Sayfa 424/1003 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gunaydın lutfücüm kazan kaldırmış diorlar doğrumudr sizce???haftasonuna mı saklıorlar istifayı,pardon affını....
    mevcut sistemde bakanların hiçbir yetkisi ve etkisi yok. Lütfi gider başkası gelir... Yüksek enflasyon dönemine girildi artık geri çevrilemez maalesef. Herkes hesaplarını buna göre yapmalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Forum açıldığından bu yana, 1999 dan beri buradayım. Çok kişi tanıdım. Makul getiri hedefi ile, makul finansal bilgiye sahip olarak yola çıkan genelde başarılı oldu. Ha sayı az mı az, yapılmaması gereken temel 2-3 yanlış, 2-3 te temel doğru var. Bunlara uyarsan makul getiri elde edememek imkansız gibi bir şey. Herseye rağmen olmuyorsa nasip değildir, buna da inanırım, sonuçta nasipsiz dayak bile yiyemiyorsun�� 10 yıldan fazla bu işin içindesin ve olmuyorsa bırakmak en iyisi.

Son olarak her şeye rağmen yurt dışı mı bist mi derseniz burada işlem yapmayı tercih ederim. Yok endeks 1 miş, 5 miş. Bizim gibi ülkelerde dalgalar sert, ama long-short iyi fırsatlar da bizde. Olaya 1-2 ay değil de, en az 1-2 yıl vadede bakarsan, her dönemde BİST’te iyi para kazanıldı. Ağlamaya gerek yok.
    Ben buna yüzde % katılıyorum

"ekranda gördüğümüze ters işlem yapmaz isek"
    bide ana kural vadelide fazla poz acmamak lazım

ekranda gördüğüne ters işlem yaparsan
    onada yapacak bir şey olmuyor yanı

Kendimden örnek vereyim
    ana göstergem
    matriks saatlik renko bar
    18 ekim sonrası
    tek sefer kırmızıya döndü
    oda iki gün önceki düşüşte
    ve tekrar hızlıca yeşil oldu
    bu saatlık olan
    günlük olan ise
    yeşilde devam ediyor
    ben ise bu arada 10 sefer şhort acmışımdır
    hisse vadeli long taşıdığımdan oldu belki
    ama yinede o işlemlerin 80 i zararla kapadım

bu nedir
    işte ekranda gördüğümüze değilde
    duygu ve hislere göre hareketdir
    bu şekil işlem çoğu kez zarar yazıyor

3. Ben burada genel ortalamanın teminatlarının ne kadarını kullandıklarını merak ediyorum. Sanırım çoğunluk %100 civarında gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

dolar her sabah %+0,4-0,50 yükseliyor.
    çaresiz MB..ve yürümekten aciz, konuşma yeteneği kaybolmuş bir lider..

5. Bakan Lütfi Elvanın istifa ettiği iddia edildi, Berat Albayrak ismi yeniden gündemde
    MB nin faiz indirimi ve ekonomik göstergelerdeki bozulma AKP kulislerini hareketlendirdi. Kulislerde MB nin önümüzdeki günlerde yeniden faiz indirimi kararı alabileceği, Elvanın bu duruma da karşı çıktığı ifade ediliyor.

biz dolarcılar olarak ne büyük sevap işledikte bunlar hep bize çalışıyor...

dahada saçmayalamazlar dedikçe eli artırıyorlar...

80 milyonluk ülke bir ailenin iki dudağı arasında gidip geliyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bakan Lütfi Elvanın istifa ettiği iddia edildi, Berat Albayrak ismi yeniden gündemde
    MB nin faiz indirimi ve ekonomik göstergelerdeki bozulma AKP kulislerini hareketlendirdi. Kulislerde MB nin önümüzdeki günlerde yeniden faiz indirimi kararı alabileceği, Elvanın bu duruma da karşı çıktığı ifade ediliyor.

biz dolarcılar olarak ne büyük sevap işledikte bunlar hep bize çalışıyor...

dahada saçmayalamazlar dedikçe eli artırıyorlar...

80 milyonluk ülke bir ailenin iki dudağı arasında gidip geliyoruz...
    Akşam "Uykusuz Geceler" adında bir mini şiir kitabı yayınlayacağım forumda...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben burada genel ortalamanın teminatlarının ne kadarını kullandıklarını merak ediyorum. Sanırım çoğunluk %100 civarında gibi görünüyor.
    Millet palanın elini merak eder sen milletin cebini, hayırdır

Sayfa 424/1003 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •