri goruyorum zaten programým var ayrýca kront la bunun arasýnda nasýl bir bag kurdun ? kront dediigin 2 yýldýr her donem karýný katlayarak gidiyor is alýyor is yapýyor vs...sen sunu unutuyorsun sahibi sekerbank neki bu ne olsun ? tum bankalara bakarsan tek yukselmeyen banka sekerbank eee boyle olunca yavrusu buda yukslmiyoe hatta sirket alýmý kesti 1 haftada borsa %5 yukselmesine rafmen bu %7 dustu....borsa 6 ay sonra 90 000 olsa borsa rekor kýrarken dusen kagýt borsa duseken cýkacak oylemi ...bu durumda o endeksde bu kagýdý 1.30 lardan alýrým ...%90 topladýgý kagýdýmý kucaga býrakýyor diyorsun bir zamanlar ray sigorta %93 topluydu ve fiyatý 7 lira idi noldu peki ? 0.45 e geriledi simdi %98 civarý toplu anca 1.20 lerde geziniyor...benim borsa tecrubem 28 yýl siznkini bilmiyorum....sirket alýma yapmazsa bu kagýdýn isi zor oglu zor..kolay gelsin hissedikilere .
sadece bir ornek dun ihlas gayrimenkul 1.61 bugun 2.28 ...bu dun 2.26 bugun 2.18 ....bu kagýda talep yok talep olmayan yerde yukselis olmaz ..sirket alým yapmadan bi haltta olmaz ...ben teknik bakarým her hisseyi 2.32-34 bandýný kýrsaydý alýp tutacaktým 2.90 lara kadar..ama beceremedi asagýya geldi...ilgilenmeye gerek gormuyorum kendi acýmdan o bakýmdan bu son yazýmdýr .
sayýn luikang bende de yok bu hisse ama gecmiste bende bunda alým satým yaptýgým olmustu bu adamlarýn ortolama maliyeti dediginiz gibi 1.30-1.40 lar cunku 0.70 lerden alýma basladýlar kapa baktýgým kadarýyla 2.34 te kesmisler bu hisse alýnmaz sizinde belirttiginiz gibi tek alýcý sekerbanktý oda almayý býrakmýs bilanco aslýnda o kadar onemli degil zira bugun bakýyorsunuz gozde girisim 40 milyon zarar etmis ama %15 yukseliyor cunku arkasýndan bir haber gondermis sirket satýslarýyla ilgili sizinde dediginiz gibi bunun yukselmesi icin sirket alým yapmalý yada olumlu bir haber gondermeli yoksa dusmeye devam edecektir almamakla buyuk isabetli bir karar vermissiniz
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri