221.000 lota çıktı virman
Printable View
Gerçek anlamda teknik analiz ustasından farklı bir Algyo analizi. İnşallah doğru çıkar. Hedefi yaklaşık olarak 25*2=50 TL
https://twitter.com/bilgeefe/status/...843391491?s=21
:)) 11 Ocak dan beri kullanıcı adı ile foruma girmeyen kişi bugün düşüş olunca hemen kullanıcı adı ile girip ahkam kesiyor.
Zannedersiniz ki sadece Algyo düştü.İşin enteresan tarafı da böylesine düşüşlerde ilk damladığı yer sadece Algyo topiği.....
Yahu endeks % 5 devre kesti,baba hisselerde % 6-9 arası düşüş var.Algyo da sonuç olarak bir hisse ve düşmesi doğal.
Sen ne enteresan birisin.Üstüne üstlük alıntı yaptığın yazıda yanlış bilgi verdiğini ve açığa satışın ne demek olduğunu açıkladığımız halde yine de o yazıyı tekrarlıyorsun.
Sen daha kısa donla dolaşırken 1986 da ayaklı borsada işlem yapmaya başlamıştım.
Ben , sayın tovbekar ve daha bir kişi dışında senin yazılarına cevap veren yok.
Sen burada egonu tatmin etmeye devam et.En iyisi sana cevap vermemek ve sinirlerimi bozmamak için foruma girmeyi bırakıyorum.
Sağlıcakla kalın arkadaşlar.
neleri beklerken nerelere geldik... fincan-kulp tamammış. flama tamammış. şirketin tekniği-temeli mükemmelmiş... falan-filan. ipler kan emicilerin elinde. onlar da kendileri bile ilgilenmiyormuş. makinalara bağlamışlar, yapay zeka, algoritmik hareketler...
bu düşüş inşallah kısa sürer ama büyük düşüşler bir seansta bitmez... bid... ********inin ekonomik olarak Türkiyenin batırılması ve hükümet değişikliği projesinin bir parçası değildir inşallah... ama 2023 seçimlerine kadar çok şeyler yapacakları açık... Allah fırsat vermesin...