Sayfa 423/556 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. 100 lota 8 kademe oynatıyorlar. Ekran bakmak can sıkıyor. Nakitte kalmadı. Hayırlısı.

Karanlık odada işmen iyi çıktı. Dedim ona bakıp bunu bari 7,7.01 7.02 yaparlar ama bizim karanlık odalarda gep fıs çıkıyor. Bilançoyu sabırlsızlıkla bekliyoruz

3. Ocak başında hesap açtım ben. On binde 7 ile başladık, hacmim nedeniyle oranı düşürdük. İlerleyen günlerde yine düşürebiliriz belki. Eski uygulama için kötü deniyordu ama bana çok pratik geldi. Ata'dan geçtim, onların ekranyüzü daha kaliteli belki ama pek kullanışlı gelmiyordu. İnfo da direkt hesaba girebiliyorum, hisselerim ana ekrana rahatça sığıyor gibi. Yeni uygulamayı hiç kullanmıyorum. Birkaç denedim ama pek pratik gelmedi.

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Solon Yazıyı Oku
    Ocak başında hesap açtım ben. On binde 7 ile başladık, hacmim nedeniyle oranı düşürdük. İlerleyen günlerde yine düşürebiliriz belki. Eski uygulama için kötü deniyordu ama bana çok pratik geldi. Ata'dan geçtim, onların ekranyüzü daha kaliteli belki ama pek kullanışlı gelmiyordu. İnfo da direkt hesaba girebiliyorum, hisselerim ana ekrana rahatça sığıyor gibi. Yeni uygulamayı hiç kullanmıyorum. Birkaç denedim ama pek pratik gelmedi.

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni uygulamada pratik. Veriler çok sağlam, alışma meselesi solon hocam. Hisse alışı bulamıyordum ara menüsü imiş.yada listeden. Portföyde kaydırma var, sol sağ onada alıştık, herşeyi var diyorum artık.

5. Bugün bist oranı düşüktü; şimdi takip edeceğimiz bir unsur daha çıktı. Bist oranı viop oranından daha önemli.

Bist iyi olsaydı rekor gelirdi bugün.

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bugün bist oranı düşüktü; şimdi takip edeceğimiz bir unsur daha çıktı. Bist oranı viop oranından daha önemli.

Aslında bu daha öncede denk geldim. İnfoda kimler böyle kallavi al sat yapıyorsa düşüşlerde ve coşkularda pek hisselere dokunmuyor, ama normal piyasada hacim yapıyorlar.bugün porrföylere pek dokunmamışlar. Dünden alıp beklemişler sanki

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bugün bist oranı düşüktü; şimdi takip edeceğimiz bir unsur daha çıktı. Bist oranı viop oranından daha önemli.

Ben bunu olumlu düşünmek istiyorum, bugün acemilerin panikle daha çok işlem yaptığı bir gün olsa gerek.. Müşterilerimiz başarılı bence ama bir sıkıntı var.. Hacim pastasında info hep satış tarafında her gün milyonlarca lira çıkıyor bu para nereye gidiyor takip etmek lazım.. Borsadan çıkıp faize kaçan müşteriler var mı takip etmek gerek... İlaveten info müşterilerinin payı hep öğleden sonra yükseliyor hem de öyle böyle değil ciddi bir yükseliş.. Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar demişler.. Bizimkiler kapanışa yakın devreye girdiklerine göre usta herhalde

8.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Ben bunu olumlu düşünmek istiyorum, bugün acemilerin panikle daha çok işlem yaptığı bir gün olsa gerek.. Müşterilerimiz başarılı bence ama bir sıkıntı var.. Hacim pastasında info hep satış tarafında her gün milyonlarca lira çıkıyor bu para nereye gidiyor takip etmek lazım.. Borsadan çıkıp faize kaçan müşteriler var mı takip etmek gerek... İlaveten info müşterilerinin payı hep öğleden sonra yükseliyor hem de öyle böyle değil ciddi bir yükseliş.. Açılışı acemiler kapanışı ustalar yapar demişler.. Bizimkiler kapanışa yakın devreye girdiklerine göre usta herhalde
    Ben de infodayım o kadar söyleyeyim tespitleriniz güzel

Sayfa 423/556 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •