:)
Biz böyleyizdir; zararda senelerce durur en ufak karı gördüm mü tüyeriz. Sizin için hayırlısı olsun benim hedef 3.5 Tl
Printable View
Son durum. Tahtacı abimiz Picasso gibi, hiç şaşmadı maşallah:
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03311033296682
Sn şekerli bence kesinlikle satmayın
Hala zarardayım ama kesinlikle bu kağıtdan sıkı para kazanacağım diye düşünüyorum.Hareket başlarsa sn şekerli içinde olalım,o kadar kahrını çektik sefasını da beraber sürelim.
Neyse borsadır elbet kimseye akıl verilmez,sn şekerli burdaki muhabbet hukukumuza dayanarak yazdım gene de siz bilirsiniz.
karel bedelli açıkladı,onda bedelliye katılmak isteyen satan çok olacak o kağıt bizim 6 aydır seyrettiğimiz filmi seyredecek.Dohol bedelli falan o kağıt sıkıntılı.
Toplam Hisse bakiyede zarar 4500 tl ye indi. Onu da kurtarırsam borsadan bir müddet geri duracağım. Amerikada resesyon, borsa olmuş 2250 , dolar da yükseliş olacak deniyor ( gerçi bu borsada sıkıntı yaratmaz gibi ), uzunca bir süredir borsanın art durumu beni epey düşündürdü. Bankaları sattım, az karla sadece 7200 akbank kaldı. Bi kaç küçük hisse var, onları da okuttum mu , bir müddet evde oturmaktansa balığa giderim:)