Sayfa 423/692 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Ben yarısını sattım az önce hareketlenince
    ucu ucuna çıktık zararsız

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani sn şekerli bugün karel in tahtacısının canını sıkmakla meşgulsunuz,burda iyi iş çıkardınız bizim kağıdın speği artık günlük işlerle uğraşmıyor.
    Karel de borsaya başladığım ilk yıllardaki kağıdım, tam bir patron hissesi zamanın parasıyla 20.000 tl kazanmış ve koltukları yenilemiştim, yatak odası ile birlikte CK mobilyadan, Hatta hanım nasıl bu kadar para verdin ev eşyasına demişti. Ankaradan gittiğimizde seçip almıştık. Diyemedim borsadan kazandım diye, Dohol konusunda haklısınız zaten bu günkü hareketler asla patronların kendi hareketi değil. İşlem resimlerini çekeyim dedim bu günkü alsatlarım 2 sayfadan fazla vazgeçtim

Karel in satılacağını önceden duymuştuk.Ama alıcı kim bilmiyorduk,dohol çıktı,ben zaten grafiğine güvenmediğimden ve param bu kağıtda olduğundan çok almadım.Karla satmıştım haber öncesi iyi ki satmışım dohol bedeli falan o kağıtda pek gelecek olmaz

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Karel in satılacağını önceden duymuştuk.Ama alıcı kim bilmiyorduk,dohol çıktı,ben zaten grafiğine güvenmediğimden ve param bu kağıtda olduğundan çok almadım.Karla satmıştım haber öncesi iyi ki satmışım dohol bedeli falan o kağıtda pek gelecek olmaz
    Karel bugün çok sapık hareketler yapıyor, 12,60 a indi 13 e çıktı, şuan yine 12,78 civarı tırstım sadece 3000 lot bıraktım kasada

5.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Karel bugün çok sapık hareketler yapıyor, 12,60 a indi 13 e çıktı, şuan yine 12,78 civarı tırstım sadece 3000 lot bıraktım kasada
    neyse topiğimizde başka hisse pazarlamış gibi oluyoz. Beklentisi olanları üzmeyeyim. Bu arada Sn hayek bu fiyatlardan satmayacağını söylemişti, onda çelik gibi irade var anladığım kadarıyla

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    neyse topiğimizde başka hisse pazarlamış gibi oluyoz. Beklentisi olanları üzmeyeyim. Bu arada Sn hayek bu fiyatlardan satmayacağını söylemişti, onda çelik gibi irade var anladığım kadarıyla
    Yok pek de pazarlamadık kağıdı batırdık )))))))) Ama haklısınız topikle alakasız bir konu gerek yok yazmaya.

7. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR şiiri..
    Salata soğansız olmaz..
    KLGYO tahtasına dadanan tüccar..
    Satmaya da almaya da doymaz..
    Al aşağıdan sat yukarıdan..
    Tahtanın marjı bol olsun..
    Kar cebe yakışır.. kaçarsa da canım sağolsunnnnn

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci boşverin trade i hafiften yerinizi alın kağıtda,pek aşağı salacak gibi değil)))))))))) Ayakkabı satışları artacak bakın bana güvenin,burda kimsenin ayakkabısı yok.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8. Günaydınlar;
    Böyle giderse bugün beni kaybedeceksiniz gibi

Sayfa 423/692 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •