#afyon da zurnanın son deliği şenlikleri 7:37 itibariyle başlamıştır ;)
Printable View
#afyon da zurnanın son deliği şenlikleri 7:37 itibariyle başlamıştır ;)
grafık sankı haftasonu kotu bıseyler olacakda epey negatıf acacak dıyo ytd
Herkeş bu günden umudu kesmiş gelecege atmış beklentiyi
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek te birgün gelecek er yada geç
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıyameti kasdediyorsan ona inancimiz tam emice [emoji1]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yaklaşık iki senedir taşıyorum bu hisseyi giden kagıdın haddi hesabı yok hep baktık bugun sabah baktım bi cacık olacagı yok ilk defa sattım sabahtan bi hisse aldım şimdi onuda sattım buradaki zararın çogu çıktı 1000 lot fazla aldım şimdi dizimi dövüyorum neden daha önce yapmadım bunu diye sizde kendinize bir hisse belirleyin alın satın zararı çıkartın hiç birşey olmasa insanın morali yerine geliyor inanın ytd
2019, 2020,2021 yılı tehlikeli
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle görülüyor ki Afyon, milleti feylesof yapmış. Şaka bir yana ısısı yavaş yavaş artırılan bir kaptaki haşlanan kurbağa gibi Afyon da bizi aynı yöntemle donmaya doğru götürüyor. Ama bana kerrake derler. Döviz bazında kârımı almadan bir hisseden çıkmam. Çıktığımda da ekran görüntüsünü kapak olarak yapıştırırım. Çok bekletenden de çok kâr alırım. Bunu yapacağımdan da eminim. bakalım devran ne gösterecek.
Ula afyon bize etigin zulum belki ahırete gunahlarımaza kefaret olur görüyorsunus anlatmaya gerek yok mekemel artık ahiret boyutuna sardı bu hisse bizi sipek kıskıs güldügünü görüyorum ama sana neşet babadan bi beyit hatırlatması cahil kimsenin kuyusun kazma içine düşersin de tutanın olmaz
siyah daire içindeyiz. bence çoğu gitti azı kaldı nisan başı gibi.. sabır.. ytd.
Ek 16821
Ya sabır... ok gerile gerile ipi kıramadı... :(
Borsadaki şirketlerin 2017 kârı ne kadar oldu?
Geçen yıl net karını 2016 sonuna göre en çok artıran şirket Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı oldu. Söz konusu şirketin net karı, 2016'da bulunduğu 116,8 milyon lira seviyesinden geçen yıl 1 milyar 990,1 milyon liraya yükseldi. Böylece Gözde Girişim, net karını geçen bir yıllık sürede 17 katına çıkardı.
Net kar artışında Gözde Girişim'in ardından Kartonsan Karton Sanayi geldi. Geçen bir yıllık sürede Kartonsan'ın net karı 2,9 milyon liradan 38,4 milyon liraya çıktı.
Afton Çimento yüzde 462,5'lik net kar artışı ile üçüncü sırada yer alırken, bu şirketi yüzde 395,5'le Metro Holding, yüzde 307,1'le Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii ve yüzde 296,8'le de Yataş izledi.
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa...ldu_ID1444755/
Sabır sabır sabır...
Günaydın.Hayat her gün yeniden başlar malumunuz.Yeni gün yeni umut demektir.Yeni günde yeni haftada herşey gönlümüzce olur inşallah.Önce sağlık tabii.
bugunde çakıcaklar , açılıstan bellı oldu ..6.80 altına ınecek yavas yavas sanırım ...
küçük gel geller yapıp yığıyor malı kucağa ,çıkısa başladığı yer 6.80 ler oraların altına yavas yavas gelıcektır teknık olarak..afyon mılletın beynını ıyı uyusturdu....sankı yukarı gıdecekmıs algısı yarattı mıllette...zarar buyuk , naapsak bılemedım...bekledıkce içeri gırıyoruz her gecen gun....7 altına sarkarda yataya bağlarsa dıye dusunuyorum
7.33 e de vermeye basaladı adi
6'lı kademeler ve sonrasında 5!li kademeler yakın gibi duruyor.bekleyenlerin gözü aydın olsun. Ben al-sat işlerini beceremediğimden yüksek maliyetle bekler dururum artık.
Bütün çimentolar artı bu adi hisse eksi....
bu adiyi verip goltasa gecıyorum , en azından dıbını gordu goltas , bunu dibi de yok , 5 li kademeler cok uzak degıl , bekledikçe kanser eder adamı afyon .....kalın sağlıcakla
siyah dairenin en alt noktası ve 2016 Temmuz'dan gelen trend desteği 7,27 daha altı hayal (ya da fırsat) olur.. ytd.
Alıntı:
para nın gücü teknikçileri kuş gibi avlamıştır her zaman...dipsiz bir kuyu afyon...9 lar ucuz dıye alan birçok madur var...6.80 lerin altına sarkacağını dusunmekteyım kalıcı olarak , goltas en azından dip çalışmasını tamamlamıs ve yukarı trende gırmiş bı hısse , burda beklemek akıl mantık ısı değil.her gun %1 içeri gırıyor .%10 gerı gıdıp %5 yukarı yapmış ne anladım ben bu işten....doğru yerden alan para kazanır borsada . belkı afyonu 5 li rakamlardan alan ekmek yıyecek buradan alanlar sadece zararda bekleyecek dıye dusunuyorum ....
endekse çok pis gömuyorlar , kapanısa dogru afyon buraları mumla aratmaz inş ...afyon genelde kapanısta daha sert satışlar yıyen bır kagıttır..7 altı bugun mu haftaya mı olucak acaba , merakla beklıyoruz afyonzedeler olarak ...
7.27 leri u hacımlı kırarsa 6,50 lerde alır soluğu , dikkatlı olun .çok umut bağlamayın derim ...
Oh be düşerken insan daha rahat oluyor.(!)Satma derdide olmayınca düşsün düştüğü kadar k.y.düşmanı sabancızadelerin reziL kağıdı.
Hisseyi aşağı çekme baskısı devam etmekte, geçen haftalarda emeklilik fonları da bu işe katkı sağladı, şirket (spek ve adamları) büyük beyler, fakat dinsizin hakkından imansız gelir gelir bir G.Ö ve banzeri bunların A===)
Ne verdin ne alıyon bu kadar insanı hasta ettin zulumla abat olunmaz bu hisseyi bu kadar baskılayan bu hisse üzerinde bizim anlayamadıgımız oyunlar oynayan herkimsen bunu bil bilsen ne olur zaten senin bir kutsalın oldugunu düşünmüyorum
iyiki vermişiz 7.35 den sabah...freni patlamış kamyon gıbı ınıyor.Çiftlikbank düzeninden bi farkı yok tahtanın...
hangi topiğe baksak "kel alaka" çiftlikbank benzetmesi, bana mı denk geliyor ya sabır :)
endeks 90 bın yolcusuysa eğer, bu kagıt da 6,50 ye demirler .Ahada bu sozumu not edın bı kenarıya ...her kademede çakıyor
bu gün 7.24 kapatır. ytd
tekniz analik 1.24 diyor ama namussuz oraya gelince durmuyor daha da aşagı veriyor. bekçi murtaza gebi bekliyoruz. ytd
bi arkadaş vardı. sat o zaman demişti. vay be. ytd
inanın bütün küfürleri tükettim yeni küfür arıyorum kusura bakmazsaniz