100 lota 8 kademe oynatıyorlar. Ekran bakmak can sıkıyor. Nakitte kalmadı. Hayırlısı.
Printable View
100 lota 8 kademe oynatıyorlar. Ekran bakmak can sıkıyor. Nakitte kalmadı. Hayırlısı.
Karanlık odada işmen iyi çıktı. Dedim ona bakıp bunu bari 7,7.01 7.02 yaparlar ama bizim karanlık odalarda gep fıs çıkıyor. Bilançoyu sabırlsızlıkla bekliyoruz
Ocak başında hesap açtım ben. On binde 7 ile başladık, hacmim nedeniyle oranı düşürdük. İlerleyen günlerde yine düşürebiliriz belki. Eski uygulama için kötü deniyordu ama bana çok pratik geldi. Ata'dan geçtim, onların ekranyüzü daha kaliteli belki ama pek kullanışlı gelmiyordu. İnfo da direkt hesaba girebiliyorum, hisselerim ana ekrana rahatça sığıyor gibi. Yeni uygulamayı hiç kullanmıyorum. Birkaç denedim ama pek pratik gelmedi.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bist oranı düşüktü; şimdi takip edeceğimiz bir unsur daha çıktı. Bist oranı viop oranından daha önemli.
Bist iyi olsaydı rekor gelirdi bugün.
Ben bunu olumlu düşünmek istiyorum, bugün acemilerin panikle daha çok işlem yaptığı bir gün olsa gerek.. Müşterilerimiz başarılı bence ama bir sıkıntı var.. Hacim pastasında info hep satış tarafında her gün milyonlarca lira çıkıyor bu para nereye gidiyor takip etmek lazım.. Borsadan çıkıp faize kaçan müşteriler var mı takip etmek gerek... İlaveten info müşterilerinin payı hep öğleden sonra yükseliyor hem de öyle böyle değil ciddi bir yükseliş.. Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar demişler.. Bizimkiler kapanışa yakın devreye girdiklerine göre usta herhalde :kahkah: