Görüşünüz için teşekkürler. Viop'a ayırdığım tutar genel spetim içerisinde %5 olduğu için bir miktar rahatım.
Printable View
TUPRAŞ iyi numara çekti..%-2 aç..ve yukarı al..
1732 pozlar flat. Kararsız görüntü var.
kırmızımı o -0,14 mü inanamaıyorum....
sevim koş koş pala bize şaka yapıyor
Buyurun haydi !
Zirvede, tüm göstergeler ekran dışına çıkmışken; yeni long yapsan zor...short yapsan (herif ne düşündüğümüzü biliyor) o da olmaz.
ama duygular , zirvedeyiz SHORT YAP diye bağırıyor...
buna TAVŞAN FORMASYONU deniliyor..:) Gözüne far tutulmuş tavşan gibi baka kalırsın.
Yılda bir kaç kez, gördüğüm ve inandığım yönün tam tersi poz aldığım oluyor, bir şekilde oluyor yani..genelde de kaybediyorum o durumlarda. Bu tür durumlarda da nasip diyoruz..ama bu durum çok fazla oluyorsa, o zaman nasip değil de, enayilik olur.
Bir örnek..azerbaycan ermeni tansiyonu yükselmişti..ermeni uçağını türk jetleri düşürdü haberleri çıkmıştı.longtum ve piyasada çok da kötü bir görüntü yoktu..aracı kurumdan mesaj geldi, uçakta ermeni savunma bakanı da varmış vs...bir anda dengem bozuldu, hem hisse var hem longum, shorta döndüm...sonrası malum..haber uydurma çıktı...sonra da endeks topuklamıştı zaten.
aracı kuruma bir daha haber mesajı atmayın dedim..o haber kesin manipülasyondu..ama kimi kime şikayet edeceksin, biz de şu ajansta gördük dyecekler.
neyse, teknik-taktik..eğer çok büyük risk almıyorsan bir can hakkın yok...2-3 kez ölsen de, oyuna devam edebiliyorsun:)